my tez myslimy zeby jechac moze na swieta do Pl, tez mysle nad tym polaczeniem do francji bo zawsze to lepije byc na promie i miec miejsce do spania te 18h niz w samochodzie z 2 dzieciTo Wasza pierwsza podróż promem? Bo my z mężem mamy ochotę się też wybrać promem do Francji, a potem do Polski, ale w następne wakacjeI ciekawa jestem jak to wygląda, no i czy dzieci to zniosą dobrze;-) Ja przeglądałam połączenia i znalazłam bezpośrednio z IE, żeby się nie pchać na UK, z Rosslare k. Wexford do Cherbourg. Rejs trwa ok. 18 godzin;-)

Ogolnie promem sie fajnie plynie,ale nie wiadomo jak dzieci to znosia bo w jedna strone jak plynelismy bylo OK a w druga maskara jak bym 0,7 wypila...
cala podroz spala a to bylo tylko 4 h a przy dzieciach nie zasniesz ...
I ciekawa jestem jak to wygląda, no i czy dzieci to zniosą dobrze;-) Ja przeglądałam połączenia i znalazłam bezpośrednio z IE, żeby się nie pchać na UK, z Rosslare k. Wexford do Cherbourg. Rejs trwa ok. 18 godzin;-)
To dlatego, że ja nie mam pojęcia jak to tak naprawdę wygląda
A podróż przez Europę jak
W ogóle to my chcieliśmy trochę pozwiedzać jadąc autem;-) Zatrzymać się gdzieś i odpocząć, bo z dwójką małych dzieci nie wyobrażam sobie jazdy non stop
A cenowo jak wygląda taka podróż w obie strony? Zresztą i tak nas najpierw czeka zmiana auta pod koniec roku albo na początku kolejnego. Naszym VW Polo z 98 ciężko by nam chyba było;-)