reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzieki DZiewczyny, ale tych sil coraz mniej, jedyna drzemka wygladala tak, ze po 10 min jedna obudzila druga i po spaniu :-). One chca sie bawic :-D. Marcysia a skad jestes? Ja jestem z KRakow KRowodrza :-)

reklama
Hejka
Nie no tichonku i lubiczanko popadam przez was w kompleksy moja dieta skaczyla sie szybciej niz sie zaczela;),a musze zgubic jakies 4kg wiem wiem niby malo ale to jest wszystko na brzuchu;(nie no zaczynam bo mnie lato zastanie a ja w nic sie nie mieszcze:(
Ashiarona bozyyszzzz masakra caly dzien nie spaly szok,i napewno byly marudne jak cholerka,a co za tym idzie daly ci popalic na maxa.u mnie podobnie mialam z kacprem ale ty masz to x2;(wspolczuje
Barmanko mmillego wypoczynku ps.podziel sie oscypkiem mniammmmmmm:)

Fajnie, ze sobie razem cwiczycie, zawsze to wieksza motywacja :-). Mnie cwicza dzidzie, wiec nawet obiadu nie mam kiedy zrobic, nie mowiac o jedzeniu :-D

Ashiarona-jestem z Brzeska-Okocim;-)oj zycze duuuzo sil, bo to dopiero poczatek:rofl2: to moze kladz je w osobnych pokojach, zeby sie nie budzily.
barmanko-odpoczywaj,odpoczywaj no i wlasnie przylaczam sie do Bioli-podziel sie oscypkiem :D:D
biola-ja tez mam zbedne 4 kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nijak ich ruszyc nie moge a na jakas dietke jakos cieszko mi sie zebrac:zawstydzona/y:
marta,lubiczanka-no to super, ze sie zmobilizowalyscie do chodzenia:-),ja dzis sobie odpuscilam, bo pogoda nie teges :baffled:

Marcysia ja mam taką i jestem bardzo zadowolona, wrzucam całe owoce, chyba, że jabłka duże to przekroje. HR1858/50 Philips Juicer HR1858/50 650W 2L XL tube - Philips Support. Zuzia uwielbia jak zrobie jej sok z pomarańczy, jabłka, marchwi i winogron czerwonych.

Ja mam 11kg do zrzucenia, żeby wrócić do wagi z przed ciąży, ale nie wiem czy dam rade. Chce ale z mobilizacją gorzej.

Ostatnia edycja:
Marta dasz rade !
Marcysia wlasnie nie moge klasc osobno, bo wtedy tak krzycza, ze masakra. Czytalam tez, ze blizniat nie wolno rozdzielac. One sa jednojajowe, podobne jak dwie kropelki wody. Na dodatek bardzo duzo jednakowych ruchow robia w tym samym momencie, albo jedna po drugiej :-), synchronicznie sie zachowuja :-D. I nawet spia w jednakowych pozycjach :tak:.

reklama
Do góry