reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale sie usmialam!!! A ja pytam co to jest Hamal!!:-D:-D
Poszlam do Aarona i sie go pytam co to jest Hamal i ze 30 maja ma byc w Galway. A on na to, ze brzmi jak cos zydowskiego albo jakis kebab!!:-D:-D

No to juz kumam a ja mysle sobie kto to jest czy ja jakas głupia jestem czy co hahaha Anieczka kurde jak znajde kogos do malego to z checia sie wybiore:) jakby co to sie zgadamy jeszcze:)nie odpisałas mi na moje pytanie:)?

Misia dobry tekst:))))

pozdro

To i tak wam fajnie z tym macierzynskim ja pamietam ze dostawalam 170euro i sie cieszyłąm:)

Anieczka ty byłas z ZOO w dublinie warto tam isc bo jak jutro bedzie ładnie to bym sie wybrała. Moze spotkamy sie gdzies jutro na jakims placu zabaw?:)
No bylismy własnie w miescie i moj kolega pracuje w dublin bus wiec za darmo przejechalismy sie tym busem zielonym wycieczkowym po Dublinie 1.5 godz bardzo mi sie podobało:)
Teraz robimy grilla ale niestety zaczyna troche padac ale to nic bo cały dzien bylo cieplo:)
pozdro
Dopiero teraz zauważyłam,że coś pisałaś do mnie :zawstydzona/y:
No wiec w zoo byłam 2 razy a i pewnie tego lata po raz kolejny się wybiorę ;-)
Warto iśc jak najbardziej :-)
A plac zabaw dla mnie nie wykonalny w Dublinie bo do 18 jestem uwięziona w domku. :sorry2: No chyba,że ten plac zabaw pod moimi oknami :-D
Zapraszam :cool2:
Tylko mówię,że to już nie Dublin a Newcastle :tak:

reklama
hej Dziewczynki - możecie mi powiedzieć, jak to jest z tą szkołą rodzenia w Gawlay? dostałam nr telefonu jak byłam na pierwszej wizycie w szpitalu. dzwoniłam tam kilka razy, ale ciągle zgłasza się automatyczna sekretarka :-( zostawiłam wiadomość, że chciałam zabukować sobie miejsce i podałam mój nr konatktowy. i nic. cisza. mam próbować dalej dzwonić, czy jest może jakiś inny sposób na wpisanie się na listę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry