Witam

! Właśnie wciągam śniadanko, kanapki z chudym boczkiem i ogórkiem kiszonym, tak mnie jakoś wzięło

... Normalnie nie mogę łazić na zakupy do polskich sklepów, bo jak widzę kiełbaski czy właśnie boczek (ale musi być chudziutki!!!) albo kabanosy no normalnie mi język do ziemi opada

- może to na chłopa? Że mi się tak chce tej kiełbasy

...
Ms.Marple, powodzenia w szpitalu i nie zapomnij się pochwalić co Ci tam powiedzieli! No i jak usg wyszło

!!!
dzien dobry dziewczęta

chce,któraś mojego łobuza pożyczyć??mam juz dosc wszystkich gier planszowych...po nocach mi sie sni domino!!!!i pomyslec,ze sama mu to wszystko pokupilam i nauczyłąm w to grac

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....chyba zabiore go dzis na dwór moze sie troszke dotlenii uspokoji?
dobra aduli pampers mnie wzywa

milego dnia
Widzę, że masz przekichane :-

szok:

! Dominik musi się w miare dobrze czuć jeśli taki pełen energii i jeszcze ciągle Cię tymi grami planszowymi zamęcza ;-)... Faktycznie może spacerek Go troszkę uspokoi... A jak Adunia się czuje? Antybiotyk już zaczął działać na Nich?
Sylcia007, Ty się nic nie przejmuj Kobieto! Niektórzy tak poprostu mają, a im nudniejsze życie prowadzą tym chętniej żyją życiem innych :-)
Agnieszka13111980, dziewczyny Ci już chyba wszystko podpowiedziały

... Ja tylko od siebie dodam żebyś zaopatrzyła się w priobiotyki, bo tu niechętnie sprzedają, a przydają się podczas przeziębień. Tylko, że to raczej dla starszego nieco dziecia już... A masz możliwość żeby ktoś Ci ewentualnie podesłał coś z Polski? Zawsze można tak uzupełnić zapasy ;-)! Aha, i
Smecta też się może przydać! I faktycznie tą maść majerankową, bo tu raczej nie ma... I nie stresuj się tak! Jeszcze jesteśmy my, zawsze któras może czymś podratować jak tylko będzie miała
A powiedzcie mi jak to jest z tym
Otrivinem, bo z regóły na opakowaniu jest napisane, że po 28 dniach trzeba wyrzucić... No to nie na długo straczy :-(, bo po katarze raczej trzeba się tego pozbyć - czy ja coś znów źle kumam

?
Martuana, zapalenie płuc powiadasz

! To mieliście pobyt w Polsce z przebojami widzę... Dobrze, że już chłopakom lepiej