reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

no nic idę się szykować na spotkanko...przynajmniej mam okazję żeby się trochę podrasować i wypindrzyć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
W końcu się spakowałam, ufff... Ale musiałam zaczekać aż Oliwka pójdzie spać, bo koniecznie chciała mi pomagać i ani ładu ani skaładu z tego nie było :laugh2:!

Zaglądnę później, bo teraz to chyba sama ze sobą musiałabym klikać ;-)

czesc dziewczynki, w końcu dobijam!!! Mieliśy takiego wirusa, że myślałam, ze koniec, dwa komputery i w ogóle żadnej kopii nic, już myślałam że straciliśy dosłownie wszystko ale po pięciu dniach w końcu udało się!!! Warto było. Dlatgo oczyszczajcie dysk i róbcie co jakiś czas kopie zapasowe

czesc dziewczynki, w końcu dobijam!!! Mieliśy takiego wirusa, że myślałam, ze koniec, dwa komputery i w ogóle żadnej kopii nic, już myślałam że straciliśy dosłownie wszystko ale po pięciu dniach w końcu udało się!!! Warto było. Dlatgo oczyszczajcie dysk i róbcie co jakiś czas kopie zapasowe

Myślałam dzisiaj o Tobie!!! Tak się właśnie zastanawiałam dlaczego się ostatnio nie pojawiasz, a tu proszę winny był WIRUS! Dobrze, że się go pozbyliście! Co tam u Was? Jak Mayeczka się czuje?

my już w domku.Lola w końcu zasnęła bo marudziła że ho ho
Natinke ciasto było przepyszne;-)
Aguś widzę że się świetnie bawisz

reklama
jej te emotiony są super muszę też zainstalować.
Mała ma się dobrze, wymuszacz mały nauczyła się piszczeć i krzyczeć :( Ale puki co hartujemy się spacerkami (Drozdusia dzięki jeszcze raz ta rain cover jest ekstra)
O tak tak Natinke robi pyszne ciacha, zawsze jakieś nowe, aż mi ślinka poleciała

Do góry