reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Tichonku spóźnione życzonka urodzinowe :-):-):-)

dziewczyny ja mam takie pytanie.
Czy macie może xboxa kinect albo ps3 move?
czy możecie się na ten temat wypowiedziec? co lepsze?

przedewszystkim trzeba postawic pytanie do czego slozyc ma konsola tzn czy do grania tak sobie samemu czy w sieci Bo jesli w sieci to na xboxa mozna grac na piratach a ps3 niestety tylko oryginalne gry wchodza w gre inaczej odrazu Cie zbanuja i wiecej w sieci naps nie zagrasz My mamy dwie konsole ps3 i na zadna nie moge narzekac ani zlego slowa powiedziec Osobiscie uwazam ze kontrolery w ps3 bardziej wpasowywuja sie w dlon i wogule konsolka wizualnie jest duuzo ladniejsza PS3 ma czytnik blue ray wiec nie musisz inwestowac w dodatkowe sprzety :-) oczywiscie dvd tez odtwarza No i co najwazniejsze (przynajmniej dla mnie) PS3 jest od sony a xbox od microsofta Wiec jak dla mnie wniosek nasuwa sie sam.....PS3 GORA ale zostawiam to do indywidualnej oceny :-)
a tak wogole to uwazam ze to gier ""ruchowych'' najleprze jest Wii Mam wiec wiem co mowie :-) gierki sa naprawde super

Ostatnia edycja:
reklama
Dosia-witam!!!Może chociaż Ty nam nie znikniesz?Bo coś ostatnio kilka Mamuś się pojawiło a jeszcze szybciej zniknęło:(Cieszę się,że z ciążą wszystko w porządku,że się wykaraskałaś i gratuluję zamążpójścia:)))

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: skupilam sie na pisaniu o moim najwiekszym hobby czyli o konsolach i nie zauwazylam nowej mamusi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
witaj:-) dobrze ze z dzidzia wszystko dobrze i gratulacje z okazji slubu:tak::tak:

Witam....

Wczoraj bylismy na zakupach udalo nam sie kupic przenty dla cory :-)J stwierdzil ze nie ma pomyslu na prezent dla mnie mam napisac list do Mikolaja co chce ;-)

Jakas deprecha mnie dopadla zreszta jak co roku :-( przed Swietami to juz kolejne Swieta kiedy nie ma Taty[*] z nami :-(

Witam Nowe Mamuski :-)

Bry:-)
Jestem i ja;-)Trochę późnawo ale miałam fachowca do drzwi bo nam się zamek spierdzielił:baffled:Ale już naprawione:tak:
Ale słuchajcie jakie miał pojęcie o Polsce,pytał się mnie z jakimi państwami Polska graniczy,zanim zdążyłam gębę otworzyć,spytał: "With France,right?":oo::eek::sorry::-D:-D:-DOMG,śmiać mi się tak chciało,ale zachowałam powagę i sprostowałam:-D
Lubiczanko,w sumie Margaritta już napisała jak po urodzinach:-DFajnie,wesoło:tak:Wpadła ona z rodzinką i Dyta ze swoją:tak:Dostałam śliczny łańcuszek z przywieszką od Margarittów,perfumy od Dyty i od mojego męża komplet kolczyki + łańcuszek,torebkę,kartkę no i tego mega torta:szok::-)Ach no i zapomniałabym od syna kubeczek i kartkę własnoręcznie podpisaną:-)Stara sie zrobiłam,ale choć urodziny miałam fajne:-D
Dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim za życzenia:-)
Margott foty Ci posłałam:-)Butów nie kupiłam:wściekła/y:Takie moje szczęście zakichane:dry:
Zgagusiu Tobie dzięki jeszcze za eska,nie miałam jak odpisać bo goście mi się zwalili i siedzieli:-D:-D:-DA wczoraj mi ze łba wyleciało:sorry2:
Dosia255

Całe szczęście,że wszystko się dobrze skończyło:tak:No i witam w gronie ciężarówek:-DA powiedz jak wyszło ze ślubem bo pisałaś,że dzień przed miałaś krwotok?Przekładaliście czy w terminie się odbył?
Ja mam luz z gotowaniem na święta w tym roku teściowie i rodzice mnie nakarmią:-D
Ale za to pakowanie mnie czeka:wściekła/y:Niecierpię tego:no:Dziś jeszcze ostatnie pranie robię i jutro dawaj w torby!:sorry2:
A jak ja bez forum przeżyję?:no:

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam pilnie pytanko..

zna się któraś na drukarkach ???
chciałam wydrukowac kilka zdjęć... ale niestety wychodza mi zamiast żywe kolorki to takie poszarzałe:baffled: nie wiem czemu...
wcześniej miałam normalne a nic nie zmieniałam w opcjach...gdzie można dostosować kolorki??

reklama
Witam!
Krupniczek się gotuje, a poza tym nic dzis nie robie :-p
Dosia255 witam na forum
Tichonek to fajne miałąs urodzinki :tak:

Anineczko mi tez sie marzy jakas gierka i własnie zastanawiałam sie ostatnio nad wii
orientujecie sie po ile jest i po ile gry do tego? Dzindusia?? ;-)
ide zupke pomieszac i pranie pochowac
miłego dnia
ps moj juz miał jasełka i o mało co sie nie poryczałam :-)

Do góry