reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

agnieszka bedzie dobrze :)) Jeszcze troszke jeszcze troszke :))

Co do laptokow to Nadina tez ma swojego swiecii mowii i gra ale niestety nasz lepszy bo my na num pinkamy I jest krzyk bo ona chce i juz glowa bolii A na dodatek zlamala mi dwa klawisze :/

reklama
Dzień dobry! U nas nocka dziś o niebo lepsza, choć to za pewne przez to, że Młoda poniekąd spała z nami... Ale walczyłam z Nią od 21.00, znów vzęsto się budziła i darła się jak opętana jak Jej nie wzięlismy z łóżeczka :szok:... I robiłam z Nią takie podchody - jak zasnęła to cyk i do łóżeczka, ale daliśmy sobie spokój koło 04.00 :zawstydzona/y:... Na całe szczęście dziś wstała w dobrym humorze, katarek jakby zelżał - jestem dobrej myśli :-)

Agnieszka13111980, ja miałam podobne bóle dopiero po porodzie, jak Oliwka przestała mi właśnie na jakiś nerw uciskać, a bolała jak diabli :dry:! Chodzić nie mogłam :baffled:... I trwało cały okres połogu... Ale minęło i to najważniejsze ;-)! Także wytrzymaj jeszcze troszkę :tak:

Drozdusia, i jak laptopik się sprawuje? A myślisz, że taki laptop jak Wasz tylko prywatny osobisty Laury zdał by egzamin, bo ja sobie myślę, że rzeczy nabierają atrakcyjności i zainteresowania dla dzieci dlatego, że są przez nas używane ;-) Przynajmniej tak jest w przypadku Oliwki :sorry2:...

Ciekawam czy Laseczki podolatywały szczęśliwie i bez przygód...

Miłego dnia życzę i do klikania :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka :)
nareszcie piatek!!!!!!!!!!!!!!mężuś wraca,nareszcie!!!!uwielbiam weekendy :)
Drozdusia Laura pewnie kilka dni sie pobawi laptopem zabawka a potem wroci do prawdziwego :) hehe dzieci glupie nie sa hehee
u mnie Domi zaczal sie interesowac kompem po 2 roku zycia,ale nie pamietam,zeby cos zepsuł..pisal sobie w wordzie,ogladal fotki... ostatnio z tatusiem na kompie w pokera pykają hehee
chyba wam jeszcze nie pisalam,jakie mialam kino akcji przed własnym domem na zywo i to całkiem za darmo!!!
moi sąsiedzi sie dosłownie TŁUKLI na podjezdzie....ta zwariowana para co ostatnio,ale w tym zwiazku to chyba kobieta jest agresorem!!!wiecie z czym sie porwała na chłopaka???najpierw z kluczem do zmieniania kół(takim dluuugim) a potem z lewarkiem!!!ten sie bronił i wszystko z czym ta na niego startowala wyrzucał jej przez płot do takiego rowu..wkoncu chlopak chcial odjechac autem a ta wariatka polożyła mu sie pod koła!!!!!!!!!!cala akcja trwaqla z 30min....masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miłego dnia kobietki :)

Heja widac dzis pogoda lepsza trochu :))

natinke widac mialas cyrk za darmo ! Boszeee ale Ci ludzie sa nie normalni ! Tego ich dzieciatka naprawde szkoda mi jest :( Naslucha sie na oglada a na dodatek jak sa w furii to zapewne dziecku sie obrywa ;(

a dzieeuchy napewno dolecialy bez problemu Cale i zdrow :))

dziendobry mamusie

dzis humorek o wiele lepszy niz wczoraj a i pogoda calkiem calkiem - slonce mi przez okno do salonu zaglada...

Milego dnia babeczki

Dzieńdoberek :-)
Zdrówko i humorki dopisują? U mnie dziś dużo lepiej :-) nawet się zastanawiam czy nie wybrać się do tej ichnej "szkoły rodzenia"

Nio my bylismy na pierwszych zajeciach a na kolejne juz nam sie nie chcialo - jakos troche nudnawo bylo i dlugo strasznie...ponad dwie godzinki... takze wiecej sie nie pojawilismy...:sorry2::sorry2:

Kurcze strasznie tu pusto dzis - weekend sie zaczyna czy co?? :))

sylcia a jak u ciebie?? lepiej cos ??

Ostatnia edycja:
reklama
dzindusia nic sie nie polepszylo absolutnie nic ... dziennie jezdzimy rozmawiamy dajemy cv i tylko zobaczymy moze pozniej jak bedziemy potrzebowac damy znac ... ahh mam dosc juz

Do góry