Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bu ja tez nie mam polsatu..Jakoś waga ponad 5 kilo mnie nie przeraża bo moja mama tyle ważyła a jej siostra 5,5 kg
A ja nie mam Polsatu
Ale za to chłopaki już od kilku godzin są u znajomych a ja totalny relaksik.Farbka na głowie już zmyta,włoski wyprostowane teraz zabieram się za konsumowanie sałatki a później za manicure![]()
Zapowiadali piękną słoneczną niedziele ale póki co nad Longford chmurki. Ale przynajmniej nie pada...

Andzulina- ty sie nie przejmuj. Po prostu skoro robilas w Polsce kilka dni wczesniej to oczywiste bylo, ze ona juz nie ma powodu sprawdzac jeszcze raz czy wszystko jest ok, a co za tym idzie 50 jurkow mniej dla przychodni;-) I pewnie dlatego ten foch z jej strony. Nie sadze aby sobie to zapamietala. A w ktorym tyg. jestes tak wogole?
Mnie osobiście dokror Sempka mowila ze rezygnuje z programuniestety ja tez chciłam zeby moja ciaze prowadziła.Obecnie zajmuje sie mna d.Cudo.:-).
Frog a do jakiego miasta lecialas tzn dokladnie chodzi mi o lotnisko w jakim miescie jest polozone i jakimi liniamiWiec na wczesniejsza prosbe podaje miejcowosc gdzie sie dogrzewalismy to Torremolinos(Benalmadena miejscowosc obok tez piekna;-)) jakies 9 km od lotniska Hotel La Barracuda przy samej plazy z basenem i kortem tenisowym. Hotel organizuje wieczory z muzyka, wystepy flamenco.
W okolicy znajduje sie kilka parkow wodnych, rezerwat krokodylii i wiele innych atrakcji dla calych rodzin. A dla lubiacych zwiedzac blisko na Giblartar a z tamtad mozna zrobic sobie wycieczke do Maroka. Wiec jak tylko macie okazje polecam. Sa nawet male markety z ang-irl zywnoscia, Dunnes jak ktos bedzie bardzo tesknil;-):-)
Dobra koniec tych rekomendacji jak ktos zainteresowany to poszukajcie ofert na www.booking.com na pewno cos was zainteresuje.
Milych poszukiwan.
A tak wogole dziewczynki to czy czytalyscie ksiazke Tracy Hogg 'Jezyk niemowlat' ? Wlasnie sie do niej zabralam bo mam w wersji pdf. Polecila mi ja kolezanka jako genialny poradnik, takze w kwestii karmienia. Kolezanka mowila, ze postapowala zgodnie ze wszytskimi wskazowkami autorki i nie miala problemow ze swoim bobasem. Przeczytalam juz troche i bardzo fajnie sie czyta. Dobra ksiazka. Polecam.:-)

brrr....stresik.....