reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Mąż po raz pierwszy chyba robi flaczki po zamojsku,zobaczymy co mu wyjdzie.
AsieńkoR nooo ładnie,łobuziara
kto by powiedział
:-)
Nati spokojnie możesz posmarować żelem
hmmm może i ja dzisiaj jakieś ciasto upiekę
nie wiem tylko czy mi się chce,muszę pomyśleć
Mąż po raz pierwszy chyba robi flaczki po zamojsku,zobaczymy co mu wyjdzie.
AsieńkoR nooo ładnie,łobuziara

Nati spokojnie możesz posmarować żelem

hmmm może i ja dzisiaj jakieś ciasto upiekę

nie wiem tylko czy mi się chce,muszę pomyśleć

barmanka79
Deus Dona Me Vi
Asienka haaa aż dziw bierze że Ty po takich ekscesach zadecydowałaś się na takie a nie inny zawód
)))))))
Anineczka, mi też się dzisiaj nic nie chce robić, od rana mieliśmy wizytę znajomej M z pracy, i jakoś tak przysiadłam, a teraz nie mogę rozpędu nabrać wrrrrr
Anineczka, mi też się dzisiaj nic nie chce robić, od rana mieliśmy wizytę znajomej M z pracy, i jakoś tak przysiadłam, a teraz nie mogę rozpędu nabrać wrrrrr
GLIWA
Fanka BB :)
Hej.
Ale Was na wspomnienia wzieło,ale fajnie nieraz tak po wspominac:-)Igorio poszedł na drzemke,ja obiadek koncze i wcinam ciasto.Pozniej moze sie wybiore na spacerek jak synek wstanie,pogoda sie poprawiła.Wrescie:-)
Nati śmiało mozesz smarować,zawsze to ulga bedzie dla maluszka.
Miłego Dzionka dziewczynki.
Ale Was na wspomnienia wzieło,ale fajnie nieraz tak po wspominac:-)Igorio poszedł na drzemke,ja obiadek koncze i wcinam ciasto.Pozniej moze sie wybiore na spacerek jak synek wstanie,pogoda sie poprawiła.Wrescie:-)
Nati śmiało mozesz smarować,zawsze to ulga bedzie dla maluszka.
Miłego Dzionka dziewczynki.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Barmanko, Anineczko no szybko z nich wyrosłam i potem już byłam grzeczną dziewczynką hehe
, a zawód to moje przeznaczenie i powołanie, bo na polskim, historii zawsze byłam grzeczna
, pomogła też zmiana otoczenia, czyt. nowe miasto, nowi ludzie

Posmarowłam małemu te dziąsełka.Ale dzisiaj piękna pogoda,z rana byliśmy na zakupach,troszkę sobie pokupiłam bo teraz dopiero jakieś większe przeceny są;-)ale w tygodniu wybieram się do Dublina na jakieś buciki dla mnie i jakieś spodnie;-)
Miłego popołudnia:-)

GLIWA
Fanka BB :)
Nati racja piękna pogoda dzis była.:-)
Spacerek zaliczyliśmy z Igorkiem,po drodze spotkałam kolezanke wiec dołaczyła domnie.
Pozniej herbatke spiliśmy i tak zleciał miło czas.
Miłego wieczorku.
Spacerek zaliczyliśmy z Igorkiem,po drodze spotkałam kolezanke wiec dołaczyła domnie.

Miłego wieczorku.
katrina115
Potrójna Mama
Barmanka, Anineczka - hmmm ja co prawda jestem z Wrocka, ale.... mój tato z górnictwem co nieco ma wspólnego. Jest geologiem i projektuje (na podstawie odwiertów) m.in. kopalnie odkrywkowe. Z tego co mnie pamięć nie zawodzi to był głównym projektantem kopalni w Turowie, do Bełchatowa tez często jeździł w delegacje - no i oczywiscie pamiętne Karczmy Piwne w Barbórkę. W bramie w której mieszkaliśmy było kilkanaście rodzin, gdzie ojcowie pracowali w tym samym zakładzie, więc jak był 4 grudnia i tatusiowie wracali z imprezki, to od razu było wiadomo, bo w windzie słychać było donośne: "Niech żyje nam, górniczy stan..." hihi.
To były czasy.
A co do petard... to chyba u nas chłopaki na podwórku dawali karbid do słoików, potem tam pluli i jak to leciało do góry, a potem w powietrzu wybuchało, to można było się nieźle szkłem pokaleczyć.
O zabawach w berka na dachu nie wspomnę. AAAA i u nas hotele robotnicze też były, ale mnie to "szczęście" mieszkania tam ominęło.
To były czasy.
A co do petard... to chyba u nas chłopaki na podwórku dawali karbid do słoików, potem tam pluli i jak to leciało do góry, a potem w powietrzu wybuchało, to można było się nieźle szkłem pokaleczyć.
O zabawach w berka na dachu nie wspomnę. AAAA i u nas hotele robotnicze też były, ale mnie to "szczęście" mieszkania tam ominęło.
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Hej
Późno położyłam się spać, bo mi galaretka do ciasta nie chciała tężeć, wrr
i musiałam czekać, żeby ją zalać. A dzisiaj punkt 7.30 się obudziłam, bo zgłodniałam hehe
. Chłopaki jadą do Dublina, a mi się nie chce, potem będę wypompowana, więc mamy dzisiaj babski dzień
Dobrej niedzieli wszystkim
Późno położyłam się spać, bo mi galaretka do ciasta nie chciała tężeć, wrr

Dobrej niedzieli wszystkim