hejjoooo!!!
nadrobilam dzisiejszy dzien i wczorajaszy...czytania dosc sporo mialam...nie wiele pamietam,ale cos skrobne

a
Anineczko super ze juz po...wiedzialam ze bedzie ok,Antek to przeciez taki duuzy i dzielny chlopiec

a co do rachunkow-nam pewnie ze tydzien przyjda...az sie boje
Barmanko ja sie smiac nie bede bo sama mam jeszcze w Bord Gasie

tak namawiali ze tak super bedzie no i sie ugielamk,a teraz zaluje...ale za tydzien juz nas tu nie bedzie i chyba do airticiti sie usmiechne///
A z tego grzyba to sie usmialam

chodzilo mi kochana o mezowskiego mojego

Margaritta super ze kreacja zakupiona...
Ania sliczne masz coreczki,Lenka jaka pyza..
Gliwa i jak rodzisz juz?
Lubiczanko z kad Ty masz czas na to wszystko?podziwiam Cie
Madbebe zdolna masz corcie
Vikamcia Twoja rowniez zdolniacha...
cos jeszzce mialam napisac i zapomnialam

oooo wiem...
Anineczko
my tez korytarz teraz spory mamy..i sporo farby poszlo....,mowil mi M ze dzwonil do niego wczoraj Twoj M i pytal sie czy kiedys malowal farba vinylowa?a moj mu powiedzial ze nie

....a mowie do Macka...a jaka farba teraz malujesz jak nie vinylowa

jełop jeden!!!!nie skumal czaczy wcale...
Dobra,malowanie done!!!!!!!!!!!!!!wczoraj byl koniec....
ale mam blysk w sypialni u Szymka w pokoju w lazience i w naszej malej lazience w sypialni:-):-):-)dzis sprzatalam.....
Jutro ma landlord przyjechac...chyba na kontrol jak nam idzie

mam nadzieje ze bedzie happy!!!!
Na podworku ma cos robic...
EDIT:
tez bylismy na tych kamieniach wIrlandii polnocnej...chodzi mio te stopy olbrzyma

a co DVD to my mamy Philipsa,
SPV 2714 | MALL.PL
cos takiego jak to wyzej tylko czarne....i fajne to jets bo mozna go na siedzenie zaczepic i mozna trzymac na kolanach i mozna go w domu pod TV podlaczyc/....teraz wlasnie nam sluzy jako domowe.....tylko ma jakis zasliczac osobno dokupowal....dalismy za niego jakos 100e albo 120e/./....