reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dżizass ja jutro mam lecieć i już jestem napalona jak szczerbaty na suchary a tak mi się nie chciało lecieć do Pl :no: a na dzień dzisiejszy mam motylki w brzuszku;-) choć jak sobie pomyślę o dwóch tygodniach na pełnych obrotach to mi się słabo robi :baffled::sorry2:
Alex trzymam kciuki :tak: VikamciaG jak tylko coś będziesz wiedziała pisz:tak:

reklama
Caio!

A ja twardo planuje isc do MB, mimo,ze leje jak z cebra!!
teraz zupencje gotuje, Al lula....od rana dostaje fizia...to chyba 4 dzien z kolei spedzony only w domu!!

szukam przepisu najakies fajne ciacho i chcialam wam polecic strone z przepisami Kwestia Smaku - Przepisy, zdjęcia i filmy kulinarne Dziewczyna ma absolutny dryg to pichcenia! Przepisy sa przegenialne!

No nic- spada
aaaa..Wilwia-dobra kobieto- dzieki za oferte pomocy. Wiem,ze moge na was liczyc dziewczeta! moj maz jednak wczoraj po pracy czyli o 3 w nocy pojechal do tesco i kupil mi produkty na obiad :)

Ps- boziuniu dziewczyny...czytam te przepisy i normalnie wymiekam....jestem juz tak zasliniona jak jakis buldog! Robie szarlotke...duzo tu tego ale moja slabosc do szarlotki wygrala....moje ulubione ciasto.
Misia a ja polece str kotlet.tv tez super str ze zdjeciami i i filmikami jak co robic:)

Alex dziś ma 37tg i 1 dzień, czyli ma już ciążę donoszoną. Dzieciaczki pewnie mało miejsca mają, więc słabo sięruszają.
Mi lekarz mówił, że ciążę bliźniaczą najpóźniej rozwiązują w 38 tg, więc może będą wywoływać.
Oczywiście trzymam kciuki za Alex i jej maluchy.

Alex dziś ma 37tg i 1 dzień, czyli ma już ciążę donoszoną. Dzieciaczki pewnie mało miejsca mają, więc słabo sięruszają.
Mi lekarz mówił, że ciążę bliźniaczą najpóźniej rozwiązują w 38 tg, więc może będą wywoływać.
Oczywiście trzymam kciuki za Alex i jej maluchy.
tak tak , napisałam w poprzednim poście że ciąża donoszona ...
ale co lekarz postanowi jeszcze nie wiadomo...
narazie alex się nie odzywała.. ale jak tylko mi napisze to dam znać co będą rodzić,

tak jej poród ma być naturalny ...
może jej wywołają wcześniej....

zdaje mi się że jeśli chodzi o te ruchy to gdyby były spowodowane jedynie tym że już mało miejsca to lekarz nie zostawiłby jej na obserwacji.. ale nie wiem bo się nie znam...

dam znać jak tylko będe coś wiedzieć...

może alex wyjdzie już ze szpitala rozpakowana:-)

pauletta-szczesliwego lotu i oby sie chrzciny udaly jak najlepeij.odpocznij troche w miare mozliwosci..:tak:;-)
vikamcia-moze ja zostawil wlasnie po to zeby wywolac porod,bo maluszkom juz za ciasno..
alex-3mamy kciuki!

spokojnej nocki Wam!

Madbebe znając życię w miarę możliwości nie odpocznę wcale a wrócę jeszcze bardziej zrypana :baffled::sorry2: a teraz zmykam się pakować i dopinać wsio na ostatni guzik z tym że wciągnęłam trochę winka i mi wsio fruuuuuuuuwa :-D:-D:-D:-D

Hej!
Oj juz nie dam rady Was dzis nadrobic...:-:)no:
Wczoraj udalo mi sie a dzis b.zmeczona jestem,jeszcze zdalo by se poprasowac:sorry2::baffled:.
Ostatnio znow mi brakuje czasu....

reklama
pauletta szczęsliwego lotu i udanej imprezki:tak: przestało fruuuwać?:sorry2::-D

moniadan jako,ze ja nie posiadam polisz TV to nadrabiam w necie emke- tak jakos sie zlozyło ,ze i madbebe w necie se ją ogląda:-D;-)

anineczko oj bidny- niedawno przerabiałam to z Niki... szybkiego powrotu do formy dla syncia. Ja bym z nim została:-p;-)

Tichonkowa aaa no widzisz- a ja se pomyślalam.ze z uwagi na to iz wizyta ta moze sie przeciągnąć z róznych względów to wezmiesz Radka na wypadek gdybys nie zdązyła po niego.Ale się "zabezpieczyłaś' widze- gód gerl;-)

Aga_Natalia jak się mają Twoje księzniczki? a Twoje zdrowie? mam nadzieję,ze o niebo lepiej:tak:

ewelcia dej se na luuz kobito- prasowanie nie ".....j" trzy dni postoi :zawstydzona/y::-D

spije pokrzywkę i lece do wyra

spokojnej nocy wsiem. I duzo snu tym , które wstaja niewyspane;-)

Do góry