reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Dzień dobry.

Wszystkiego najlepszego dla Marysi z okazji 2 urodzinek!!

Co do Eurespalu nic takiego nie słyszałam,a moje dzieci biorą go bardzo chętnie i póki co nic im się po nim nie dzieje.:happy:

Pozdrawiam.

reklama
Masiula - wszytskiego naj dla córci ;-)

A my już w komplecie chorzy, M na antybiotyku, ja na antybiotyku a z Karolą idziemy na 14 do lekarza bo dostała mi wczoraj 39 gorączki :-( Nie dość że bidula chora to jeszcze te zęby ją męczą :zawstydzona/y::-( Zwariować idzie :no:

Idę się położyć bo Kaja właśnie mi na rękach usnęła.

Shiraaine bidulka jestes, a teraz najgorsze to ze ciezko sie od razu wyleczyc tylko zaraz jedna choroba na inna przechodzi i łamie Cie 2 tygodnie, sciskam was i przesyłam dobre flidy, kurujcie sie i wracajcie do zdrowia!:tak:

Dzięki Masiula :-) No ja rano wzięłam antybiotyk i juz mi ciut lepiej, ja szybko "się wylizuje" z choroby, gorzej z mężem i małą :-( Karola osłuchowo czysto, ale jeśli wieczorem dostanie mi gorączki to dostanie antybiotyk - szczęście w nieszczęściu w syropie nie zastrzykach (babcia by się nam zapłakała jej robiąc zastrzyki):-p Choć wolałabym jej oszczędzić żołądek, pani doktor chyba chciała oszczędzić jej stresu zastrzyków. Nie wiem co lepsze :zawstydzona/y: Teraz oboje śpią w sypialni - juz dobre półtorej godziny, ale nie mam serca ich budzić, niech zdrowieją :sorry:

Dobra, uciekam coś wszamać, bo ostatnio lasuch się zrobiłam straszny - zima wraca czy co? :eek:

I znowu ja pierwsza!Dziewuszki gdzie sie podziewacie?Wiem ze Shiraaine jest chora, a gdzie reszta Was?
Shiraaine to chyba lepiej ze ma ten syropek a nie zastrzyki, byle by tylko był skuteczny.
A z tym łasuchowaniem to rzeczywiscie prawda, jakos tez mam wrazenie ze na zime jakos wiecej potrzebuje zjesc:-D:-D:-D

reklama
Shiraaine - ja właśnie ze względu na brzuszek wole zastrzyki. Poza tym u nas rzadko udawało sie wyleczyć Filipka syropami, jak już trzeba było dac antybiotyk, to zdecydowanie zastrzyk. Po 1 dniou już mu zawsze było lepiej, a syropy to wciskałam 2 tygodnie i nic. :baffled:
Masiula - ja niestety za częstpo nie mogę zaglądać bo w pracy siedzę. Teraz do śniadanie pozwoliłam sobie zajrzec ;-)

Do góry