reklama
cos slyszalam o tym,ale..nie wiem czemu M mialby przywiesc Sandre i sobie jechacEwelcia mam nadzieję,że Paula no i wy wyzdrowiejecie bo się ponoc dziewczyny umawiały na niedzielę,a nie chcę by Sandra chorobę mi przytachała od WasBo we wtorek wielki dzień dla Antka
![]()

a ja zmeczona././//ale caly dol mam juz wymalowany .....:-):-):-)no i korytarz..na gorze.
Jutro bede sprzatac na dole...oj troszke mi chyba zejdzie

katrina115
Potrójna Mama
Witajcie wieczornie,
Barmanka - urlop mogę sobie zrobić i wyjechać w każdej chwili, ale jeszcze nie wiem co i jak, bo.... teraz jest u nas syn mojego męża (do 15 sierpnia), potem we wrześniu przylatuje moja córka z moim tatą (to pierwsza wizyta mojego taty w Irlandii), wiec pewnie zjedziemy pół Irlandii, bo odwiedzimy brata, żeby dziadek mógł najmłodszego (póki co) wnuczka zobaczyć. Myślałam, ze może w październiku do Polandii, ale zobaczymy... do października to jeszcze daleko.
Tabasia - dawno Cie nie było! Miłego wieczorka.
Barmanka - urlop mogę sobie zrobić i wyjechać w każdej chwili, ale jeszcze nie wiem co i jak, bo.... teraz jest u nas syn mojego męża (do 15 sierpnia), potem we wrześniu przylatuje moja córka z moim tatą (to pierwsza wizyta mojego taty w Irlandii), wiec pewnie zjedziemy pół Irlandii, bo odwiedzimy brata, żeby dziadek mógł najmłodszego (póki co) wnuczka zobaczyć. Myślałam, ze może w październiku do Polandii, ale zobaczymy... do października to jeszcze daleko.
Tabasia - dawno Cie nie było! Miłego wieczorka.
Witam
Gastone zdrówka!!
Madbebe mam nadzieje że poradzisz sobie jakoś z Witką, kiedy wracacie?
Tichonek dobrze że małemu skórka sie regeneruje z tej ospy.
Ewelcia zrobiłaś mi smaka na mufinki i zrobiłam dziś z tego co miałam w domu z jabłkami, migdałami i rodzynkami i dobre wszyły
powodzenia w sprzataniu domku
Ja też jestem fanką pleśniaka, to było moje pierwsze zrobione ciasto jak miałam naście lat mniam
Tabasia witaj, mam nadzieje że jakieś wakacje wam sie udadzą w tym roku.
Ja dziś pospałam do póżna, chociaż jakieś ciśnienie dziś średnie bo chodziłam zamulona, i ucho mi sie zaytka co jest wkurzające:/
Potem pojechałam na zakupki ciuchy itp dla Oliviera do szkoły, no i poszło trochę siana.. Wole kupować wcześniej niż na ostatnią chwile spłukać sie do zera
Ile ludzi w mieście na race week , nawalone laski, na bosaka, rzygające, widoki masakryczne. Ludzie to prezentują niezły poziom:/
Gastone zdrówka!!
Madbebe mam nadzieje że poradzisz sobie jakoś z Witką, kiedy wracacie?
Tichonek dobrze że małemu skórka sie regeneruje z tej ospy.
Ewelcia zrobiłaś mi smaka na mufinki i zrobiłam dziś z tego co miałam w domu z jabłkami, migdałami i rodzynkami i dobre wszyły
Ja też jestem fanką pleśniaka, to było moje pierwsze zrobione ciasto jak miałam naście lat mniam
Tabasia witaj, mam nadzieje że jakieś wakacje wam sie udadzą w tym roku.
Ja dziś pospałam do póżna, chociaż jakieś ciśnienie dziś średnie bo chodziłam zamulona, i ucho mi sie zaytka co jest wkurzające:/
Potem pojechałam na zakupki ciuchy itp dla Oliviera do szkoły, no i poszło trochę siana.. Wole kupować wcześniej niż na ostatnią chwile spłukać sie do zera
Ile ludzi w mieście na race week , nawalone laski, na bosaka, rzygające, widoki masakryczne. Ludzie to prezentują niezły poziom:/
didi
Fanka BB :)
siemka...
Kamcia ..a ta rzygająca przez okno samochodu..hahaha...masakra co za widok..
a ja pospałam godzinke i teraz mam siły zregenerowane.. hihi
ale lece grac w scrable..
wiec kolorowych snów i miłej nocy życze
Kamcia ..a ta rzygająca przez okno samochodu..hahaha...masakra co za widok..
a ja pospałam godzinke i teraz mam siły zregenerowane.. hihi
ale lece grac w scrable..
wiec kolorowych snów i miłej nocy życze
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Bry
Brzydkiej pogody ciąg dalszy

Madbebe jak mi podasz maila to Ci wyślę notatki na podstawie książko o nauce sikania na nocniczek, niewiele tego, ale pomocne
Brzydkiej pogody ciąg dalszy

Madbebe jak mi podasz maila to Ci wyślę notatki na podstawie książko o nauce sikania na nocniczek, niewiele tego, ale pomocne
katrina115
Potrójna Mama
Witajcie, u nas słoneczko dziś od rana (pewnie jutro będzie u Was koleżanko Tichonek!!!!),
miłego dnia wszystkim życzę.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witajcie, u nas słoneczko dziś od rana (pewnie jutro będzie u Was koleżanko Tichonek!!!!),
Katrina oby

reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Hejoo, Witam się w ten dżdżysty poranek. Ciemno, szaro i buro 
Katrina, oby jutro było ślicznie
Zaraz spadam sprzątać chatkę, chyba opykam po łebkach bo nie mam dziś veny

Katrina, oby jutro było ślicznie

Zaraz spadam sprzątać chatkę, chyba opykam po łebkach bo nie mam dziś veny