jola.24
Fanka BB :)
witam
Gratuluje córeczki:-)
Najwzniejsze ze psychicznie ok, a na policje to wlasnie tak mozna liczyc, najlepiej im wychodzi wypisywanie mandatow
Milego dnia
Hej mamuśki:-)
Wyszłyśmy z Anulką ze szpitala:-). Jest cudna i w ogólePochwalę się innym razem, nawet nie próbuję Was nadrabiać
![]()
Gratuluje córeczki:-)
No wiem jak to jest odwiedzac rodzinkę,ba! Zrobic dobrze by teściowie i moja rodzina była zadowolona to wielki wyczyn.
Dlatego postanowiliśmy z moim M,że do Polski to może za rok albo i dalej polecimy.No chyba,że wypadnie jakaś nagląca sprawa np.urzędowa.
Czy złapali złodziei? eeeee nie sądzę.Nie wiem.Policja się z nami nie kontaktuje.Mieli zadzwonic w poprzedni piątek bo M chciał się dowiedziec czy może znaleźli coś naszego,ale nieeee nie zadzwonili.
My po włamaniu psychicznie już ok.Co prawda 1000 razy sprawdzam w nocy czy wszystkie okna zamknięte.
Finansowo z dołka się wygrzebujemy
Kurde,dziś się zapiszę na prawko.Muszę no w końcu muszę.A jak się zapiszę to i może zmobilizuję się do nauki.
Do Antka przedszkola nie jest najbliżej![]()
Najwzniejsze ze psychicznie ok, a na policje to wlasnie tak mozna liczyc, najlepiej im wychodzi wypisywanie mandatow

Milego dnia