reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej dziewczyny;-) u mnie piękne słoneczko cały dzien:-Dgrillujemy w ogrodzie i sie opalamy:-D, jest 25 stopni i ani jednej chmurki, :-)Joannn i Sofik tez pewnie korzystają z tego pięknego dnia:-):-)
Korzystałam, korzystałam :-) byłam na spacerku 5 godzinnym :szok: i nawet lekko słonko mnie wzięło w sensie opalenizny..ale na dzidziusia nie podziałało i twardo siedzi sobie w brzuszku :rolleyes: :rofl2:
(...) koleżanka była w szpitalu na wizycie w dzień terminu i ja badała pani doktor ginekologicznie więc Joannn myślę że ta przyjemność cię spotka(...)
W szpitalu dziś byłam (dzień po terminie - a właściwie 2 bo oni mają datę 23 zamiast 24 :confused:) i nie miałam przyjemności badania ginekologicznego;-) tylko jak zwykle scan, więc nie wiem czy szyjka długa..i czy łożysko stare.. a następna wizyta za tydzień.. Ale to będzie dokładnie 10 dni po terminie, więc mam nadzieje, że już będzie wywołanie porodu czy coś więcej zrobią w kierunku przyjścia dzidzi na świat.. :confused: Spytałam dziś po raz kolejny co do rozmiarów dzidzi.. Lekarz patrzył na brzusio..jedną rękę przyłożył na dole brzusia a drugą na górze i stwierdził 3,5 kg :-D

No wiec w zoo byłam 2 razy a i pewnie tego lata po raz kolejny się wybiorę ;-)
Warto iśc jak najbardziej :-)
A plac zabaw dla mnie nie wykonalny w Dublinie bo do 18 jestem uwięziona w domku. :sorry2: No chyba,że ten plac zabaw pod moimi oknami :-D
Zapraszam :cool2:
Tylko mówię,że to już nie Dublin a Newcastle :tak:

Fajnie, my też może byśmy się wybrali zanim brzuch mi tak urośnie, że nie będę mogła się ruszyć:-):-). A podasz jakiś konkretniejszy adres do tego zoo??

Dzień MAMY!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE!!! Sofik masz rację, my mamy polki to zasługujemy na dwa takie święta w roku co najmniej hihi (no ja jeszcze w wdupaczku jestem ale już mam ekscytujące uczucie bycia mamusią)

Dzień MAMY!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE!!! Sofik masz rację, my mamy polki to zasługujemy na dwa takie święta w roku co najmniej hihi (no ja jeszcze w wdupaczku jestem ale już mam ekscytujące uczucie bycia mamusią)
no i mamy 2 razy w roku..obchodzimy dzien matki irlandzki ktory jest jakos na poczatku roku no i po polsku teraz ..hehehe

108321.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najjjj dla naszych mamusiek:)

Anieczka dzieki to mój nr jakbys mi mogla dzynka puscic to bede miala twój nr w razie co zadzwonie:) 0870534826

pozdro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry