reklama

mamy z norwegii

Marta to fajnie masz z tymi opłatami za te przedszkole ja place normalnie, kaske zabrali na dziecko i nie ma mowy o jakimś dofinansowaniu:tak:
Agnieszka to miałasś nie za wesołą przygode z samochodem ...:rofl2:, Grubcia daje popalic
mi jakis czas temu CEzarutki zrobił scenke na bulwarze i to na pasie dla rowerów, rzucił sie i wymuszanie mu sie włączyło , jakieś babcie podbiegły , że jak mamusia nie chce podnieść synka to może my , oj jaki biedny chłopiec:crazy:, no myślałam , ze zwariuje i z tego wszystkiego zagapiłam się a nadjechał rowrzystai była draka i moja wina:-D

reklama
Aniu nie bylismy...no tak prawie
bo w poniedzialek mielismy prom ze Swinoujscia ale przed Szczecinem byl mega korek i nie zdazylismy na prom
wiec...pojechalismy obok do Miedzyzdroii polazic chwile,przespac sie i na drugi dzien promem poplynelismy

tak naprawde przez 2 tygodnie nie zdazylismy rodziny calej najblizszej odwiedzic :szok: wiec o wakacjach nad morzem moglismy pomarzyc :-(

dziekuje dziekuje za gratulacje syncia :-)
normalnie na usg nie moglam uwierzyc hihiii
a moj to szczesliwy byl jakby w totka szostke trafil :-D
zaraz poszedl i 3 flaszki whisky kupil i z bracmi swietowal hihiii

no to komplet jest ale tesciowa powiedziala ze do kompletu jeszcze jednego synka bedzie brakowalo :-D:-D
ale ja pasuje...mi trojka styknie choc tak do konca na stare lata nie wykluczamy czwartego dziecka,ale wstepnie kwestie rozrodu zamykam:tak:

hej hej Kasiu
ojj nie dlugo nie dlugo...a ja kompletnie nic nie mam ani poprane ani poprasowane
ojjj oby jeszcze z te 3 tygodnie posiedzial w brzuszku:-)

a jak Emma?? aniolek dziecie? kolki was mecza?

reklama
Lilka no bo strzelil...i to jeszcze jak :-D...ha ha!!!
mam nadzieje ze u mnie trzecie to tez chlopiec bedzie chociaz na razie teraz po drugim jak co zamykam...
A chciala sie Was juz wczesniej spytac...jak tutaj wyglada antykoncepcja w czasie karmienia piersia...maja cos tak ja u nas ze mozna brac??
ja bym osobiscie chciala tego precika w ramie tylko on jest dopiero po karmieniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry