reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Kochana na niskiej w tym długim sklepie z butami,tylko ciężko już rozmiar dobrać,ja jak noszę 36-37 to już było ciężko bardzo

reklama
Witam
Ja tez ledwo żyję. Należę do osób, które już w cieplejsze dni ledwo funkcjonują, a co dopiero w taki skwar. Cała spuchnięta jestem

Asiulka - co do komarów, to polecam "wywar" z paproci. Kiedyś oglądałam program o naturalnych odstraszaczach komarów. Podobno świetnie działa mikstura z paproci, a jeszcze lepiej z geranium. Szatkuje sie listki, zalewa spirytusem i na 2 tygodnie odkłada, później tym sie naciera leciutko. A jak już pogryzły, to ten wywar z paproci trzeba urzyć i natrzeć ugryzione miejsca - nie sprawdzałam, bo nie miałam wywaru, ale siostra wzieła kiedyś utukła liście paproci i nasmarowała ugryzienia córce i nawet zeszło trochę

Julita - a gdzie zamawiasz regał?

Hej.
U nas parówa masakryczna,rolety pozasówane,to troszkę lepiej.

Dzisiaj ostatnia nocka,nareszcie.
Jutro się prześpię,i muszę poprasować i wyszykować moje towarzystwo i siebie na to wesele.

Maciuś dziś był na tym basenie,pojechali o 10,
a wrócili koło 14,ale radocha,jaki zadowolony wrócił.

Teraz poszedł na placyk koło bloku,dobrze że o tej porze jest tam cień.
A ja z Emilem w domu urzędujemy.

Trzeba się trochę ogarnąć,i muszę wyjść do sklepu.
Ale to dopiero koło 19,teraz nie wyjde bo się roztopię.

Wlazłabym teraz do basenu z chłodną wodą
happy.gif

Tzn.mam,ale nie mam miejsca już na balkonie ,żeby go rozstawić.
Bo stoją 2 rowery,motor Emila.
I suszarka z praniem.

Miłego dnia.

asiulka ja dziś pluskałam sie w basenie na ogródku razem z Majką a co;P

Kochana ja jak bym wyszła na to słońce ,do basenu po nocce,to bym odleciała .
Nie bardzo mi się chce wyłazić na to słońce.

Byłam teraz na zakupach w carefurze,ale i tak jeszcze smaży jak nie wiem.

nareszcie skończył się dzień, jest czym odetchnąć :)
nie wiem jak długo wytrzymam te upały a najgorsze to są burze, jak oglądałam wiadomoci to aż stach człowieka ogarnia co się w Polsce dzieje, grad wielkości kurzego jaja:no:

Witam w upalny weekemd ale slonce daje czadu ja juz naprawe ledwie zyje,bardzo zle znosze upaly:(

reklama
witam
u nas burza, leje i błyska się nie lubię takiej pogody jak są upały 35stopni a wieczorem burze..

Do góry