martuśka23
Mama Julci i Kacperka
Ja ide z moim M:-).Hej
Dziewczyny idzie któraś 30 maja na Hamale w Galway?
Bo mi mąż zrobił niespodziankę i idęna szczęście z koleżankami a później gdzieś na piwko :-)
Sobie odpocznę od macierzyństwa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ide z moim M:-).Hej
Dziewczyny idzie któraś 30 maja na Hamale w Galway?
Bo mi mąż zrobił niespodziankę i idęna szczęście z koleżankami a później gdzieś na piwko :-)
Sobie odpocznę od macierzyństwa![]()
To jesk komik polski Grzegorz Halama sie nazywa;-).[video=youtube;7-vFiWZXMrQ]http://www.youtube.com/watch?v=7-vFiWZXMrQ[/video]Dziewczyny a co to jest Hamal? Jakas niedoinformowana jestem![]()

Ale sie usmialam!!! A ja pytam co to jest Hamal!!

Ja dopiero teraz dokladnie wczytala sie wposta anineczki ona sie pomylila nie Hamala tylko Halama:-):-):-):-):-):-):-):-)Ale sie usmialam!!! A ja pytam co to jest Hamal!!
Poszlam do Aarona i sie go pytam co to jest Hamal i ze 30 maja ma byc w Galway. A on na to, ze brzmi jak cos zydowskiego albo jakis kebab!!![]()
Dopiero teraz zauważyłam,że coś pisałaś do mnieTo i tak wam fajnie z tym macierzynskim ja pamietam ze dostawalam 170euro i sie cieszyłąm
Anieczka ty byłas z ZOO w dublinie warto tam isc bo jak jutro bedzie ładnie to bym sie wybrała. Moze spotkamy sie gdzies jutro na jakims placu zabaw?![]()
No bylismy własnie w miescie i moj kolega pracuje w dublin bus wiec za darmo przejechalismy sie tym busem zielonym wycieczkowym po Dublinie 1.5 godz bardzo mi sie podobało
Teraz robimy grilla ale niestety zaczyna troche padac ale to nic bo cały dzien bylo cieplo
pozdro

No chyba,że ten plac zabaw pod moimi oknami