Tabasia
Podwojna marcowka :)
Sofik - dzieki za info
))
Ja sie panicznie boje porodu, a szczegolnie tego okropnego nacinania
Slub bierzemy w Polsce, w moim rodzinnym miescie - Krakowie
Strach sie bac

A pozniej dzidzia
mi juz 28 latek stuknelo, narzeczonemu 30!!! Czas najwyzszy ;-)
Widze, ze Ty juz niedlugo bedziesz witac druga pocieche
oby wszystko bylo dobrze!!! 
Misia - dacie rade ;-)
Anineczka - dokladnie tez slyszalam, ze epidural nie wplywa na dziecko. A ten "kieszonkowy" slowniczek jest swietny! Na pewno sie przyda, szczegolnie "miednica" mi sie podoba, prawie jak "elvis"
Agusiek - wowwww!!! Jest tego troche! Przyda sie, przyda
Ja sie panicznie boje porodu, a szczegolnie tego okropnego nacinania

Slub bierzemy w Polsce, w moim rodzinnym miescie - Krakowie
Strach sie bac

A pozniej dzidzia
Widze, ze Ty juz niedlugo bedziesz witac druga pocieche
Misia - dacie rade ;-)
Anineczka - dokladnie tez slyszalam, ze epidural nie wplywa na dziecko. A ten "kieszonkowy" slowniczek jest swietny! Na pewno sie przyda, szczegolnie "miednica" mi sie podoba, prawie jak "elvis"

Agusiek - wowwww!!! Jest tego troche! Przyda sie, przyda
i to czekanie hehehe...
Oby sie udalo jak najszybciej! Norma jest do roku tak czy inaczej, wiec w tej perspektywie ja trafilam w sam srodek :-) Ale musze przyznac, ze jakbys zaszla w ciaze za drugim razem, czyli po dwoch miesiacach (tak jak zostalo Ci do slubu)m to bym byla pod wrazeniem. Nie znam nikogo kto tak szybko dal rade - mam na mysli ciaze planowane. A kwas foliwoy juz biezesz sobie? Jak nie to zacznij sobie juz zazywac. Ja zaczelam brac kwas na 2 lata przed zajsciem w ciaze!! haha..to bardzo wczesnie ale caly czas nie wiedzialam kiedy sie to stanie..hehe...Pozatym wczesniej palilam wiec lekarka powiedziala mi, ze powinnam brac podwojna dawke przez jakis czas. No i tak rzucilam palenie juz na 2 lata przed i kwas tez bralam. :-)
temat rzeka