reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzieki dziewczyny za podpowiedzi:-)jak sie wprowadzalismy do domu kupilismy skoropodobne!!! i niestey pekly na szwach:wściekła/y:byłam dzis ogladac nnowe sofy i fotele ale narazie cienko z kasa:tak:wiec chciałam kupic narzuty lub uszyc w sumie juz sama nie wiem

reklama
julia28 zadna narzuta nie zda egazaminu na takich kanapach- bedziesz się wqrzac tylko, bo bedzie się ściągac co chwila. Pozostaje tylko je "obszyc" - ale mowię - tanie to chyba nie bedzie :sorry:

barmanka - zwróć tylko uwagę, czy można sobie zmieniać kąt padania swiatla na ekran (obracać), my mamy takie DVD http/www.maplin.co.uk/9-inch-portable-dvd-with-digital-tv-and-swivel-screen-221724 tam można obracać o 180 stopni, a to ma znaczenie jak Ci słońce mocno świeci w monitorek i dziecko nic nie widzi. Na ebay-u kupiliśmy je chyba za jakieś 100 funtów.

hejjoooo!!!
nadrobilam dzisiejszy dzien i wczorajaszy...czytania dosc sporo mialam...nie wiele pamietam,ale cos skrobne:)a
Anineczko super ze juz po...wiedzialam ze bedzie ok,Antek to przeciez taki duuzy i dzielny chlopiec:)
a co do rachunkow-nam pewnie ze tydzien przyjda...az sie boje:cool2:
Barmanko ja sie smiac nie bede bo sama mam jeszcze w Bord Gasie:eek:tak namawiali ze tak super bedzie no i sie ugielamk,a teraz zaluje...ale za tydzien juz nas tu nie bedzie i chyba do airticiti sie usmiechne///
A z tego grzyba to sie usmialam:-D:-D:-Dchodzilo mi kochana o mezowskiego mojego:cool2::-D
Margaritta super ze kreacja zakupiona...
Ania sliczne masz coreczki,Lenka jaka pyza..
Gliwa i jak rodzisz juz?
Lubiczanko z kad Ty masz czas na to wszystko?podziwiam Cie:)
Madbebe zdolna masz corcie:)
Vikamcia Twoja rowniez zdolniacha...

cos jeszzce mialam napisac i zapomnialam:eek:
oooo wiem...
Anineczko
my tez korytarz teraz spory mamy..i sporo farby poszlo....,mowil mi M ze dzwonil do niego wczoraj Twoj M i pytal sie czy kiedys malowal farba vinylowa?a moj mu powiedzial ze nie:eek:....a mowie do Macka...a jaka farba teraz malujesz jak nie vinylowa:-D:-D:-D:szok::szok::szok:jełop jeden!!!!nie skumal czaczy wcale...

Dobra,malowanie done!!!!!!!!!!!!!!wczoraj byl koniec....
ale mam blysk w sypialni u Szymka w pokoju w lazience i w naszej malej lazience w sypialni:-):-):-)dzis sprzatalam.....
Jutro ma landlord przyjechac...chyba na kontrol jak nam idzie:sorry::eek:mam nadzieje ze bedzie happy!!!!
Na podworku ma cos robic...:confused2:

EDIT:
tez bylismy na tych kamieniach wIrlandii polnocnej...chodzi mio te stopy olbrzyma:)
a co DVD to my mamy Philipsa, SPV 2714 | MALL.PL
cos takiego jak to wyzej tylko czarne....i fajne to jets bo mozna go na siedzenie zaczepic i mozna trzymac na kolanach i mozna go w domu pod TV podlaczyc/....teraz wlasnie nam sluzy jako domowe.....tylko ma jakis zasliczac osobno dokupowal....dalismy za niego jakos 100e albo 120e/./....

Ostatnia edycja:
Katrina, o siebie się nie boję jeśli chodzi o chodzenie na wycieczkach, tylko właśnie o glutka, bo z takim to wiadomo różnie bywa. A Ty znasz Belfast i okolice, w sensie co warto zwiedzić, zobaczyć? Bo może jakby co to bym się podpytała tak na priv, miałabym na przyszłość.

Margaritta, aaa to teraz już kumam :-p Tyyy a dlaczego bratu dajesz prezent na 18-tke po 10ciu latach? Wcześniej nie zasłużył czy jak? :sorry:

Ewelcia, to supcio że mój "grzyb" Ci się spodobał :tak:
Aaa robiłam te muffinki z przepisu który podałaś, powiedz mi czy Tobie tak ładnie wyrosły, z taką górką? Bo mi nie, tylko tak na równo z foremką. Mieszałaś wszystko razem tak jak w przepisie, czy jakoś po swojemu, czyli najpierw jajka a potem reszte składników? Te papierowe foremki są do doopy :crazy: Albo kupię silikonowe, albo metolwą foremkę.

Katrina, Ewelcia, a powiedzcie mi - bo ja się nie znam na takim dvd - bo te co Wy pokazujecie to na tym screenie nie ma panelu kontrolnego (w sensie że nie ma żadnych przycisków), a ten w Aldim ma przyciski na monitorku.. To o co w tym chodzi? Które lepsze, bardziej praktyczniejsze? Na co powinnam zwrócić uwagę (oprócz tego co wymieniłyście do tej pory) przy zakupie tego sprzętu?

Barmanko mufinki moje wyszly mi z taka gorka lekka...kup sobie silikonowe sa super!!
Kolezanka robila w papierowych i jej sie porozlazilo ....
Ja sie nie znam na tych dvd,ale na moj glupi rozum to takie,ktore ty pokazalas to tylko do auta sie nadaje,a takie ktore ja mam to sama wiesz....w domu dziala....ja jestem z naszego zadowolona:)

No właśnie też tak myślałam o tym dvd, że to moje to tylko do auta...
A gdy Ty kupowałaś to swoje to miałaś takie "szelki" co by móc zainstalować na fotelu w samochodzie?

Dzień dobry
Barmanko-od Ciebie zacznę,bo mi się mordka roześmiała od samego rana-Margaritta daje prezent chrześniakowi swemu,który bodajże kilka tygodni temu miał 18tkę,a do wydatków jest jeszcze brat(inna osoba),u którego jest nasza Margaritka świadkiem:)))Co do fotek-ja też aby wstawić muszę czekać aż J zgra i zrobi co trzeba.a te ze spaceru są na NK:))
Margaritta-ale dajesz tą fotę no!!!jakie krótkie włosy-co,gdzie,jak???
Anineczko,Tichonek-no jak szaleć to szaleć-a w kuchni to ja lubię-zapraszam po nowe zapasy:)))
Anineczko-oj biedny M-ale za to jak wróci to go będziesz mogła rozgrzać-grrrrrr;)))
Ewelcia-no to może przedstawisz nam owoce Waszej pracy???szybciorem się uporaliście:)
Aaniu-no trzeba się zaaklimatyzować po powrocie,ale szybko wrócisz do tutejszego rytmu:)
Gastone-jeszcze Cię trzyma?Biedactwo-się namęczysz:( Zdrówka wreszcie!!!
Tichonek-noż kurka coś chciałam,ale skleroza mnie dopadła:/buzka dla Was,a co;))))
Pogoda się zapowiada ładna-znów spacerek zaliczymy:)))Miłego dnia Wam

reklama
ooo a co to |?ja zaraz po Lubiczance:szok::-D
gdzie reszta ?
Lubiczanko jak juz wsio zrobimy to jakies foty strzele:)/...

slonko nawet wychodzi,czyzby zapowiadal sie ladny,sloneczny dzionek\?

spadam na razie chacjente ogarnac i jakis obiad wyczarowac....

Do góry