reklama
GLIWA
Fanka BB :)
Dobranoc.:-)
aureliamarcel
witam :-)
mam tyle zaleglosci ze az glupio mi zagladac

ale kompletnie nie mam kiedy
mlody chodzic zaczyna i puszcza sie i idzie , a ja musze go lapac w ostatniej chwili
nie zwaza na to czy jestem czy nie
w sumie juz ladnie trzyma rownowage ale trzeba go asekurowac
Chorowitkom zdrowka zycze!!
a solenizantom,Rocznicujacym, imieninujacym itp 100 lat i wszystkiego naj, naj....!!!
lubiczanka ale masz talent!! super
Ewelcia jesli to wizyta o ktorej rozmawialismy to chyba ona sie pomylila bo ta lekrka przyjmuje wtorek, sroda, piatek...
moniadan dziekuje zaraz wysle ;-)
Marta tez zakupilam nowa gre na kinecta ale ta jest bardziej spokojna( lotki, tenis,golf) ale tez super
a ty jaka masz??
postaram sie choc troszke nadrobic wiec ide czytac
wszystkich serdecznie pozdrawiam!!
do pozniej
mam tyle zaleglosci ze az glupio mi zagladac

ale kompletnie nie mam kiedy
mlody chodzic zaczyna i puszcza sie i idzie , a ja musze go lapac w ostatniej chwili
nie zwaza na to czy jestem czy nie
w sumie juz ladnie trzyma rownowage ale trzeba go asekurowac
Chorowitkom zdrowka zycze!!
a solenizantom,Rocznicujacym, imieninujacym itp 100 lat i wszystkiego naj, naj....!!!
lubiczanka ale masz talent!! super

Ewelcia jesli to wizyta o ktorej rozmawialismy to chyba ona sie pomylila bo ta lekrka przyjmuje wtorek, sroda, piatek...
moniadan dziekuje zaraz wysle ;-)
Marta tez zakupilam nowa gre na kinecta ale ta jest bardziej spokojna( lotki, tenis,golf) ale tez super
a ty jaka masz??postaram sie choc troszke nadrobic wiec ide czytac
wszystkich serdecznie pozdrawiam!!
do pozniej
AsienkaM1986
mama Zuzi
Hej dziewczyny
Po troszku Was podczytywałam ale nie miałam czasu pisać bo Zuzia dzisiaj dawała , że szok. A wieczorem się zbuntowała i stwierdziła, że nie będzie piła na noc mleka z kaszką. Troche wypiła a potem wolała zagryść chlebkiem z żółtym serem.
P dzisiaj już przed 13 był w domu, wczoraj tez byl wcześnie, więc jak tak dalej pójdzie to będzie nie ciekawie. Ciągle się tylko martwie ale staram się aby P tego nie widział.
Napisze tyle ile pamiętam
Lubiczanka super malunki
Kamcia oj to dobrze, że Oli się mocniej nie poparzył
Tichonek Matt ma super body, a Tobie współczuje kucia, ale lepiej wiedzieć na co się jest ewentualnie uczulonym, ja na szczęście nie mam alergii pokarmowej ale mam na pleśń (taką na ścianach z wilgoci), topole, leszczyne i wiąz.
Asienka_r jutro może wstawie zdjęcie ale to taki zwyczajny kącik z naklejkami, nie umywa się do malunków lubiczanki
Madbebe udanego bilansu
MartaF, Aurelia ale Wam fajnie też bym w coś nowego pograła na moim kinekcie
Aurelia super, że mały tak chce chodzić, u nas Zuzia coraz bardziej zaczyna kumać o co kaman w raczkowaniu choć szybko rezygnuje
Po troszku Was podczytywałam ale nie miałam czasu pisać bo Zuzia dzisiaj dawała , że szok. A wieczorem się zbuntowała i stwierdziła, że nie będzie piła na noc mleka z kaszką. Troche wypiła a potem wolała zagryść chlebkiem z żółtym serem.
P dzisiaj już przed 13 był w domu, wczoraj tez byl wcześnie, więc jak tak dalej pójdzie to będzie nie ciekawie. Ciągle się tylko martwie ale staram się aby P tego nie widział.
Napisze tyle ile pamiętam
Lubiczanka super malunki
Kamcia oj to dobrze, że Oli się mocniej nie poparzył
Tichonek Matt ma super body, a Tobie współczuje kucia, ale lepiej wiedzieć na co się jest ewentualnie uczulonym, ja na szczęście nie mam alergii pokarmowej ale mam na pleśń (taką na ścianach z wilgoci), topole, leszczyne i wiąz.
Asienka_r jutro może wstawie zdjęcie ale to taki zwyczajny kącik z naklejkami, nie umywa się do malunków lubiczanki
Madbebe udanego bilansu
MartaF, Aurelia ale Wam fajnie też bym w coś nowego pograła na moim kinekcie
Aurelia super, że mały tak chce chodzić, u nas Zuzia coraz bardziej zaczyna kumać o co kaman w raczkowaniu choć szybko rezygnuje
Ostatnia edycja:
aureliamarcel
Marta no tak, my tak na szybko przelecielismy co jest, a w baseball to moj biegal i mial dosc
ja to w biegach nie jestem dobra, wiec preferuje wszystkie tylko nie bieganie
fajne sa te gierki, przynajmniej sie czlowiek troszke porusza
ja to w biegach nie jestem dobra, wiec preferuje wszystkie tylko nie bieganie
fajne sa te gierki, przynajmniej sie czlowiek troszke porusza
Aurelia jak ona mi wlasnie powiedziala ze mam wizyte jutro a nie dzis to sobie od razu o Tobie pomyslalam,ze ty mi ta kartke pokazywalas...ale kurde jutro jest czwartek i co Pani I.Przyjmuje?ja juz nic nie kumam

AsienkaM1986
mama Zuzi
Ewelcia udanej wizyty u sadystki
aureliamarcel
ewelcia no mi pisze ze nie przyjmuje, a kartke ni wlasnie ona osobiscie pisala
ale moze ma zastepstwo za meza bo i tak sie zdarza
mnie wtedy w recepcji zapisala na 2 tyg temu jak byla tesciowa, pojechalam, a ona mi mowi ze nie dzis tylko za 2 tygodnie to ja jej kartke pokazalam, bo mialam od niej ze "nie ze dzis" i co, i lipa dala mi termin na ta sobote co bylam
wiec ona chyba jakas zakrecona jest 
ale moze ma zastepstwo za meza bo i tak sie zdarza
mnie wtedy w recepcji zapisala na 2 tyg temu jak byla tesciowa, pojechalam, a ona mi mowi ze nie dzis tylko za 2 tygodnie to ja jej kartke pokazalam, bo mialam od niej ze "nie ze dzis" i co, i lipa dala mi termin na ta sobote co bylam
wiec ona chyba jakas zakrecona jest 
reklama