reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamunie:-)
Widze,ze ktos sie tu o mnie pytal:-)Dziekuje;-)Cos mi ostatnio net szwankuje.Niestety jeszcze w dwupaku.Nic sie nie dzieje,oprocz tego ,ze ja mam juz serdecznie doscTo czekanie jest najgorsze.Nie sprawdzily sie rokowania,ze urodze wczesniej.W srode wizyta w szpitalu,wiec pewnie wyznacza date na wywolanie.Przepraszam,ze sie nie odwolam do postow,ale czytam pobieznie,bo net zamula.
Ma ktoras z Was net z meteora,bo wydaje mi sie,ze przekroczylam limit,dlatego chodzi jak chodzi,do tego na tym urzadzonku pojawily sie 2 wiadomosci,tylko nie mam pojeciA jak ja mam to odczytac.
Oki lece,miejmy nadzieje,ze w koncu sie cos ruszy:-)

reklama
Witam.Pogoda dziś do spania,zimno nie jest, tylko nie potrzebnie padało i wieje.
Koncze śniadanko i ogladam swój serial:-)Igorek zasypia.
Margaritta śliczne foteczki,super wygladałaś.
Aniaa83 lepszego samopoczucia.Udanej wizyty u GP.
Wilwia szybkiego rozwiązania i szczęśliwego.
Miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
Wilwia-a jak się czujesz w ogóle?Mam nadzieję,że dzidzia nie każe Ci długo na siebie czekać:)))
Aaniu-poprawy samopoczucia!Głowa do góry!
Gastone-no niezłe te foteliki sa(podpatrzyłam,skoro już wkleiłaś linka)-a powiedz mi czy one się rozkładają?
Anineczko-ale gdyby chociaz tak nie wiało to całkiem przyjemnie by było:((No widac,że siostra Sandrze nie dorówna;)

Gastone,wyrocznio wózkowo-fotelikowa,dzięki Ci:-):-)Wiesz,że patrzyłam też na niego w Argosie (ale tam właśnie pod inną nazwą),ale właśnie jakaś taka firma nieznana mi i se pomyślałam,pewnie badziew a tu proszę...Ja nie musze mieć Britaxa czy innego Maxi Cosi:no:Potrzebuję odpowiedni fotelik dla mojego szkraba i tyle:tak:Dzięki Ci bardzo:-)Ja też sprawdzałam różne foteliki w crash testach,ale tego nawet się nie pofatygowałam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Margaritta swietne fotencje weselne..tys jak zwykle piekna a o Niki nie wspomne...fotki cuudne...
Lubiczanko ja chyba nie napisalam nic:zawstydzona/y:Twoja mala jest superasna,wczoraj ja podgladalam...wedlug mnie to jest pomieszana,troszke do Ciebie podobna i troszke do Twego J..
Aniu poprawy humorku zycze:)

my zaliczylismy spacer do Lidla,kupilam dwa granaty z czego juz jednego wciagnelam...pyszne sa:)
gdyby nie ten wiatr to bylo by cieplej...na szczescie nie pada

Ewelcia ja humor mam dobry tylko kiepsko sie czuje
Anineczko to reklamacje zrob :-D niech wroci Sandra :)

Dostane tutaj mango w puszcze takie gotowe do picia?szuklama w dunsie,w lidlu,w super valu i nie widzialam pomozcie :)

U mnie slonko swieci ale pada:wściekła/y:

asienka_r ja jestem za, jak AsienkaM nie bedzie miala nic przeciwko ze jej najazd zrobimy :-p tylko ze to raczej juz w listopadzie dopiero bo 2 weekendy mam juz zajete :sorry:
margaritta fajne fotki, cora sliczna,i wy tez super wygladacie :tak: jejj jak ja nie lubie pajakow :zawstydzona/y:
Anineczka najlepiej jak by wogole nie było brzydko i ciemno ;-) ale fakt teraz to juz sniegu wypatrywac trza a nie słonca :-p
Wilwia a ja juz myslałam ze jestes rozpakowana :-D no nic czekamy dalej, szybkiego porodu i wytrwałosci :tak:
aniaa lepszego samopoczucia zycze, nie trzymaj nas tak w niepewnosci i wstaw te focie :-p

a moje dziecie przeszlo samego siebie dzis, wszystko na nie, siedział na podłodze i ryczał nie wiem o co :wściekła/y: na rekach nie, spac nie, a ile zlosci przy tym :szok: kazda zabawka rzucał :shocked2: teraz spi i mam nadzieje ze wstanie z lepszym humorkiem, bo jak nie to chyba udusze...:-D

witam:-)
ja tak predziutko bo czas jakos dzis szybko leci i jeszcze nic nie zrobione :/ J mi dzisiaj kuchnie maluje, bo na lanlorda liczyc nie mozemy :((najchetniej juz bym sie stad wyprowadzila ale nic ciekawego nie ma) wiec musze jakis obiad na szybko zklecic.
Pozniej Was podczytam bo nie wiem co sie dzialo przez weekend bo nie zagladalam.
Wilwia- moze pochodz po schodach,lub zaciagnij mezowskiego do sypialni ;-)moze sie cos ruszy. Jak Tobi pewnie ucieszony ze babcia przyleciala.
Gastone-wcale sie nie zdziwilam ze masz tyle prania, u mnie srednio co drugi dzien pranie sie kreci, czasem i dwa :/
Gliwa, Aniaa-wrzyccie foteczki, bo ja tez ciekawa:-)
Margaritta-sliczne zdjecia :))
nie wiem co komu :zawstydzona/y: pozniej dopisze;-)
tymczasem.....

ooo a u nas leje i leje i nawet na 5 minut nie przestaje,na szczescie po drodze do szkolki spotkalam znajomych i nie zmoklysmy bo nas odwiexli pod sam dom.
Margariita sliczne fotki.No wlasnie ale ze ze co Ty bys jakoms flaszke chciala?, bo gdzies widzialam posta lubiczanki ze bedziesz mnie maltretowac o butle a Twojego posta chyba przeoczylam( zeby nadrobic 50 stron chyba bym musiala ze dwa dni siedziec i czytac ) A jest jakis wzorek co Ci sie podoba na moich butlach?Swoja droga to musze zerknec czy mam jakies puste flaszki.:-D:-Da jak nie to trza bedzie wypic:-D:-D:-D

reklama
Do góry