reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama

Pisałam,że nie wychodzę nigdy bez całej ferajny:sorry2:A to niedzielne wyjście to jakie było?...Z całą rodziną:sorry2:Co to za wyjście jak trzeba za dziećmi ganiać,pić wino z Mattem pod pachą,pfff...:dry:
Już rozumiem wyjść z mężem,ale bez dzieci a nie z całym majdanem:cool2:Takie wyjścia jak to ostatnie to ja miewam:tak:,ale w porównaniu do mojego P,który miewa wyjścia,że sam o 18-tej wychodzi,wraca około 2:00 i nie musi się niczym przejmować to ja nie mam żadnego wyjścia:-D
...Ale Radka szkoła piękna:-)A jaka ogromna:szok:...Nie na darmo mówi się,że jedna z większych w Ire:-)A jakiego Radek ma wychowawcę:szok:Takie ciacho,że ojojojo!:-DBryan się zowie,ale mówię Wam jaki przystojny:szok:Szkoda,że se ze mną za wiele nie pogada
:zawstydzona/y:

To moze Ty tez sobie wyjdziesz babski wieczor ja mam zalegle dwa wyjscia ;-)tylko czekam jak Barmanka przestanie karmic :tak: ekipe sie zbierze i mozna wyjsc :-)A swoja droga fajnego wychowawce ma Radek nie jedna mamuska pewnie wzdycha hehehe

Witam
Aaniu-dzięiki za pamięć:*Jestem mega dumna z dzieci-było mi lżej niz niekórym parom z jednym dzieckaiem...Nawet stewardzi chwalili-i do kabiny pilota zaprosili:szok:Pierwszy raz :sorry2:TAK WIĘC ZŁEGO SŁOWA NIE POWIEM
Jejku-strasznie jest tu być bez J-podziwiam te,które bez mężów siedzą w Pl po kilka tygodni-dla mnie zgroza:sorry:\Dzieci przeszczęśliwe-pełno towarzystwa...Bajka-jak dla nich...Uciekam...Mam próbę;)Miłego wieczorku

Wiedzialam ze dasz rade :tak:udanego wypoczynku
Ja w kraju bylam 1,5 miesiaca i tez mi bylo teskno za J jemu zreszta tez i stwierdzil ze tak tak dlugo wiecej nas nie pusci

Barmanko to zapisz sie na masaz jakis nie patrz na M ...

Asienko udanego wypoczynku
Gliwa dzieki urodzinki sie udaly nowe towarzystwo poznalam i co najwazniejsze kolega Natalci zadowolony z prezentu powiem ze ciezko bylo cos wybrac tym bardziej ze duzo zabawek dla dziewczynek wiekszy jest wybor

Ide sie ogarnac ale cos dzis jestm nie dozycia jakos mi ciezko i wogole ble .......

Milego dnia

dwa pranka trzepnęłam, obiad podszykowany, oponki upieczone, chata ogarnięta. Chłopaki pojechali na kulki a ja mam chwile dla siebie z capuccinko w dłoni :tak:
Dlaczego zawsze musi padać jak ja pranie robie?:wściekła/y: na szczęście wiaterek przewiał i jest git:tak:

No właśnie,Aniaa ja cały czas czekam na ten październik bo mi Barmanka wyjście obiecała:-DPrzeca my się już zmawiały jak Ty w Polsce byłaś;-)
A w ten weekend nie damy rady się spotkać bo Radek dziś zaproszenia na urodziny od koleżanki z klasy dostał:sorry2:
Kiedy ta zaś J ma wolny weekend bądź do południa chociaż?
Mój mały kamikadze,model wielki po ławie spaceruje:wściekła/y:Jak na wybiegu...A potem się z niej na kanapę rzuca:szok:Tylko patrzeć jak pysk rozwali bo siniaków to już ma jak grzybów po deszczu:baffled:

no dzieci pokąpane, ja też już po prysznicu, teraz jakaś kolacyjka i woooolneee :-D

Tichonek, no ja mam nadzieję że to mała franca da się w końcu przekonać do jakiegoś mleka:sorry2: herbatkę pije, nie w takiej ilości jak ja bym chciała ale lepsze to niż wcale. Z mlekiem niestety wciąż się bujamy :baffled:

Mam nadzieje ze Ida mi sie cos napisac u nas wszystko gra jutro dzwonimy po Internet Dom stary ale czuje ze bedzie ok Dzieci troche smarcza kupa roboty I ogolnie to najwazniejsze ze jestem z mezem niewaZne jak I gdzie pozdrawiam kochane do napisania buziaki

reklama
Do góry