reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko mi tam się podoba, a Ty sobie zobacz:
Portlaoise Leisure Centre - Gallery
Do największych może nie należy, ale uważam że jest bardzo przyzwoity i jest kącik dla maluchów;-) Można nawet iść na siłownię:rofl2:
Nie,no jak na Irlandię,to na podstawie zdjęć muszę przyznać,że fajniutki:tak::-D.Bez porównania z tutejszymi:-(.Może w przyszłą nidzielę z rodzinką wpadniemy:confused:.Dzięki za linka i cynk;-)
MartaF-nie,Portlaoise nie jest duże.Tzn.jest takie średnie,ale zapisz nazwę i nawet jeśli nie trafisz sama,to kogoś zapytasz i z pewnością Cię pokierują:-D.Czy u Ciebie też słonko świeci,czy tylko tu na górce;-):confused:Slicznie się zrobiło-idę powiesić pranie na dwór:tak::happy:

reklama
asieńka mój sie boi iśc ze mną:baffled:ale nie będe go zmuszać:sorry2: a powiedz mi brzuszek masz okrąglutki jak piłeczka czy taki bardziej "pociągnięty w dół"nie wiem jak to nazwac bo ja teraz mam taki niekrztałtny i nisko a z córcią miałam okrąglutką piłeczke pod samymi cycami:-D
Mój też się boi, ale idzie:-), najwyżej wyjdzie:-D:-D:-D, brzuch mam nisko, dobrze to opisałaś:-)

:szok::szok:musze sie tam wybrać bo to co u nas jest to nie ma co porównywać:szok:
a duze te wasze miasteczko?? łatwo znaleźć ten basen??
Basen znajduje się przy ulicy Park View przy skrzyżowaniu z Ridge Road:tak: Nieopodal torów kolejowych;-)

Nie,no jak na Irlandię,to na podstawie zdjęć muszę przyznać,że fajniutki:tak::-D.Bez porównania z tutejszymi:-(.Może w przyszłą nidzielę z rodzinką wpadniemy:confused:.Dzięki za linka i cynk;-)
Nie ma za co;-) Ja zapraszam do siebie jak coś, bo mieszkam od tego basenu może z 300m:-p Tylko przez dwa najbliższe tygodnie będę w PL, więc zapraszam po 04.10:tak:

Ja już drugie pranie rozwiesiłam w ogródku, bo się zaczyna rozpogadzać:-)

Basen znajduje się przy ulicy Park View przy skrzyżowaniu z Ridge Road:tak: Nieopodal torów kolejowych;-)

Nie ma za co;-) Ja zapraszam do siebie jak coś, bo mieszkam od tego basenu może z 300m:-p Tylko przez dwa najbliższe tygodnie będę w PL, więc zapraszam po 04.10:tak:

Ja już drugie pranie rozwiesiłam w ogródku, bo się zaczyna rozpogadzać:-)
Napewno się tam zakręcimy:tak:.A co do mojego prania-ledwo rozwiesiłam a na niebo nadciągnęło całe stado chmur:crazy:.A i żebym nie zapomniała już teraz życzę wspaniale spędzonego czasu w pl.Wypoczywaj i ciesz się pogodą,bliskimi i wszystkim tym,za czym tęsknisz będąc tu:tak::-).A nawiasem mówiąc-zazdroszczę Ci:sorry:.Też bym sobie poleciała.Nawet dziś sprawdzałam tickety-taniocha,ale jak się pracuje 6 dni w tygodniu,to można sobie pomarzyć...No i nie jestem pewna czy z takim brzucholem wpuściliby mnie na pokład samolotu:-)

agusik wielkie dzięki za link, z tym kształtem brzuszka właśnie mi chodziło o szpiczasty bo własnie taki miałam z synkiem i taki mam teraz:-) dlatego wiem ze lubiczanka ma taki sam i zobaczycie ze będzie chłopak:-)
Z ksztaltm brzucha to nie zawsze jest takie jasne... JA z Olcia mialam bardzo spiczasty i ...jest dziewczynka :)
Hejo babki Pogoda dzis troszke gorsza no ale coz nie zawsze moze byc rewelacyjnie :(
A my dzis na pepkowe sie wybieramy :)) Hihihi :) Tylko szybko obiadek i szykowanko na wyjscie :))
PATRICK SWAYZE UMARL !!!!!!! Kurcze jak go widzialam w Dirty Dancing od razu sie zakochalam :( A tu po ciezkiej walce umarl :(
Szkoda Patricka, bardzo go lubilam , a szczegolnie w Dirty Dancing :)
[*]
)

A i żebym nie zapomniała już teraz życzę wspaniale spędzonego czasu w pl.Wypoczywaj i ciesz się pogodą,bliskimi i wszystkim tym,za czym tęsknisz będąc tu:tak::-).A nawiasem mówiąc-zazdroszczę Ci:sorry:
Dziękuje:-) Moi rodzice nie mieli jeszcze okazji widzieć na żywo najmłodszego członka rodziny:zawstydzona/y: Czeka nas chrzest 27.09, wyrobienie mężowi prawa jazdy, bo kończy mu się pod koniec roku, urzędy w PL, więc aż tak za tym mi się nie tęskni:no: Zastanawiam się jak minie nam droga na lotnisko w środku nocy, bo odlot mamy o 6, a po 3 musimy już wyjechać:sorry2: Czasem mam już dosyć na samą myśl. Marzy mi się urlop rodzinny, ale taki żeby sobie posiedzieć i pobyć, a nie ganiać za wszystkim, a w międzyczasie spędzić czas z rodziną. No ale nie można mieć wszystkiego i lepsze to niż nic:-)

Do nas też nadciągnęły chmury:crazy:

lubiczanka z twoim wielkiem bebechem napewno by cie nie wpuścili,:-D ja bym jeszcze mogła ich oszukac:-) co do pogody to wiedziałam ze zapeszyc i wystraszysz te słonko:dry:żartowałam:-D

wolfia ja to nie wiem kiedy sie wybiore na basen bo jak narazie nie znalazłam na siebie stroju kąpielowego:baffled: wybiore sie pewnie dopiero z synkiem:-)

jakiś babsztyl zaparkował mi pod moim domem na moim miejscu:wściekła/y:co za bezczelność:wściekła/y:co za osiedle:wściekła/y:zero normalnych ludzi:-(

wiecie co ja sie nie nadaje na kucharke no:wściekła/y::zawstydzona/y:z ciasta do pizzy wyszedł mi jakiś zakalec:szok::wściekła/y:no i mój sie nie najadł:zawstydzona/y:

kasiu jestem w szoku:szok: jak dotąd zawsze sie sprawdzało:zawstydzona/y:ale mam nadzieje ze u mnie będzie Szymonek bo tak z usg tez wyszło:sorry2:

Ostatnia edycja:
MartaF-właśnie w tym problem-nawet przy najszczerszych chęciach za groma nie wciągnę brzucha;-):-D
Wpadłam żeby się pożegnać,bo muszę gnać do szkoły po Dawidka a potem od razu do pracyyyy:-(.Dobrze,że już nie ma słonka,przynajmniej mi nie żal;-)
Miłego popołudnia i jak zwykle oczywiście cudownego wieczorku.Do potem(może po pracy wpadnę-dziś do21.30).

Tak,z tym kształtem brzuszka to nie do końca się sprawdza:tak:Mam koleżankę,która w ciąży wyglądała jak ja,a ma córę:happy:,ale ja byłam takim typowym przykładem mamy czekającej na syna,szpiczasty brzuszek,wszyscy mówili,że wyładniałam:szok::-D,włosy blasku nabrały;-),a dziewczynka podobno mamuni urodę zabiera.A najważniejsze,że od początku ciąży czułam,że to będzie chłopiec,Nie wiem czemu,ale się sprawdziło:-)
A ja się dziś za okna wzięłam,bo już miałam takie brudne,że wstyd:baffled:.
...Ale jak to zwykle bywa,zawsze po myciu okien coś musi być:deszcz na przykład:wściekła/y:.U mnie deszcz okna oszczędził,ale za to ledwo wlazłam do domu,szczęśliwa,że wreszcie trochę świata będzie widać:-Da tu przylazł facet z kosiarką i na moje świeżutkie ,czyściutkie okna trawy nawalił:angry:,potem jeszcze dmuchawą poprawił:dry::errr: i musiałam je znów z lekka oczyścić:crazy:
lubiczanko:a gdzie Ty pracujesz?
Idę trochę kanapę pookupować:-)

reklama
lubiczanka pracuje w restauracji i dlatego by jej do samolotu nie wpuścili:-D:-D juz mam przechlapane hehehe:-D:-Dma dobre jedzonko pod nosem to wcina:-Dja tez bym tak chciała:-p

Do góry