reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

mrozik - głosujemy ;-)

No i mam ... moje dziecko samodzielnie chodzi :tak: Już sama potrafi przejść z jednego pokoju przez przedpokój do drugiego pokoju - czasami się czegoś złapie żeby utrzymać równowagę ale tak to sama chodzi ;-)
W drugi roczek wyjdzie sama z 6 ząbkami - bo jej druga dwójka zaczyna wychodzić i już dziąsełko pękło, więc za tydzień będzie 6 ząbków :tak:

Dzisiaj mąż mnie zabrał na zakupy, bo ja jak ten kopciuch nie mam żadnych sukienek na bale, a idziemy pod koniec kwietnia na wesele znajomych. Dostałam sukienkę (spódnica+gorset), torebkę tylko nie mogliśmy znaleźć butów do kompletu i porządnej bardotki, ale mam jeszcze czas - zdążymy kupić. Do tego kupiliśmy już prezent Karoli na urodziny i siostrzeńcowi M - bo ma dzień przed Karolcią urodziny :-D

Dobra idę sobie coś zjeść bo takie 6 godzinne zakupy męczą ;-)

reklama
Dziewczyny - ma propozycję - chciałabym stworzyć stronkę o Kielcach i dzieciach - tzn gdzie co można np wypożyczyć kostiumy, pobawić się na bawialni, do jakiej restauracji z maluchem itp. Wiem że sporo osób by skorzystało z takiej strony. Jeśli znacie jakieś fajne miejsca to piszcie do mnie na pm z dokładnym adresem, opisem i właściwościami miejsca. Czekam na wiadomości.

Młoda Mamo - witamy. Napisz coś wiecej o sobie :tak:. Z końskich to chyba nie ma nikogo, ale zawsze możesz być pierwsza, za Tobę na pewno przyjdą nastepne ;-)

Dobry wieczór.
Widzę że pogodą się zrobiła i pustki na forum:)
Ja też mało kiedy zagladam, mały daje popalić jakieś nerwy ostatnio pokazuje brak czasu i siły na internet.
A co tam u was? Jak przygotowania do świąt?
Pozdrawiam

U mnie brak przygotowań.

Jak któraś chce to w czwartek o 15.00 jestem umówiona z Joanna73 w parku pod muszlą. Zapraszam im nas więcej tym weselej.

cd9d8f6a23.jpg

reklama
Do góry