reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Jakoś waga ponad 5 kilo mnie nie przeraża bo moja mama tyle ważyła a jej siostra 5,5 kg :tak:
A ja nie mam Polsatu :dry:
Ale za to chłopaki już od kilku godzin są u znajomych a ja totalny relaksik.Farbka na głowie już zmyta,włoski wyprostowane teraz zabieram się za konsumowanie sałatki a później za manicure :-D
Bu ja tez nie mam polsatu..

Witam sie w niedzielny poranek :-)

Zapowiadali piękną słoneczną niedziele ale póki co nad Longford chmurki:tak:. Ale przynajmniej nie pada...

U nas pogoda pod znakiem zapytaniaRano sloneczko nas obudzilo, a teraz zachmurzone niebo, ale wybieramy sie nad ocean, zobaczymy czy sie oplaci :confused:

Andzulina- ty sie nie przejmuj. Po prostu skoro robilas w Polsce kilka dni wczesniej to oczywiste bylo, ze ona juz nie ma powodu sprawdzac jeszcze raz czy wszystko jest ok, a co za tym idzie 50 jurkow mniej dla przychodni;-) I pewnie dlatego ten foch z jej strony. Nie sadze aby sobie to zapamietala. A w ktorym tyg. jestes tak wogole?

no właśnie... mój mąż też tak stwierdził... w końcu niby za darmo, ale zawsze płacisz:-( a ja jestem w 27 tyg - próbowałam wstawić jakiś suwaczek, ale mam jakieś problemy - muszę trochę posiedzieć i poszukać, jak to zrobić;-)

Mnie osobiście dokror Sempka mowila ze rezygnuje z programu :szok:niestety ja tez chciłam zeby moja ciaze prowadziła.Obecnie zajmuje sie mna d.Cudo.:-).

i jak wrażenia? fajna jest? gdzie ona przyjmuje?

a co do pogody - niestety u nas chmury:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiec na wczesniejsza prosbe podaje miejcowosc gdzie sie dogrzewalismy to Torremolinos(Benalmadena miejscowosc obok tez piekna;-)) jakies 9 km od lotniska Hotel La Barracuda przy samej plazy z basenem i kortem tenisowym. Hotel organizuje wieczory z muzyka, wystepy flamenco.
W okolicy znajduje sie kilka parkow wodnych, rezerwat krokodylii i wiele innych atrakcji dla calych rodzin. A dla lubiacych zwiedzac blisko na Giblartar a z tamtad mozna zrobic sobie wycieczke do Maroka. Wiec jak tylko macie okazje polecam. Sa nawet male markety z ang-irl zywnoscia, Dunnes jak ktos bedzie bardzo tesknil;-):-)
Dobra koniec tych rekomendacji jak ktos zainteresowany to poszukajcie ofert na www.booking.com na pewno cos was zainteresuje.
Milych poszukiwan.
Frog a do jakiego miasta lecialas tzn dokladnie chodzi mi o lotnisko w jakim miescie jest polozone i jakimi liniami

A tak wogole dziewczynki to czy czytalyscie ksiazke Tracy Hogg 'Jezyk niemowlat' ? Wlasnie sie do niej zabralam bo mam w wersji pdf. Polecila mi ja kolezanka jako genialny poradnik, takze w kwestii karmienia. Kolezanka mowila, ze postapowala zgodnie ze wszytskimi wskazowkami autorki i nie miala problemow ze swoim bobasem. Przeczytalam juz troche i bardzo fajnie sie czyta. Dobra ksiazka. Polecam. :tak::-)

Masz racje Misia, b.fajna lekturka. Dostałam ją od koleżanki i często (szczególnie w pierwszych tygodniach z Emilką) podczytywałam ją, wiele ciekawych wskazówek. również polecam:tak:

:-)
Ale mamy dzis pogode, ciezko zdecydowac czy warto wyjsc z domu czy raczej zalaczyc film np. komedie tak na poprawe humoru.

Biola odpowiadajac na twoje pytanie wiec lecialam naszymi slynnymi liniami R z Shannon do Malagi. Z tamtad autkiem z wypozyczalni do Torremolinos nie cale 15 - 20 min jazdy bo trzeba znalezc hotel. ;-)Jesli interesuje cie wynajem autka to tania wypozyczalnia hiszpanska www.hellehollis.com Odbieraja cie z lotniska busem firmowym i dowaza do punktu wynajmu tj. jakies 300m od lotniska a potem dowaza z powrotem po oddaniu auta. A pamietaj ze tam obowiazuje oddanie auta z pustym bakiem bo oni pobieraja oplate na pozniejsze zatankowanie.:-)

Andzulina na GP polecam dr Cudo w sumie przyjmuje na Liosban, ale po 18ej przyjmuje na Dublin Rd na tyłach szpitala (tam z tylu jest budynek gzie przyjmuja lekarze i specjalisci).. Jesli chcesz to ci podam do niej nr na komorke.
A dr Sempka przyjmuje w Polmedzie na Dominick Street. Nr telefonu na stronie Polmedu(Galway). No a poza tym jak samopoczucie, bo brzusio coraz wiekszy.

Hej mamuski a moze w koncu zrobimy jakies spotkanko:-):-):-)
Dawno zadnego nie bylo no a dzieciaczkow nam tu przybylo;-):tak:
Jak macie ochote to tylko trzeba ustalic gdzie i o ktorej wam pasuje.
Czekam na propozycje....

Frog4 - samopoczucie w miarę, choć czasami mam ochotę rzucić pracę... ale damy radę;-) idę do GP w tym tyg żeby mi podpisała papiery na maternity, więc zapytam się, co dalej. i jak coś to zadzwonię do Ciebie po ten nr do dr Cudo.
a brzuszek? no cóż - ciągle malutki;-) nikt mi nie wierzy, że to już 27 tydzień...
a nie wybieracie się na plażę? bo my tak coś myślimy żeby podjechać na Salthill zobaczyć ten cały Ocean Race... może się gdzieś spotkamy?

Ciao Dziewczynki!
Ja nie wiem, gdzie Wy macie to slonce...u mnie chmurzyska okrutne...zanosi sie na deszcz. Zreszta kiedy tu sie nie zanosi:sorry2:

Moje skurcze przepowiadajace zaczely sie chyba na maxa. Kilka razy w ciagu nocy, nad ranem, teraz tez co jakis czas boli (oczywiscie nie jakos bardzo, tak tylko jak napiecie przedmiesiaczkowe). :szok:brrr....stresik.....

Andzulina bardzo chetnie ale teraz czekam az wstanie mlody, po tych wczasach troche mu sie poprzestawialo;-)no i trzeba go nakarmic a potem moj R wraca o 18ej z pracy wiec jakis cieply posilek musze zaserwowac.:happy2:
Ale jak bedziecie w okolicy to zapraszam na herbatke, jak cosik masz moj nr to dzwon podam dokladny adres.

Misia no to odlicznie co ile i jak dlugo trwaja te skurcze. Ja jak dostalam tych przepowiadajacych skurczy to mialam uczucie jakby komary mnie kasaly

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny;-) u mnie piękne słoneczko cały dzien:-Dgrillujemy w ogrodzie i sie opalamy:-D, jest 25 stopni i ani jednej chmurki, :-)Joannn i Sofik tez pewnie korzystają z tego pięknego dnia:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry