reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienka_r sto lat dla Anulki :)

witam się wieczorową porą :)
widzę że cisza w weekend ;)
nam dziś się basen jednak udało zaliczyć rodzinnie, więc i dzieciaki zadowolone i ja ;) -nawet Amelce katar odpuścił- przynajmniej chwilowo- mam nadzieję, że na dłużej oczywiście :)

pozdrawiam :)

reklama
I ja sie witam wieczorową porą:)
Iwona-o,jak super:)mam nadzieję,że odpusciło katarzysko na dobre:) kurier dotarł?
AsieńkoR-Anulce sto latek!!!
images

Miłego wieczorku Wam

Witajcie dziewczyny :D
Na tym wątku jestem pierwszy raz, ale zapowiada się na to, iż będę tu częstym gościem.:-)
A mianowicie mamy w planach wyjazd do Irlandii w okolicach czerwca.
Jest nas 4- tzn. ja, mąż, 4,5 letni syn i pies :P aczkolwiek usilnie namawiam męża na 2 dziecko, ale ze względu na plany z wyjazdem broni się rękoma i nogami.
Powiedzcie mi co na sam początek powinnam wiedzieć? Na co powinnam się przygotować?? Nurtuje mnie wiele pytań... Ze względu na zawód męża nasz wyjazd będzie się raczej wiązał z Dublin.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie :D

Witam poniedziałkowo

zapowiada się cięzki dzień, moje dziecię w przeciągu 2 godzin 3 razy wyprowadziło mnie z równowagi. Jeszcze trochę wprowadzę zasadę "lepsze bite jak proszone". Chyba melisy muszę sobie zaparzyć bo zaraz mi nerwy puszczą.

Gosia Witaj.

Witam

Ale jestem od wczoraj mega happy bo koleżanka sprzeda mi po córci kołyske no i dzidziuś będzie mógł spokojnie leżeć sobie w salonie. Wystawiła ogłoszenie że chce za nią 55€ ale napisała do mnie wiadomość że mam pierwszeństwo w kupnie i sprzeda ją mnie za 40€, kołyska, materacyk, 4 prześcieradełka, ochraniacze.

Dzień przywitał mnie deszczem, ale mojego humoru nic nie zepsuje. Miłego dnia życzę.

witam się wtorkowo ;)

lubiczanka z katarem i kaszlem dużo lepiej- jeszcze nie koniec, ale jest lepiej.
kurier miał być w niedziele, ale samochód im się popsuł i mają dotrzeć dzisiaj :P

Gosia witaj :) pytaj to odpowiemy :)

AsienkaM widzę że dziś lepiej -i oby tak cały dzień :)
u Nas też dziś leje i się ponuro zrobiło -ale jak się ma 3słoneczka w domu to zawsze jest wesoło :P

ps. Gosia to życzę udanego nakłaniania Męża na 2dzidzie :)
-mi poród w Irlandii o wieeeele bardziej się podobał niż w Polsce, więc tego obawiać się nie musisz ;)

miłego dzionka dla wszystkich :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry