Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pisałam,że nie wychodzę nigdy bez całej ferajnyA to niedzielne wyjście to jakie było?...Z całą rodziną
Co to za wyjście jak trzeba za dziećmi ganiać,pić wino z Mattem pod pachą,pfff...
Już rozumiem wyjść z mężem,ale bez dzieci a nie z całym majdanemTakie wyjścia jak to ostatnie to ja miewam
,ale w porównaniu do mojego P,który miewa wyjścia,że sam o 18-tej wychodzi,wraca około 2:00 i nie musi się niczym przejmować to ja nie mam żadnego wyjścia
...Ale Radka szkoła piękna:-)A jaka ogromna...Nie na darmo mówi się,że jedna z większych w Ire:-)A jakiego Radek ma wychowawcę
Takie ciacho,że ojojojo!
Bryan się zowie,ale mówię Wam jaki przystojny
Szkoda,że se ze mną za wiele nie pogada
![]()
ekipe sie zbierze i mozna wyjsc :-)A swoja droga fajnego wychowawce ma Radek nie jedna mamuska pewnie wzdycha heheheWitam
Aaniu-dzięiki za pamięć:*Jestem mega dumna z dzieci-było mi lżej niz niekórym parom z jednym dzieckaiem...Nawet stewardzi chwalili-i do kabiny pilota zaprosiliPierwszy raz
TAK WIĘC ZŁEGO SŁOWA NIE POWIEM
Jejku-strasznie jest tu być bez J-podziwiam te,które bez mężów siedzą w Pl po kilka tygodni-dla mnie zgroza\Dzieci przeszczęśliwe-pełno towarzystwa...Bajka-jak dla nich...Uciekam...Mam próbę
Miłego wieczorku
udanego wypoczynku
na szczęście wiaterek przewiał i jest git
Przeca my się już zmawiały jak Ty w Polsce byłaś;-)
Jak na wybiegu...A potem się z niej na kanapę rzuca
Tylko patrzeć jak pysk rozwali bo siniaków to już ma jak grzybów po deszczu

herbatkę pije, nie w takiej ilości jak ja bym chciała ale lepsze to niż wcale. Z mlekiem niestety wciąż się bujamy