reklama

Mamy z Irlandii!!

Czesc laseczki. Widze ,ze spotkanko planowane. To moze jednak ten Phoenix:sorry: czy wy wszytskie musiscie mieszkac "gdzies tam" :eek::-D:-D

Z drugiej jednak strony... mała moja spi mi jeszcze dwa razy dziennie... i w sumie ruszyc sie gdzies miedzy jej spaniami to na spacer gdzies tu blisko:sorry: chociaz... jak pojechałysmy z mamcią do Botanic Garden to usneła w wózku o dziwo... O dziewczynki- tam jest pięknie:tak:
I pewnie moja starsza córcia tez by chciala sie zabrac ... a auto tylko słuzbowe na dwie osoby- tak zle i tak niedobrze:-D:-D

Mimo wszytsko udanego spotkanka- owszem za tydzien w poniedziałek jest bank holiday.

Ja piore w Persilu nasze i dziewczynek- nic sie nie działo Niki odkąd zaczełam mieszac z naszymi ;-) Ale ten Fairy musze wyprobowac chyba- skoro tak wychwalacie:-)

Pa pa

Ostatnia edycja:
reklama
Margaritta ja moge i tu i tu się spotkac.
A powiedz gdzie jest ten Botanic Garden ?

U nas dobra widomośc.W końcu z początkiem maja wznowią nam zasiłek na dzieci :tak:
Zabrali w styczniu tak wiec troszke kaski się uzbiera :sorry:

Znalazłam ich stronkę,ale nic nie pisze czy za wejście się płaci i ile?
wejście do Ogrodu jest bezpłatne :tak:
i rzeczywiście proponuję wziąć ze sobą orzeszki, wiewiórki jedzą z ręki ;-)

Załączniki

• IMG_1424.jpg
    IMG_1424.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_1425.jpg
    IMG_1425.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_1426.jpg
    IMG_1426.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 50
Ja się piszę i na Botanic Garden, i gdzie tam jeszcze chcecie:tak: Teraz jak już mieszkamy sami to chcemy w końcu pozwiedzać, jeżeli tylko pogoda sprzyja i dzieciaki zdrowe, no i zapraszamy do siebie na grilla czy coś innego. Jedna sypialnia wolna, więc i przenocować możemy:-p Fajnie też jest w Donadea Forest Park, ale to też co. Kildare;-)

reklama
dziewczyny mi tam wszystko jedno gdzie moze byc ten Botanic Garden,tylko zeby byla ladna pogoda:tak:.

A powiedzcie czy trzeba spelniac jakies warunki zeby wyrobic dziecku paszport???
bo dzis kolego nam powiedzial ze jedno z rodzicow musi byc min 4lata w irlandii.
moj m jest 3,5 a ja 3lata.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry