reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko wspolczuje nocki....a jak Dawid teraz sie czuje?poszedl do szkoly.
Dirty Dancing byl a polsacie....obejrzalam kawalek koncowki...ale chyba powiem m zeby mi sciagnal i obejrze caly:)

spadam na spacer z mlodym...
milego dnia zycze:)

reklama
Bry
Lubiczanko współczuję nocki
Margaritta zdrówka dla Nikusi i powodzenia na testach dla Martynki, na pewno super napisze
AsienkoM Zuzia jak zwykle urocza
Ewelcia na spacer??? U nas wieje masakrycznie, zresztą dzisiaj bułki mam zamiar zrobić i jutro do szkoły, dzisiaj u nas spacer odpada
Marta zdrówka dla Szymka

Dobrego dzionka

Witam się:-)
Ja dziś od rana zapinkalam w domu bo roboty mi się nazbierało,przez te spacerki do miasta,że szok:sorry2:Pranie złożyłam,drugie wyprałam,wywiesiłam...Leczo ugotowałam,kurze pościerałam wszędzie i prasowanie wreszcie uskuteczniłam bo miałam górę przez tę awarię żelazka:baffled:Jeszcze odkurzanie mi zostało i mycie podłóg,ale to jak Matt wstanie:tak:
A propos prasowania...Ewelcia dzięki,ale mam żelazko już:-)Tak,Anineczko to: Buy Philips GC4410 Azur Steam Iron. at Argos.ie- Your Online Shop for . :tak:Jak się ekstra nim prasuje:szok::-DChyba polubię prasowanie:-DCięzkie jest i jedzie po tkaninie jak po maśle:-)I wiszące ubrania można prasowac:-)A ten kabel 3-metrowy:szok:Bez problemu mogę się z nim wszędzie podłączyc:tak:Tak więc zadowolonam bardzo:-D
A jutro nowy katalog Argosa będzie.To tak dla tych,które lubią pooglądac:-D
Lubiczanko to się Dawid dorobił:baffled:Najgorzej,że się,biedny nacierpi:-(Oby szybko wrócił do formy:tak:
Margaritta to już Martyna miała pierwsze testy?Jak jej poszło?5 czy -5:-)?Zdolna dziewczynka to na bank sobie poradzi:tak:A Nikusi co?Zdrówka dla niej:tak:
A dziś widziałam reklamę Vivy (chodzi o gazetę) i tam pokazali Jerzego Stuhra,mówili że od jesieni walczy z nowotworem krtani...Nawet nie wiedziałam,że choruje,źle wygląda.Stuhr oswaja z chorobą. DAŁ SOBIE ZROBIĆ TE ZDJĘCIA Bardzo lubię tego aktora,szkoda faceta,mam nadzieję,że się wykaraska:-(

Ostatnia edycja:
Ewelcia-no,Dawid "dzielnie"do szkoły się pokulał(od samochodu do drzwi szkoły(ok 20-30m?)szedł17 minut..po2/3 wyskoczył dyro z nauczycielką i pomogli mu:tak:ja też chyba sobie Dirtiego poszukam w necie;)
Tichonek-polubić prasowanie?nieeeee-choć żelazka mogę zazdrościće;-)łeee-ja też Jurka fanką jeste-no cóż...nigdy nie wiadomo co komu pisane:sorry2:
Gliwa-czy to Igorek w tym koszyczku???jaki rozkoszniak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siemanko

Lubiczanko..zdrowka dla synka oby nóżka szybko się zagoiła

Tichonku...super że zadowolona jesteś z żelazka...prezentuje sieładnie i właśnie zastanawiałam się czy jest ciężkie..bo im cięższeżelazko tym lepiej :) wiec gratuluje dobrego zakupu

Hejka

Zuzia wczoraj szalała do 13:30 i poszła na drzemkę, a dzisiaj 11:45 wtuliła się we mnie i padła mi na rękach.:szok: Wogóle jakas jęcząca była i widać, że cos ją męczyło:sorry2:. Pewnie ząbki bo jak pytałam co Ci to wkładała paluszka do buzi i taką smutna minkę robiła.

Lubiczanka oj bidulko, to się masz z nockami.
Asienka_r u nas tez wieje mocno i co chwilkę się chmurzy dzisiaj więc spacerek odpada
Tichonek to fajnie, że żelazko juz masz, no ja tez mam żelazko philipsa i naprawdę jest dobre, gorzej z zapałem do prasowania, choć lubie prasować, ale dzisiaj się wezmę.

reklama
helloł

dziękuję dziewczynki za wiare w moją Martyśkę:-D

Tichonkowa... Niki juz od m-ca jak nie antybiotyk, to wziewy jakies dostała, bo mi się dusiła od kaszlu.. a od wczoraj ledwo mówi ma chrypke i boli ją gardło :sorry2: ilez można .... A Martyśka miała już test z polskiego (5- ) ;-) jeszcze mata, historia, i geografia :sorry2:

lubiczanko
- serio posłalas go do szkoły ? opuchlizne ma?

Dirty Dancing - wyłam nawet za 10 razem :-D

Udanego popołudnia laseczki

Do góry