reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczyny u mnie nie najgorzej słonce wychodzi za chmur.Od rana zabrałam się za rybki bo dostałam od kolegi który wypływa na ocean na połów.:tak:Co do pranie to wyprawkę wyprałam w JELP naszym polskim proszku który dostałam w Polskim sklepie.Ale ogólnie to FAIRY też jest super.Miłego dnia

Ja też używam Fairy proszek i płyn,no i też czasem Vanisha i dzieciaków nic nie uczula.

No to kobiałki może następny weekend się spotkamy? Tylko nie wiem gdzie....aha mój M podpowiada,że w sobote następną ma Safe Pass to moze niedziela lub poniedziałek bo jest bank holiday?
Wolfia jak daleko masz do Dublina? Np.do Phoenix Park?

ja uzywam Persila plyn mialam Fairy ale sie skonczyl i jak m pojechal na zakupy to kupil Comford czy cos takiego i prawie wcale nie pachnie:baffled:a ja lubie jak ubranka pachna.
Ja pralam i piore w 40stopniach mysle ze to wystarczy.

Anineczka ja mam cos kolo 80km do Phoenix Park ale jak jakies spotkanko i moj m bedzie mial wolne to ja sie wpraszam:-D:-D:-D.
A Wolfia to chyba bedzie miala tyle samo km bo ona z tego samego County co ja i az tak strasznie daleko nie mieszka ode mnie.

Wolfia bylas w Glendalogh i nic nie powiedzialas ze jedziesz:baffled:
byla sliczna pogoda tez moglismy tam pojechac,tylko ze my zaliczylismy wizyte u lekarza ale przed 15 bylismy juz w domku:-)

No to można w drugą stronę.Ewelcia wy z co.Kildare?
Bo ja np.do tego hrabstwa mam 10km :tak::-D do Celbridge;-)
Tak z Kildare:tak::tak::tak:.
A Celbridge nawet nie wiem gdzie jest bo ja mieszkam w Castledermot zaraz kolo Carlow.
Sprawdze na mapie to Celbridge.
mozna sie tez spotkac w Kildare tam w tym Japonskim czy Chinskim parku,no albo ................nie wiem:no:

A ja sie wlasnie obawialam tego Vanisha do Nicowych rzeczy. Jakos specjalnie splukujesz ten vanish czy jak. Nic sie nie dzieje po nim ?
Ja ustawiam tylko dodatkowe płukanie, ale to tak jak na wszystkie rzeczy, i nasze i dzieciaków:tak: Do tej pory nic się nie działo, a testuje to już na drugim dziecku;-)

Wolfia jak daleko masz do Dublina? Np.do Phoenix Park?
Myślę, że ok. godziny:tak: Bo do teściów na Dublin15 wyrabiamy się w 1h15min:-p Swoją drogą to przez Newcastle i Lucan jeździmy, żeby się nie pchać na M50 w Dublinie:rofl2:

A Wolfia to chyba bedzie miala tyle samo km bo ona z tego samego County co ja i az tak strasznie daleko nie mieszka ode mnie.

Wolfia bylas w Glendalogh i nic nie powiedzialas ze jedziesz:baffled:
byla sliczna pogoda tez moglismy tam pojechac,tylko ze my zaliczylismy wizyte u lekarza ale przed 15 bylismy juz w domku:-)
Tak WolfiA jest z tego samego co., więc będzie miała podobną odległość;-)
Ewelcia szkoda, że nie powiedziałam wcześniej, że będziemy jechać:sorry: Ale sami nie do końca wiedzieliśmy. Zresztą Victor już chodzi na swoich nogach, bo nie kupiliśmy podwójnego wózka i zastanawiałam się czy da w ogóle radę pochodzić trochę. Okazuje się, że nie miałam się, o co martwić, bo pospacerował z nami 4godz.:rofl2: I tak planujemy się tam jeszcze wybrać, bo byliśmy tylko przy tym górnym jeziorze, a zostało nam jeszcze dolne:tak: Byliśmy tam dopiero pierwszy raz, podobało nam się bardzo i będziemy tam bywać w miarę możliwości, więc jak coś to się zgadamy i wybierzemy razem:tak:

W Kildare jest fajny plac zabaw i obok niego nieduży skwerek z ławeczkami, więc jak coś to można i tam, przynajmniej większe dzieciaki będą miały zajęcie, ale to propozycja oczywiście;-)

Wolfia ja juz tam bylam ze 4razy i jeszcze tam chce:-D:-D:-Djak dla mnie tam jest super:tak:.
Byliscie nad wodospadem??
Pewnie nie bo tam pod gorke sie idzie:cool:.
Kiedys widzielismy tam jak Cap koze ujezdzal hehe-sory ale przypomnialo mi sie bo wszyscy ludzie staneli i sie tak gapili jak by nigdy nie widzieli:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry