julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja byłam dziś na zakupach, myślałam ze wszystko kupie od razu ale się przeliczyłam jeszcze jutro muszę wyjść na miasto....u nas też zimno ale zapowiadają ocieplenie a w święta deszcz:-
-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hmm ja jeszcze nie śpie bo o 21.00 naszedł mnie strasznie okropny głód i skusiłam się na grahamkę z białym twarogiem i troszke nutelli a do tego kakao....i teraz muszę odczekać żeby się dobrze uleżało!!!Witajcie wieczorkiem!
Co porabiacie, że nie śpicie? ja walczę z Anią, bo nie śpi, a w międzyczasie siąpię piweczko ;-)

Sol wyobrażam sobie jak musiałaś zmarznąć, wieczorkiem to temperatura jeszcze niższa jak w południe a i w tedy było mi strasznie zimnogaba - ja robiłam z normalnego ciasta drożdżowego (zaczyn:0,6 l mleka, pół paczki świeżych drożdży,i mąka kilka łyżek - odstawić na 15 min. potem kostka masła roztopiona i mąka- ok pół kilo - odstawić na 20 min i dodać mąkę do wyrobienia ciasta.) i farszu z mięsa wołowo-wieprzowego z dodatkiem kapusty kiszonej pokrojonej i przypraw.
A mi się uwidziała na wieczór wycieczka na świętokrzyskie - jeszcze mnie telepie tak zmarzłam na wygwizdowie![]()

;-) A za to noc będziesz miała spokojną bo dzieciątko uśnie
Nie namawiam choć przyznam się że jak w ciąży wilka złapałam to się piwka napiłam - od razu nerki się uspokoiły
i pęcherz przeczyściło