reklama

Mamy z Irlandii!!

Nareszcie słonce:-) no po prostu piekny dzien.... Jestesmy po dluuuugim spacerze teraz mała sjesta popołudniowa po poznym obiadku. Niki spi a reszta załogi w ogrodku.

zaraz lepiej człowiekowi:tak:

reklama
i jak wrażenia? fajna jest? gdzie ona przyjmuje?

a co do pogody - niestety u nas chmury:-(
D.Monika Cudo jest super ja juz dlugo znam pania doktor bo od dwuch lat do niej chodzimy z cala rodzinnka:tak:.A co do prowadzenia mojej cizy to ja jestem dopiero w 8tyg i pierwszy raz poszlam do niej 2 tyg temu pani doktor zmierzyla cisnienie i zbadala mocz dostalam skierowanie na badania krwi i podpisalam jakas forme i to tyle ,ale wczesniej prowadziła ciaze mojej kolezanki i ona sobie to chwali wiec mysle ,ze bedzie dobrze:tak:Pozdrawiam iz ycze dobrego wyboru:-)

hej frog dzieki b za propozycje wyjazdu do malagi wlasnie jestem po kupieniu rezerwacji na lipiec czyli lecimy do Torremolinos hotel Apartementos Bajondillo. i mam pytanko co mozesz polecic co warto zobaczyc,zwiedzic chcialabym synkowi b pokazac jakis aqa park w sumie lecimy na 5 dni wiec chialabym w pelni zorganizowac mu czas.i drugie pytanie moze zabrzmic dziwnie ale czy w sklepach jest normalna zywnosc bo jak bylam na teneryfie to sklepy byly poprosty puste i nic nie bylo.I jeszcze mam pytanie bo lecimy rajanerem a tylko raz lecialam tymi liniami wlasnie na teneryfe ale na starych jeszcze zasadach a wiec kupilismy bez bagazu glownego tylko bedziemy miec 3 podreczne ale kupilam z pierwszenstwem to gdzie mam sie zglosic po to zolta katreczke z pierwszenstwem.wiem ze mam sie odprawic online 15 dni przed wyjazdem.
bylabym ci wdzieczna za odp

Biola wlasnie sprawdzilam gdzie bedziecie mieszkac wiec jesli chodzi o to co warto zobaczyc w apts na recepcji na pewno beda jakies ulotki a jak nie to w najblizszym hotelu. Na pewno wielka frajda beda aqua partki jest ich 3-4 tylko za wejscie placisz osobno i za lezaki dodatkowo:szok::angry:, jest rezerwat krokodyli autkiem jakies 5-10 min, w porcie sa rejsy na pokazy delfinow ewentualnie w kazdej restauracji przy promenadzie biezace ogloszenia o aktualnych atrakcjach. Po naszym wyjezdzie byly pokazy torreadorow - szkoda ze sie nie zalapali. Jest tez Aquarium - See Life Benalmadena to miejcowosc dalej oraz Zoo po ktorym objezdza samochod sprawdz na www.selwo.es tu tez zamowisz bilety i www.telefericobenalmadena.com naprawde warto. Jak cosik wiecej to sprobuj poszperac w necie.
Jesli chodzi o sklepy to pelno malych sklepikow na kazdej uliczce my mielismy chyba z 8 na jednej uliczce. Jak cosik to sa tez wieksze markety i je polecam wiekszy wybor no i taniej.

hej juz zanlazlam jednaodp na moje pyt odnosnie pierszenstwa wejscia na poklad
cyt: Pasażerowie korzystający z odprawy online, którzy wykupią tę usługę, otrzymają kartą pokładową online z nadrukowanym słowem Priority -

hej dziewczyny nie odzywałam się bo nie mam neta...:-(
ale już za tydzień znów będę mieć...
wpadłam ylko żeby napisać że dostałam zwolnienie H&S i od jut5ra:-( mogę spokojnie poleżeć w łóżeczku :-p
tylko powiedzcie mi.... muszę wysłać moje ostatnie payslip-y?
czy nie trzeba?
pozdrawiam

reklama
:-) Bardzo sie ciesze, ze Wam sie podoba. Jak tylko go znalazlam od razu pomyslalam, ze wkleje na forum. Ogladalismy razem z A. z zapartym tchem. Tylko, ze on to mogl sobie tylko obrazki poogladac, bo lektor polski wiec biedny nic nie kumal:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry