reklama
S
sandrulińska
Gość
martaf no no nie dziwie sie ze wczoraj takie branie u meza mialas

super!

super!martaf no no nie dziwie sie ze wczoraj takie branie u meza mialassuper!
dalej mam,od rana chciał mnie męczyc
chyba pójde na łyso sie opacholic

lady_Zgaga
Fanka BB :)
Dziewczynki a zwlaszcza MartaF... Mam wazne pytanie!!! I przepraszam, ze nie na tym watku co powinnam...
Czy jesli chce sie starac o dom socjalny, to musze wczesniej wynajmowac legalnie? Chodzi mi o to, ze teraz mamy wszystko legalnie: rachunki, rent book, jestesmy gdzies tam w czyms tam zarejestrowani... A jesli sie przeprowadzimy (bo byc moze nam sie szykuje przeprowadzka), to chyba bedzie taka zwykla umowa "na gebe". Czy do wniosku o chate socjalna sam podpis lub potwierdzenie landlorda wystarczy?
Jesli wiecie cos na ten temat, to dajcie znac, plisssss!!!!
Czy jesli chce sie starac o dom socjalny, to musze wczesniej wynajmowac legalnie? Chodzi mi o to, ze teraz mamy wszystko legalnie: rachunki, rent book, jestesmy gdzies tam w czyms tam zarejestrowani... A jesli sie przeprowadzimy (bo byc moze nam sie szykuje przeprowadzka), to chyba bedzie taka zwykla umowa "na gebe". Czy do wniosku o chate socjalna sam podpis lub potwierdzenie landlorda wystarczy?
wystarczy nawet jeśli dasz potwierdzenie,odcinek z banku jeśli będziesz wpłacała na kontoDziewczynki a zwlaszcza MartaF... Mam wazne pytanie!!! I przepraszam, ze nie na tym watku co powinnam...
pauletta82
Sexy Big Mamma
Wpadłam się przywitać więc Hejoooooooo:-) pogoda cudna mała wystawiona na balkon mlody lata jak przecinak wszędzie i co chwila ją budzi
Lady Zgaga no niestety gadżecik tak średnio na jeża coś jej chyba w nim niewygodnie :-(lece bo musze imprezkę szykować co jest nie lada wyzwaniem przy moich absorbujących szkrabach a P jak zwykle w pracy
ale humorek dopisuje jak wszystkim widzę:-):-):-) w końcu jak tak słonko świeci to jakby mogło byc inaczej
:-):-)
Lady Zgaga no niestety gadżecik tak średnio na jeża coś jej chyba w nim niewygodnie :-(lece bo musze imprezkę szykować co jest nie lada wyzwaniem przy moich absorbujących szkrabach a P jak zwykle w pracy
ale humorek dopisuje jak wszystkim widzę:-):-):-) w końcu jak tak słonko świeci to jakby mogło byc inaczej
:-):-)sylllwiaaa
Fanka BB :)
Hej hej:-):-):-)
To ja widze, ze dzis u wszystkich pogoda dopisuje:-) Super!!! U na stez slonko i zadnej chmurki na niebie
Zaraz calą rodzinku uckiekamy z dmociu pokorzystac troche z tego sloneczka
- Oby utrzymalo sie jak najdluzej
To ja widze, ze dzis u wszystkich pogoda dopisuje:-) Super!!! U na stez slonko i zadnej chmurki na niebie
Zaraz calą rodzinku uckiekamy z dmociu pokorzystac troche z tego sloneczka
- Oby utrzymalo sie jak najdluzej
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
witam
łeb mnie od rana napieprza
ale to chyba z nerw
normalnie tak przezywam tą komunie ,ze
czy wszystko zrobione, czy to , czy tamto..
tak lubiczaneczko- komunie mamy jutro. Usciskam Miśke, jak tylko wroci z polskiej szkoły. Dzieki za pamięc :*
Kwiatki odebralam, po tort G pojedzie niebawem, balony są, dekoracje tez.Ubrac sie mamy w co , Niki tez, fotograf bedzie... chyba wsio
oby nie padalo
Oczywiscie moi bliscy z PL naprzysyłali kartek, karteczek i w ogole- takze milusio bardzo.
Pranie sie kreci.
MartaF piąteczka blondyneczko

Udanej zabawy u Dyty laseczki ;-) a tort pierwsza liga
No to lete coś porobic jeszcze.
łeb mnie od rana napieprza
ale to chyba z nerw
normalnie tak przezywam tą komunie ,ze
czy wszystko zrobione, czy to , czy tamto..tak lubiczaneczko- komunie mamy jutro. Usciskam Miśke, jak tylko wroci z polskiej szkoły. Dzieki za pamięc :*
Kwiatki odebralam, po tort G pojedzie niebawem, balony są, dekoracje tez.Ubrac sie mamy w co , Niki tez, fotograf bedzie... chyba wsio
oby nie padalo
Oczywiscie moi bliscy z PL naprzysyłali kartek, karteczek i w ogole- takze milusio bardzo.
Pranie sie kreci.

Udanej zabawy u Dyty laseczki ;-) a tort pierwsza liga

No to lete coś porobic jeszcze.
:-):-):-):-)i powodzenia jutro,napewno wszystko będzie super!!!blondyneczko;-)witam
.
reklama
karolinanicola5
karolina
Hej
Słonko za oknem świeci a ja uwięziona jak w lochu
szlak by to.
Dziewczyny sie pewnie już świetnie bawią u dytki z dzieciaczkami a ja przed tv z laptopem i pilotem buszuje normalnie cos mnie nosi.
Reni kochana dzien mam tak jak 2 poprzednie ledwo co wstaje z łóżka bo rana mnie ciągnie na prawy bok nie moge sie położyć wstać ciężko a jak już zrobię te pare kroków to tak jak ktoś by mi tam coś rozrywał

lepiej poród wspominam niż ten zabieg. Ale dajcie mi pare tyg i jakoś wróce do świata spotkań.
Jejku chyba poprosze mojego J by mnie na dwór na balkon wystawil tak mi szkoda tego slonka.
margaritto wrzuć na luz wszystko pewnie będzie ok i musi być ok
martuś super włoski pięknie wyglądasz
Słonko za oknem świeci a ja uwięziona jak w lochu

szlak by to.Dziewczyny sie pewnie już świetnie bawią u dytki z dzieciaczkami a ja przed tv z laptopem i pilotem buszuje normalnie cos mnie nosi.
Reni kochana dzien mam tak jak 2 poprzednie ledwo co wstaje z łóżka bo rana mnie ciągnie na prawy bok nie moge sie położyć wstać ciężko a jak już zrobię te pare kroków to tak jak ktoś by mi tam coś rozrywał

lepiej poród wspominam niż ten zabieg. Ale dajcie mi pare tyg i jakoś wróce do świata spotkań.Jejku chyba poprosze mojego J by mnie na dwór na balkon wystawil tak mi szkoda tego slonka.
margaritto wrzuć na luz wszystko pewnie będzie ok i musi być ok
martuś super włoski pięknie wyglądasz