reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamcie.U mnie dzien do d... @ dostalam i sie jeszcze czyms srulam czy cus, bo z kIbelka nie moge wyjsc.Slaba jestem strasznie..
Milego wieczorku;

reklama
Ewelcia mam nadzieję,że Paula no i wy wyzdrowiejecie bo się ponoc dziewczyny umawiały na niedzielę,a nie chcę by Sandra chorobę mi przytachała od Was :sorry: Bo we wtorek wielki dzień dla Antka :sorry::sorry:
cos slyszalam o tym,ale..nie wiem czemu M mialby przywiesc Sandre i sobie jechac:sorry:....??normalnie jakbyscie nie mogli zostac i posiedziec!!!!!!!!!:eek:

a ja zmeczona././//ale caly dol mam juz wymalowany .....:-):-):-)no i korytarz..na gorze.
Jutro bede sprzatac na dole...oj troszke mi chyba zejdzie:cool2:

Witajcie wieczornie,

Barmanka - urlop mogę sobie zrobić i wyjechać w każdej chwili, ale jeszcze nie wiem co i jak, bo.... teraz jest u nas syn mojego męża (do 15 sierpnia), potem we wrześniu przylatuje moja córka z moim tatą (to pierwsza wizyta mojego taty w Irlandii), wiec pewnie zjedziemy pół Irlandii, bo odwiedzimy brata, żeby dziadek mógł najmłodszego (póki co) wnuczka zobaczyć. Myślałam, ze może w październiku do Polandii, ale zobaczymy... do października to jeszcze daleko.

Tabasia - dawno Cie nie było! Miłego wieczorka.

Witam
Gastone zdrówka!!
Madbebe mam nadzieje że poradzisz sobie jakoś z Witką, kiedy wracacie?
Tichonek dobrze że małemu skórka sie regeneruje z tej ospy.
Ewelcia zrobiłaś mi smaka na mufinki i zrobiłam dziś z tego co miałam w domu z jabłkami, migdałami i rodzynkami i dobre wszyły:) powodzenia w sprzataniu domku:)
Ja też jestem fanką pleśniaka, to było moje pierwsze zrobione ciasto jak miałam naście lat mniam
Tabasia witaj, mam nadzieje że jakieś wakacje wam sie udadzą w tym roku.

Ja dziś pospałam do póżna, chociaż jakieś ciśnienie dziś średnie bo chodziłam zamulona, i ucho mi sie zaytka co jest wkurzające:/
Potem pojechałam na zakupki ciuchy itp dla Oliviera do szkoły, no i poszło trochę siana.. Wole kupować wcześniej niż na ostatnią chwile spłukać sie do zera:)
Ile ludzi w mieście na race week , nawalone laski, na bosaka, rzygające, widoki masakryczne. Ludzie to prezentują niezły poziom:/

siemka...

Kamcia ..a ta rzygająca przez okno samochodu..hahaha...masakra co za widok..

a ja pospałam godzinke i teraz mam siły zregenerowane.. hihi
ale lece grac w scrable..

wiec kolorowych snów i miłej nocy życze

Witajcie, u nas słoneczko dziś od rana (pewnie jutro będzie u Was koleżanko Tichonek!!!!),

miłego dnia wszystkim życzę.

reklama
Hejoo, Witam się w ten dżdżysty poranek. Ciemno, szaro i buro :wściekła/y:

Katrina, oby jutro było ślicznie :tak:

Zaraz spadam sprzątać chatkę, chyba opykam po łebkach bo nie mam dziś veny :baffled:

Do góry