ingrid77x7
mama Helenki i Hani
cocolino ode mnie również najlepsze życzenia dla słodkiej Emilki (Helenka i Hania dołączają całuski). Wybacz że lekko spóźnione ale jak łatwo sie zorientować niezbyt często tu zaglądam.
Nowo upieczonym mamom powodzenia i samych sukcesów w tym jakże cudnym choć niełatwym zadaniu jakim jest wychowanie dziecka
Nowo upieczone forumowiczki witam
a te z forumowym stażem serdecznie pozdrawiam
Nowo upieczonym mamom powodzenia i samych sukcesów w tym jakże cudnym choć niełatwym zadaniu jakim jest wychowanie dziecka
Nowo upieczone forumowiczki witam
a te z forumowym stażem serdecznie pozdrawiam
, no a tak poza tym , to po 16 dzisiaj podpisujemy kolejny kontrakt na mieszkanie ale tym razem na pół roku tylko ....
A jeśli chodzi o dodatkowe problemy, to od wczoraj myję naczynia w łazience w zlewie - wiecie dlaczego ?? BO w kuchni pod zlewem mysz albo szczur wyżarł nam dwie dziury w rurach odpływowych i woda leje się do szafki ....
:-
Nie wiem, co mam jeszcze zrobic, bo boję się, że to może byc jednak SZCZURRR ..... tylko którędy to cholerstwo weszło ? przecież w takiej małej rurze się nie zmieściło, prawda ??
, poza tym wczoraj jak byliśmy w agencji mieszkaniowej podpisac kontrakt na mieszkanie, to pokazaliśmy ten nieszczęsny rachunek za prąd i powiedzieli, że to możliwe, że będzie taka kwota do zapłacenia, bo wcześniejsze rachunki mieliśmy niskie, tzn. małe - ale czyja to jest wina ? To ja miałam się domagac, żeby mi większe przysyłali ? W każdym razie wczoraj wysłałam pismo do tej firmy i dałam im 7 dni na odpowiedź - jeśli to nie poskutkuje, to będę się musiała skierowac sprawę na drogę prawną, bo niestety jak myślą, że nas w coś takiego wrobią, to się mylą .... 

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i nie zadręczam was już moimi problemami- po prostu musiałam się wygadac, bo ostatnio jestem chodzącym kłębkiem nerwów ....
:-