reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

ej dziewczynki co taka cisza??:-)
a ja wącham smrodki:wściekła/y:znalazłam nawet dzisiaj chatke na tym samym osiedlu,4 pokoje za 600euro a są to nowe domy,nigdy niewynajmowane ale salon taki malutki ze szok,ciągle czekamy az sie wyprowadzą z tego 5ciopokojowego:tak:zeby obejrzec:tak:jutro jeszcze obejrzymy 4 pokojowe tez na nowym osiedlu:-)po takiej dużej chatce co teraz mamy ciężko nam sie na cos zdecydowac
właściciel dalej probuje nas zatrzymac i pisze smsy ale ja juz nie odpisuje:confused2:

moje maleństwo rozpycha sie niesamowicie,musi byc juz mu bardzo ciasno:sorry:

misia ja lepiej chyba sie z córą dogaduje,synek to tylko gry,tv a córcia robi ze mną wszystko,gotuje,sprząta a synek ma swój świat

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie wieczorkiem
Anieczka jak taka zdolna głowa miała by nie zdac prawka nawet w to niewatp:)
Gastone gratulacje:)
Ja po pracy pojechałam z Olivierem do Moni na urodzinki Eryka i fajnie było spotkalismy sie pogadali dzieci sie wyszalały i w srode organizujemy spotkanie ok 16 u Didi wiec organizujecie sie mamuski i widzimy sie w środe:)
Zaraz mój serial Teraz albo nigdy hihi i musze isc Oliviera połozyc:)
buzaki

Witam wieczorowo
My po urodzinkach Erykowych..bylo super :)
Torcik pycha i cala reszta rownierz no i towarzystwo super hehe

Cos mi sie wydaje, ze wiez mamusi z synusiem jest jakas taka inna niz z coreczka...myle sie mamusie parek?

:-D

zgadza sie..
synusie sa mamusi....a corcie tatusia
Al to moja przylepa i tylko mama hehe a Ewka jak widzi tatusia to cala fruwa ..buzia od ucha do ucha ciagle do niego sie cieszy ..tylko do taty przytula sie kladzie mu glowe na ramieniu...albo ja brzuchu jak lezy z nim na lozku mi tak nie robi...
ale synek owszem..:tak::sorry:

w srode organizujemy spotkanie ok 16 u Didi wiec organizujecie sie mamuski i widzimy sie w środe:)
Zaraz mój serial Teraz albo nigdy hihi i musze isc Oliviera połozyc:)
buzaki

widze ze Kamcia mnie uprzedzila z informacja
wiec dziewczyny zapraszam..bedzie sernik na zimno i ciasto z rabarbarem :cool2:

Ostatnia edycja:
Misu, musze Cie uswiadomic, ze wiez matki z dzieckiem jest silna bez wzgledu na plec:-) Ja sobie nie potrafie wyobrazic, jakby Ada byla chlopcem:szok: I w ogole juz nie wyobrazam sobie zycia bez niej:tak: I nastepna chce tez stanowczo corke:-):-) Moj A nie ma nic przeciwko kolejnej coruni, byleby tylko bylo drugie dziecko... Juz,teraz, jak najszybciej:eek:... ehhhh!!!! A synek moze byc tak na koniec, na dopelnienie wesolej rodzinki- jako trzecie dziecko panstwa R.:-D:-D:-D:-D

Aaaaaa!!! No i chcialabym Cie Misia zobaczyc w tych czerwonych wlosach z bialymi latami:-D Musialas wygladac nieco...hmmmm... awangardowo??? Lekko patriotycznie????:-D

MartoF, Twoje malenstwo sie tak rozpycha, bo mu pewnie smierdzi tam w srodku... tym gazem:-D:-D:-D:-D Tzn. tym od sasiadow:-D

A tak swoja droga, to zastanawiam sie, po tym jak Misia o tej Matce Polce napomknela, czy jest cos takiego tutaj jak... MATKA IRLANDKA:-D:-D:-D:-D

Hejo
Bałagan posprzątany :-) i nawet znalazłam czas na neta i tv :-)
Miska no nie wyobrazam sobie ciebie z czerwonymi włosami, dawaj jakies foty, bo nie uwierzymy, Ty to chyba szalona byłas/jesteś
ja byłam grzeczna córeczka :-)

Hejka Laski :-)
A ja nadal nadrabiam zaległości... i oto co znalazłam:
MartaF dzięki za pamięć. No położne mówią, ze tak, ponoć juz jest główka dość nisko w dole - jakoś przegapiłam moment, kiedy się dzieciątko przekręcało - co ze mnie za matka, poza tym okazuje się, że cały czas gadałam do jego pupy - bo myślałam, że to głowa :zawstydzona/y: widać, że sie ze mnie niezła matka zapowiada.
hehehe..:-D ale się uśmiałam :rofl2: rozbawiłaś mnie do łez Kemaya
Hej :) Nie wybieramy się na razie, bo mała ma dopiero niecałe 6 tygodni i chcemy poczekać aż będzie troszkę starsza, ale polski paszport musimy wyrobic bo irlandzki nam chyba nie przysługuje - brakuje mi dosłownie 1 miesiąca legalnej pracy w Irlandii :crazy: Ale człowiek był głupi na początku, ze sie zgadzał na zatrudnienie bez rejestracji! :wściekła/y: No ale to już przeszłość i jej nie zmienimy :(

Nie orientujecie sie dziewczyny, czy zdjęcia do paszportu irlandzkiego nadają się także do polskiego? (...)
Kotecek - A może spróbuj się starać o irlandzki? Oni chyba nie sprawdzają dokładnie co i jak i od kiedy...ważne by PPS był odpowiednio wcześnie wyrobiony..(?) a co do zdjęć..to ja pytałam w ambasadzie czy zdjęcie ma być jakieś inne niż robią Irlandczycy..na co odpowiedziała, że nie - ale dodała bo to pierwszy paszport - następny chyba ma więcej wymogów ale już nie dopytywałam.
Tak to prawda,że każde dziecko jest inne!Co z tego,że Radek ma super pamięć,jak np.leje w nocy do pampersa,zupę jak ma jeść to jestem chora,bo połowa po brodzie spływa,picie jest średnio jakieś trzy razy dziennie rozlane,a pić z kubka,bez słomki i innych takich pomocników nauczył się dopiero niedawno:baffled:
Chyba faktycznie tak jest,że szybciej dzieciaki łapią jedne rzeczy,kosztem innych,np.właśnie sprawności manualnych:tak:
Też tak się z mężem śmiejemy,że może jakimś księgowym będzie.Chyba ma umysł ścisły,jak ja.Też kochałam matematykę,rachunkowość,a z naukami humanistycznymi miałam problem.No i z nauką języków u mnie masakra!!!
Agusik - widzę mamy podobne umysły :-) "matematyka królową nauk.." a języki to tragedia.. P.S. no i rocznik nawet ten sam..hihihi

reklama
witam

dzisiaj będzie ciężki dzień:-(dużo spraw do załatwienia:-(

moje dziecię wczoraj szalało a teraz od rana sie nie rusza i zaczynam sie martwić:-(

lubiczanka gdzie jesteś śpiochu;-)

Do góry