reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

reklama
Dzien doberek z rana,zapowiada sie sloneczny dzien,ciesze sie bo Gabrys juz wyzdrowial tylko katarek troche meczy no to podaje Mu kropelki ale wrocilam do Calpolu bo te ktore polecila p.M.nie skutkuja nic a nic,ok to na tyle trzeba zjesc sniadanko i wyruszyc na powietrze,milego dzionka;-).

witam serdecznie co tu tak cicho no w sumie nie dziwie sie bo dzis taka piekna pogoda no to wszystkie na spacerkach hehe
co do koszyczkow dzis nie mieli juz maja byc jeszcze w przyszlym tygodniu centa to 5 funtow takze jak nadal bedzie ktoras zainteresowana w co watpie to pisac :)) pewnie do tego czasu juz cos znajdziecie

dzis kupilismy malej piaskownice z argosa dwu stronna naprawde rewelacja polecam mala to taka radoche miala piasek tez nie drogi wystarcza 3 worki i spoko nasza mala zachwycona

no jutro wazny dzien hehe carboot mam nadzieje ze bedzie duzy heheh i ze wogole bedzie heheh :)) rano dam znac czy cos jest buzka teraz uciekam do mezulak pa spokojnej nocki

Witamy....
Odnosnie koszyczków -mój mąż dziś kupił w Warrington w polskim sklepie ,jeszcze mieli ( nie za duży ale też i nie malutki :) po 3.50f To tak jakby jeszcze ktoś potrzebował...
Pozdrawiamy wszystkie mamy i ich pociechy....Zdrówka dla maluszków;-)

Witam dziewczyny !! Dawno mnie tu nie było , ale zajęta byłam birthday party Wiktorci. Urodzinki wypadają w wtorek ale oczywiście imprezka już zaliczona :-). Jutro oczywiście wpadnę na aerobik z dziewczynkami, więc się zobaczymy :-). Mam nadzieje że jeszcze zostały jakieś bilety na wtorek, bo Wiki bardzo chętna . Oby pogoda dopisała , bo co tu robić z dziewczynami . Może któraś z Was wybierze się na basen Howe bridge ? Do zobaczenia jutro , pa

Dobry wieczór !!!! Gdzie wszystkich wywiało :-). Chyba jakaś cisza przed burzą he he. Siedzę sama i się nudzę. Dziewczynki śpią a mężulek do pracy poszedł. Tv i komp opanowany :D. Może jutro pogoda będzie lepsza i jakiś spacerek zaliczymy > Miłych snów wszystkim

czesc wszystkim a raczej tym ktorzy tu jeszcze zagladaja ;) pogoda kiepska a glowa bardzo boli ;/ mam nadzieje ze przejdzie.moglby deszcz przestac padac chociaz na czas zakupow. trzeba sie juz powoli zaopatrzac na swieta.ma moze ktoras mama pojecie gdzie moge kupic serwetki do koszyczka - niestety w "hospicu" nie ma.

Kasiaiola poszukajcie w sklepach z posciela. Jeden jest na deptaku a drugi w pasazu. Czasmi widzialam tam serwetki. Pozdrawiam

Czesc mamusie,no tak pogoda nie ciekawa i moze tak do konca tygodnia byc a dzieciaki maja wolne i co tu robic:confused:,dobrze ze dzis wyjscie do biblioteki a jutro play group bo moja corcia to tylko przed tv lub kompem siedzi,nudzi sie biedactwo przez ta pogode,ok narazie spadam ogarnac sie i domek bo trzeba jeszcze wyjsc do sklepu,no to do zobaczonka o 2:00 pa pa :tak:.

reklama
Do góry