reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Misia ale mnie wystraszyłaś tym postem!! co się działo?? mam nadzieję że już wszystko dobrze??
ja też leżałam tydzień w szpitalu w 13 tyg ciąży-trafiłam tam z krwotokiem - poronienie zagrażające, byłam na lekach i leżałam plackiem, potem jeszcze w domu 3 tygodnie leżenia bo po wyjściu duży krwiak m się zrobił i jeszcze szyjka się skracała! ale jest wszystko już dobrze! więc u ciebie też będzie, dbaj o siebie teraz i dużo odpoczywaj!!

a pomalutku nasze ciążóweczki nam się rozpakowują:-) kamilka jak samopoczucie??

reklama
dziekuje ze o mnie pamietacie... u mnie dobrze narazie spokoj chodz dzis cos mnie mdli ale okaze sie jaka noc bedzie?? tylko moj synus sie dzis cos rozpychal... a zgaga tak mnie strasznie meczyla ze az mialam isc zwymiotowac...:-(

Witam. jestem tutaj nowa ;) Właściwie zarejestrowałam się, aby wyjaśnic pewną trapiaca mnie sprawe dotyczącą dyskusji o lekarzach. Byc może nie jest to aktualne, ale zależy mi na wyjaśnieniu pewnego w moim odczuciu nieporozumienia. Wydaje mi sie że Mikasa swego czasu pisała, ze chodzi do dr Miśka i jest z jego usług zadowolona bardzo (jako i ja jego wieeeloletnia pacjentka), a na to Shiraaine odpowiedziała, że ma złe doświadczenia jeśli chodzi o dr Misiaka. Z moich informacji wynika, ze są to dwie zupełnie różne osoby a jedynie nazwiska podobne. Nie znam doktora Misiaka i na jego temat wypowiadac sie nie będę, natomiast znam bardzo dobrze doktora Miśka i wiem, że to dobry fachowiec, chociaż zdeje sobie sprawę, ze nie każdy musi moje zdanie podzielać. jednakże nie chciałabym żeby zbieżność, a własciwie podobieństwo nazwisk rzutowało na opinię jakiegos lekarza. Pozdrawiam serdecznie :)

Witaj Kreska.:-)
Napisz jeszcze coś o sobie. Masz już dzidzie? Chodziłaś do tego lekarza jako do położnika? Tzn ciąże prowadził, czy tak zwyczajnie "ginekologicznie"

Moje dziecię już raczej z tych starszych ;) W marcu skonczyła 6 lat. Do Miśka chodziłam przez całą ciążę i był również przy moim porodzie (na Prostej), ale to było dawno, a teraz zdaje się na Prostej już on nie pracuje.

Moje kochane, miałam wycinany wyrostek robaczkowy,w pełnej narkozie,poza tym
skurcze macicy co 4-5 minut,leżałam pod kroplówkami z fenoterolu,magnezu,papaveryny,szyjka skrócona,żeby było mało to zastoje w nerkach i zapalenie oskrzeli:no::no::no:
Mam nadzieję,że z dzidzią będzie dobrze,kopie jak szalona i rany wcale nie oszczędza :baffled::baffled::baffled:

Witam kreskę na forum.

Misia - no to faktycznie nie ciekawie. Już nie miało cię kiedy dopaść. Z dzidzią na pewno będzie dobrze. O szyjkę to się ne martw. Ja od 22 tygodnia prawie jej już nie miałam, rozwarcie na centymetr i donosiłam. U ciebie tez będzie dobrze:tak:

Hej dziewczyny. Ostatnio mam malo czasu:zawstydzona/y:
Misia bardzo współczuję operacji ( mnie wyrostek dopadł na szczęście po urodzeniu - Natalka miala niespełna 2 m-ce jak poszłam pod skalpel). Z dzidzią napewno będzie wszystko ok:tak:. Trzymaj się i oszczędzaj ile możesz:tak::tak:

Wszystkim ciężarnym życzę cierpliwości - już niedługo będziecie tulić swoje maleństwa w ramionach:tak:

Joanna widziałam cię wczoraj w kościele ale tak szybko uciekłaś,że nie zdążyłam się przywitać:sorry2:;-)

Pozdrawiam:-)

JA NIE UCIEKłAM zmarzłam okrutnie i zagadałam sie z koleżanką ;-) a w tym tygodniu mąż z Wojtkiem będzie chodzil na spotkania a ja w następnym :tak: do jutra przy kawie ale ciasto zjedzone :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:MISIA TRZYMAM KCIUKI będzie dobrze :-)

reklama
Kreska masz racje, ja pisałam o dr Marcinie Miśku, pracował na Prostej, teraz tylko na onkologii przyjmuje no i prywatnie na Woj. Polskiego.
A na temat dr Misiaka nic nie wiem.

pozdrowienia dla wszystkich. Trzymajcie sie dziewczyny, będzie dobrze:)

Do góry