reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hej Dziewczyny :-)
My dopiero wróciliśmy do domku, troszkę chłodno już tak przed wieczorkiem na dworze.
Byłam w tesco, zrobiłam zakupki i będę robiła sałatkę taka raz dwa na szybko.

Asiulka no niestety nie znam tych rejonów, ale w weekend też gdzieś wyjedziemy na grzybeczki więc może poszukamy jak tam się jedzie ;-)

Masiula oby Ci się wszystko poukładało. Ja już bym taka chciała iśc do pracy a tu jeszcze z rok posiedzę w domciu

reklama
asiulka - moje kondolencje :-(

Masiula - nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;-)

A ja kobitki chora na jakiś głupi alergen. Już dzisiaj myślałam że się zakicham, mam pozwolenie od szefowej na L4 ale cóż mi to da jak mniej kasy dostanę przez to? I tak stażystom dają śmieszne pieniądze. W środę mam szkolenie BHP na Sienkiewicza. Bardzo chętnie :rofl2: na nie idę :cool: ale luz :rofl2: a w piątek do szkoły - lecę na zakrętach nie wyrabiam :no:

Dobra - spadam się małą zająć bo M dzisiaj na nockę poszedł :-(

Dzień dobry Mamuśki.
Ale nam ładnie słoneczko świeci, u mnie brzęczą od rana bo koszą trawę, okna otworzyć się nie da taki hałas

Młody coś nie daje mi pospac ostatnio, obudził się dziś przed 6 zaraz pewnie pojdzie w kimono to zrobię obiad na prędkości a potem spacerek.

Sol ale Ty obrotna dziewczyna jesteś, tu praca, szkoła dziecko ja bym chyba padła :szok:

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

kalka - wypruwam sobie żyły a nie obrotna jestem. Szkoła i praca to pikuś, ale jak po powrocie do domu zamiast zacząć gotować obiad zastaję burdel i muszę wszystko sprzątać, potem ugotować po drodze nastawić pranie i powiesić je - z Karolą uczepioną mojej nogi to zastaje mnie wieczór, robię sobie kolację i jestem tak padnięta że nie mam siły bawić się z Karolą, ew. ją wykąpię jak mam siłę, a na koniec usypiam ją na rękach bo tylko wtedy mam czas ją dłużej potrzymać w ramionach. Ewentualnie mam chwilkę dla siebie żeby posiedzieć przy kompie. Pracy inżynierskiej nawet nie ruszyłam bo nie mam na nią siły. Rehabilitacja ***** daje, cóż z tego że mnie kolana i kręgosłup nie bolą przez dwie godziny po zabiegu jak wieczorem mam ochotę sobie stawy powyrywać bo nie jestem w stanie prosto chodzić? Jeszcze mnie dzisiaj ortopeda dobił bo uczepił się że się garbię. Zawsze się garbiłam bo mnie plecy bolały, a bolą mnie bo się garbię a ten h*j nie chciał mi przepisać prostotrzymacza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze mi wypomina a żeby go :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: strzelił :tak::tak::tak:

Ok. Już mi przeszło. Dziewczynki - miłej nocki życzę i mądrych... nie mądrych - pomocnych mężów :tak::tak::tak:

Halo halo jestem Ja ;-)
Ale chyba nie na długo,bo młody nie daje posiedzieć:no:

Jutro jest ddtvn w kielach, jak któraś się wybiera to pozdrawiać nas tu wszystkie :-)

ja też jestem, ale zamiast chieć bardziej, to mi sie coraz bardzie nie chce nic:eek:. Normalnienie wiem co ze sobą zrobić.
Najchetniej to bym skorzystała ze zwolnienia jakie mi proponuje lekarka, ale teraz nie mogę :-(

reklama
No bo myslałam ze strajk jakis.

mrozik to ja sie dołącze bo mnie tez sie nic nie chce , a jeszcze do 16 musze wysiedziec :eek::eek:

Wczoraj odwaliłam sterte prasowania w domu to pewnie teraz do konca tygodnia nie bedzie mie sie nic chciało :-D:-D:-D

Do góry