beakta
Mammy of boys & girl
Piorę w 40*C, ale to dlatego, że na plamy używam Vanish'a;-)
A ja sie wlasnie obawialam tego Vanisha do Nicowych rzeczy. Jakos specjalnie splukujesz ten vanish czy jak. Nic sie nie dzieje po nim ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piorę w 40*C, ale to dlatego, że na plamy używam Vanish'a;-)
Co do pranie to wyprawkę wyprałam w JELP naszym polskim proszku który dostałam w Polskim sklepie.Ale ogólnie to FAIRY też jest super.Miłego dnia
a ja lubie jak ubranka pachna.

.
Tak z KildareNo to można w drugą stronę.Ewelcia wy z co.Kildare?
Bo ja np.do tego hrabstwa mam 10kmdo Celbridge;-)

.
Ja ustawiam tylko dodatkowe płukanie, ale to tak jak na wszystkie rzeczy, i nasze i dzieciakówA ja sie wlasnie obawialam tego Vanisha do Nicowych rzeczy. Jakos specjalnie splukujesz ten vanish czy jak. Nic sie nie dzieje po nim ?
Do tej pory nic się nie działo, a testuje to już na drugim dziecku;-)Myślę, że ok. godzinyWolfia jak daleko masz do Dublina? Np.do Phoenix Park?
Bo do teściów na Dublin15 wyrabiamy się w 1h15min
Swoją drogą to przez Newcastle i Lucan jeździmy, żeby się nie pchać na M50 w Dublinie
Tak WolfiA jest z tego samego co., więc będzie miała podobną odległość;-)A Wolfia to chyba bedzie miala tyle samo km bo ona z tego samego County co ja i az tak strasznie daleko nie mieszka ode mnie.
Wolfia bylas w Glendalogh i nic nie powiedzialas ze jedziesz
byla sliczna pogoda tez moglismy tam pojechac,tylko ze my zaliczylismy wizyte u lekarza ale przed 15 bylismy juz w domku:-)
Ale sami nie do końca wiedzieliśmy. Zresztą Victor już chodzi na swoich nogach, bo nie kupiliśmy podwójnego wózka i zastanawiałam się czy da w ogóle radę pochodzić trochę. Okazuje się, że nie miałam się, o co martwić, bo pospacerował z nami 4godz.
I tak planujemy się tam jeszcze wybrać, bo byliśmy tylko przy tym górnym jeziorze, a zostało nam jeszcze dolne
Byliśmy tam dopiero pierwszy raz, podobało nam się bardzo i będziemy tam bywać w miarę możliwości, więc jak coś to się zgadamy i wybierzemy razem

jak dla mnie tam jest super
.
.