reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczyny nie odzywałam się bo nie mam neta...:-(
ale już za tydzień znów będę mieć...
wpadłam ylko żeby napisać że dostałam zwolnienie H&S i od jut5ra:-( mogę spokojnie poleżeć w łóżeczku :-p
tylko powiedzcie mi.... muszę wysłać moje ostatnie payslip-y?
czy nie trzeba?
pozdrawiam
ja wysłałam tylko ostatni, p60, i odesłali mi kartke do wypełnienia przez pracodawce składek za rok 2007

reklama
Hej mamuśki
nie było mnie kilka dni a tu tyle do czytania:)
Jestesmy w Dublinie u znajomych i jest super pogoda wczoraj pojechalismy na plaze do Howth super było i ciepło zrobilismy grilla i dzis kolejny śliczny dzien wiec tez cos planujemy:)

Ja tez jestem u M. Cudo i jestem zadowolona.

Misia fajny film:)

pozdro

HEJ ale jestem zła dostałam decyzję to maternity benefit obliczyli mi z 2007r z taxu co ja zaczełam prace od pazdziernika czyli 3miesiące w 2007 i mam 196.82e jak niby ninimum jest 230e czegoś nie rozumien.Z tego co wiem to liczy sie 36składek poprzedzających poród a 2008 pracowałam cały.kosmos nie nadążam.A czujemy się dziś ok tylko ćisnienie napewno mam podwyższone.pa:wściekła/y:

hejka..
powiedzcie mi zy na poczcie placilysie za paszport irlandzki dla dziecka kasa czy karta...bo ja juz nie wiem sama..czy mozna gotowka... bo moj cos wspominal ze tylko karta mozna...

Hej
mam pytanie, wiecie od kiedy można podawac sab simplex? i czy to jest tylko na kolke, czy na bóle brzucha tez?
Emma nie spi od 7 rano, boli ja brzuszek, zrobiła kupke i zasneła ale po 10min budzi sie z płaczem, pręży się, ja juz nie daje rady, jestem wykonczona, nawet na rekach spi po 10min i sie budzi
Szkoda mi jej bo widac ze jest zmęczona, a nie moze sie wyspac :-(

HEJ ale jestem zła dostałam decyzję to maternity benefit obliczyli mi z 2007r z taxu co ja zaczełam prace od pazdziernika czyli 3miesiące w 2007 i mam 196.82e jak niby ninimum jest 230e czegoś nie rozumien.Z tego co wiem to liczy sie 36składek poprzedzających poród a 2008 pracowałam cały.kosmos nie nadążam.A czujemy się dziś ok tylko ćisnienie napewno mam podwyższone.pa:wściekła/y:
Ja mam 280e macierzynskiego na tydzien.
Tylko ze ja zaczelam pracowac od maja 2006r i moze dlatego mam wiecej.
Jak skladasz w tym roku to oni podobno nie licza za ubiegly rok tylko 2lata do tylu,ale pewnosci nie mam

hejka..
powiedzcie mi zy na poczcie placilysie za paszport irlandzki dla dziecka kasa czy karta...bo ja juz nie wiem sama..czy mozna gotowka... bo moj cos wspominal ze tylko karta mozna...
gotowka na poczcie chyba 28,50e albo 26,50e nie pamietam dokladnie bo to m placil.

U nas rano bylo ladnie wiec wyszlam z malym na dwor a teraz pada:baffled:maly jest w kuchni w wozku przy otwartch drzwiach i budzi sie co chwile:baffled:

Moniadan wspolczuje Ci mialam to samo.Na nic nie mialam czasu.ale nie martw sie nie dlugo sie to skonczy.
U nas sie skonczylo jak maly mial prawie 3m.
Teraz czasami poplakuje jak baka nie moze puscic:-(
Mozna podawac od urodzenia
Sab Simplex-raz jeszcze- wazne pytanie - Niemowlę - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej

Dziewczyny idzie któraś 30 maja na Hamale w Galway?
Bo mi mąż zrobił niespodziankę i idę :baffled: na szczęście z koleżankami a później gdzieś na piwko :-)
Sobie odpocznę od macierzyństwa :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry