stefanka 2
Fanka BB :)
........
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Upał jak niewiem, a niby z rana pogoda prawie codziennie jest taka, jak by miało lac , a potem robi się tak parno, że już sama nie wiem jak Julcię ubierac ....
, no ale staramy się jak najwięcej spacerowac i korzystac z pogody, bo nie wiadomo, ile to jeszcze potrwa .... W sobotę rano miałam klientkę, a potem poszliśmy rodzinką na zakupy do miasta, no i w końcu sobie wymieniłam bluzkę i buty - nie było żadnego problemu, a ja jestem bardzo zadowolona z tej zmiany :-))) , a wczoraj szalałam jak zwykle w kuchni, bo najpierw zaczęłam lepic pierogi, potem zostało mi trochę truskawek, to machnęłam jeszcze ciasto z truskawkami i już dziś poszła cała blacha , no a potem z reszty ciasta na pierogi zrobiłam na kolację zacierki na mleku 

, no a wieczorkiem zrobiłam sobie paznokcie i nowy wzorek ....
No a dziś rano wystartowałam z córeczką na mój ukochany Crown Point po pieluszki, mleko, no i oczywiście nie mogłam się oprzec, żeby nie kupic Julii sandałków w Next, które od dawna miałam już upatrzone ale rozmiaru nie było ..... 
, no a dziś się udało 
Teraz sobie odpoczywamy po obiadku, a jutro nie wiem jeszcze, co będę robic .... 

Trzymaj się i wszystkiego dobrego :-))) Jeśli któregoś dnia będziesz miała ochotę z kimś pogadac lub wypic dobrą kawkę - to zapraszam do siebie .... 
- ja też nie leciałam ale podobno nie jest źle i ludzie pomagają w razie czego ....
, także bądź dobrej myśli i nie denerwuj się ... Do zobaczenia na miejscu 
Życzę zdrówka Twoim dzieciaczkom i jak wyzdrowieją na całego, to daj znac - też wpadnę do Ciebie na kawkę z Julcią i przy okazji może uda mi się poznac Tuunię i inne mamusie, bo Cocollino już znam .....

< no i jeszcze ten lot - 12 godzin w jedną stronę > a co do nocnych wyjśc, to tak, owszem - dyskoteka, pokazy taneczne itp. jak najbardziej ... - każdy potrzebuje jakiejś odskoczni od codzienności 
ale dzięki za rady :-)))
jesli chodzi o schroniska, to raczej sa na obrzezach miast, ale znalazlam jedno w miare niedaleko

podziwiam i zycze powodzenia (dzieci sie lepiej chowaja ze zwierzetami, wiec super sprawa, tyle ze narobic sie tzreba ;-))
ucaluj swoje ROCZNIAKI!!! :-)