reklama

Mamy z Irlandii!!

Wichurko slodziak z Ignasia jest:)A mnie dzis kolezanka odwiedzila z 2 letna dziewczynka,dosyc posiedziala.Wiec dzieciaczki sie pobawili.Igorek jak narazie nie goraczkuje,mam nadzieje ze w nocy tez tak bedzie.Milego popoludnia.

reklama
Hej wieczornie:)
Wichurko...omg-chyba pytanie i gratki do Katriny(bo mniemam,że o prawko chodzi;))))co do imprezek-uwielbiam takie"akcje";))))No to sie pewnie cieszysz z bileciku?Dobrze,że masz wsparcie w babciach:)))
Gliwa-dobrze,że Igorek ma towarzystwo;)
AsieńkoM-o jak fajnie,że Zuzia mogla Ci towarzyszyc,a jednoczesnie miałaś wsparcie P;))))

Witaski wieczorkiem :)
AsienkaM1986 dobrze, że wszystko oki :) A mieć rodzinkę przy sobie w takich szczególnych chwilach to już coś.
Sama wczoraj byłam na wizycie u polaka i moja rodzinka również mogłą mi towarzyszyć. Wspaniałe uczucie jak cięszą się razem ze mną :-)
Co prawda wyszło, że mam łożysko przodujące ale liczę na to, że jeszcze sie podniesie.
Teraz będę oczekiwaćw napięciu na wizyte w szpitalu 2 grudnia, Zobaczymy co oni wymyślą.
Pozdrowionka dla wszystkich :)

Wiolaola no fajnie było, dobrze, że P wcześniej skończył i zajął się młodą bo ona to długo w jednym miejscu nie usiedzi więc byłoby mi troszkę ciężko:sorry2:.
Ale powiem Wam że w porównaniu do wizyt w poprzedniej ciąży to jestem mile zaskoczona bo wcześniej miałam tylko 2 usg, na pierwszej wizycie i to połówkowe, a teraz to była juz moja 4 wizyta w szpitalu, łącznie z połówkowym usg, i za każdym razem robią mi usg.:-)
Wichurka synuś przeuroczy i chyba bardzo do Ciebie podobny.

Witam, ostatnio cały czas mam lenia no ale muszę łazienkę posprzątać bo nikt tego za mnie nie zrobi, choć miałam nadzieję że P się zlituje i brudna łazienka go jakoś zmotywuje do działania ale widzę że chyba jak dla niego aż taka brudna nie jest.:eek::mad: jeszcze dzisiaj cały obiad muszę zrobić a i prasowania mam stertę.
Gliwa Jak tam nocka, Igor gorączkował.
Asienka_r a jak tam u Ciebie, jak dziewczynki.

Hej hej!
Wiecie, że dziś w Irlandii jest Dzień Dziecka? W Polsce to wszyscy wiemy, że 1 czerwca jest świątecznie, ale szczerze mówiąc nigdy się nie interesowałam tym jak to jest w Irlandii ;)

Ah, Lubiczanko, tak, chodziło mi o Katrinę :D Zakręcona jestem :D I tak, szczęśliwa, że są bilety :)

No to Katrina, gratulacje z okazji zdania prawa jazdy :) :) :) :) :) :)

AsieńkoM ja też miałam więcej niż 2 usg, ale nie dawali mi zdjęć za każdym razem ;) Ale, ja tak sobie myślę...bo troszkę zazdrościłam Polskim koleżankom pięknych pamiątek w postaci zdjęć z usg, ale w sumie ;) teraz najwieksza radochę mam oglądając obecne fotki, robiąc zdjecia stópkom, uśmieszkom ;)
Ah, i Ignaś podobny do Taty ;) Jak go tesciowa w ten weekend zobaczyła po dłużej nieobecności to powiedziała 'Ojej, witamy Mareczku mały' :D

Miłego dnia :) W Polsce dziś szaro, buro.... ;)

Ostatnia edycja:
AsienkoM a już lepiej, dziękuję, już im strupki się prawie wszędzie pojawiły, niektóre już schodzą. 3 nocki mieliśmy ciężkie, bo Gabrysia płakała strasznie, nie dawała się położyć, tylko na rękach ją musiałam tulić, a nawet jak spała to płakała. Ząbek ją też męczy. Ale okazało się, ze przyczyna była też inna- pełnia. Pełnia się skończyła i w końcu spałyśmy normalnie:):):):cool2:, co prawda budziła się na karmienie co dwie godzinki,co jej się już nie zdarza, ale to tylko sekundka i spałyśmy dalej.

Gliwa jak Igorek? Może to taki wirus, pamiętam, że Ania też tak kilka razy miała, że wieczorem dostawała gorączki a rano już było wszystko ok.

Hej dziewczynki.
AsienkoM Cale szczescie nocka dobrze minela bez goraczki.:tak:
AsienkR goraczka to chyba byla od zabkow,Igorek ma spuchnieta po obu stronach dziaselka.Ida zabki.
Milego Dzionka.

reklama
Witam:)
Gliwa-cokolwiek to było najwazniejsze,że juz po;))))
Wichurko-takie pozytywne zakręcenie mile widziane;)w Ire dzis ładnie,ale wietrznie-co stwarza pozory mrozu:(
AsienkoM-mojemu J też nic nie przeszkadza-talerz przed nim mógłby zakwitnąć siną pleśnia,a pomyslalby,ze odmiane rzeżuchy hoduje;)))Nie,no żartuje-ale jak ja nie sprzątne wucetów to nikt palcem nie ruszy;)
asienkoR-zyczę spokojniejszych nocewk-kazda kolejna niech bedzie lepsza i lepsza;)
Wiolaola-no to z taka przypadłością nic tylko leżec i pachnieć;)a tak serio-uwazaj i dbaj o siebie!!!o WAS

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry