reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

sylcia glowa do gory Napewno wkrutce wszystko sie odmieni... i skoncza sie wasze klopoty - zycze wam tego z calego serca..... gdybym o czyms slyszala to dam wam znac :tak:

reklama
wiem kochana wiem .... i wiem tez ze takie moje gadanie na niewiele sie zda ale sama kiedys przez to przechodzilam.... ciagle poszukiwania , setki rozdanych cv ... moge sobie wyobrazic jak sie czujesz .... ale jestem pewna ze wkoncu cos znajdziecie.... bo niby czemu mialo by byc inaczej prawda??

No i przechwaliłam, znaczy katar mniejszy, ale jak tylko Młoda się kładzie spać to zaczyna Ją zatykać :wściekła/y: - efekt - pospała w łóżeczku całe pół godziny a teraz udało mi się Ją uśpić i leży na kanapie... No, ale przynajmniej śpi, a sen leczniczy jest, nie ;-)?

Natinke18, Ty to się masz z tymi sąsiadami :-D:-D:-D! Dobrze, że dziś już męża masz w domu to przynajmniej nie będziesz się ich bać :-)! A może Oni poprostu darzą się taką miłością tylko im znaną :-p? Wiesz, kto się lubi ten się czubi :-D:-D:-D, ale dziecka mi strasznie szkoda...

Sylcia007, mocno trzymam kciuki żeby Wasza sytuacja się w końcu poprawiła!!! Luty długi nie jest, no, ale to dopiero początek, może coś znajdziecie ;-)... A jak tam Wasza współlokatorka? Nie dokucza Ci jeszcze bardziej?

A pogoda fajniutka nie powiem :-)... I jutro też ma być ładnie i 9 st. na termometrze a do tego weekendzik :rolleyes2:

No pięknie, chyba rzeczywiście już weekendzik się zaczął :szok::-D:-D...

Byłyśmy z Oliwką na spacerze, troszkę kropi, ale oki :-p, tylko Młodej zachciało się tuptać i zamista na spokojnie poczekać aż wyciągnę Ją z wózka to zaczęła wszystko wyrzucać i tak czapkę zgubiłyśmy a kocyk został przejechany u nadaje się już tylko do prania :baffled:, no, ale wypra się ;-)

no ja na zadne lekcje i do szkolki nie chodzilam Szczerze po prostu mi sie nie chcialo :)
No i u mnie tylko na chęciach się skończyło :-) W sumie nie poszliśmy bo mąż poszedł spać a mi się nie chciało samej. Poza tym mały i tak i tak wyjdzie :-D. Kiedyś takich szkół nie mieli i dzieci się też rodziły:tak::tak::tak:
sylcia007 głowa do góry kochana. Też mamy taką sytuację. Setki CV i nic. Miejmy tylko nadzieję, że niedługo wszystko się zmieni na lepsze. Czego tobie i sobie życzę:tak:

Witajcie mamusie

ooo rany jestem pierwsza??:szok::szok: gdzie wszystkich wywialo?? czyzby to przez ta mgle??

zycze wam wszystkim milego dnia... ja uciekam bo dzis dzien na dzieciece zakupy :-)

Dzień dobry :-)
Ja się zwlekłam z wyrka po 10 i właśnie zajadam śniadanko. Tosty z maślanką. Pycha :-)
Życzę wszystkim miłego dnia:tak:

reklama
heja :))

krycha wiesz co czy mi robii na zlosc od kilku miesiescy dziennie walnie swoje lacie albo brutne buty na moje Z nogi je skopie i wrzucana moje buty Gdy odkurza wali jak stuknieta pomoich drzwiach Gdy ja robie pranie ona akyrat musii tez robic i zawsze moje pranie wrzucii do suszarki obok a ona nie jest uzywana bo cos sie tam zepsulo i walnie do tej zakurzonej suszary zajmie 3/4lodkowi ze niemam gdzie innych rzeczy w lodowce wlozyc Swoje kilka garnkow ucisnie i pilnuje aby nikt jej nie ruszal a moich desek tarek mieszalek itp uzywa bo ona z kilkoma sztuccami przyszla ... Wiec jak kto rozumie robii mi na zlosc czy nie ? ;/

Do góry