reklama

mamy z norwegii

Marta ja wiem ze maja tez tabletki anty te Cerazette co mozna brac podczas karmienia piersia
ja zastanawiam sie nad Mirena spiralka,ona ma dwu fazowe zabezpieczenie
a ja teraz to po zebgy sie zabezpieczyc musze:-D

kurcze 2 wrzesnia zaczyna sie kurs norweskiego w Drammen i mam dylemat czy sie zpaisac czy nie:confused:
a bardzo mi zalezy ....ech

reklama
w sumie spiralka to tez dobre wyjsie tylko troche kontrowersyjna dla niektorch osob, a pozatym nie wszyscy moga ja miec...moja siostra musiala wyjac bo nie zabardzo sie czula z "nia". a spiralke sie zaklada podczas pierwszych dni miesiaczki z tego co wiem...a ciezko teraz bedzie z tym...chociaz ja dostalam miesiaczke rowno po 6 tyg po porodzie a karmilam piersia caly czas...ale spirali nie mozna w czasie karmieni, nie?
kurczejuz zglupialam od tego co mozna a czego nie...jedno jest pewne moj M powiedzial mi dzisiaj ze koniec bzykania bo mam juz za duzy brzuszek:-( i ze on wytrzyma i wogole...a gzdie JA w tym wszystkim:wściekła/y:...no nic musze wytrzymac 3.5 miesiaca bez seksu:errr:...uuuuuuu...

Lilka zapisuj sie ale dasz radę ?szacuneczek jak dasz):-D

ogolnie jest jeden problem typu co bedzie z moimki cyckami:-D
bo urodze i bede karmic jakis czas,no i...kurs jest 2 razy w tygodniu po 3 godziny
z dojazdem tam i spowrotem do Drammen to 4 godziny:sorry2: no i boje sie ze mi cycki eksloduja to raz
dwa jak tata sobie z trojka poradzi,a ze mamy jedno auto to bedzie musial z cala gromada mnie zawozic i odbierac:sorry2: no i z noworodkiem to nie bedzie taki miod....

ech ogolnie jest dobrze nastawiony,ale ja mam straszne obawy
jutro bede dzwonic czy maja kurs moze w pozniejszym terminie i zadecydujemy

a ja mowie dobranoc bo jutro o 10 kontrola w spzitalu i usg
ale mnie to juz nudzi:sorry2:

marta co do spiralki to zwykla sobie mozesz zalozyc podczas karmienia ale te mirene to nie,bo ona ma ten dodatek hormonu w sobie

a co do meza to powiedz ze sa pozycje takie ze brzuszek nic mu przeszkadzac nie bedzie;-)
u nas sytuacja odwrotna,ja mam kompletny znaik libido a moj sie musi jakos biedny dostosowac:zawstydzona/y:

Poradzi sobie, zobaczysz :-),, a pozniej bedziez mogla z Malenstwem jezdzic, moze bedzie spokojny i bedzie tylko jadl i spal :-) tego zycze oczywiscie. Wszystkim zreszta zycze Spokojnych dzieci, bez kolek i placzow cala noc :-).
Anka a Wy kiedy drugie??? Nabralas juz ochoty widze:-D...staranie jest super... najbardziej mi sie podoba zaraz po uldze po porodzie kiedy Ci dzidzie klada na brzuszku:-D
Tylko ze on wogole nic nie chce...a juz myslalam ze z drugim dluzej bedzie...a tu lipa

Poradzi sobie, zobaczysz :-),, a pozniej bedziez mogla z Malenstwem jezdzic, moze bedzie spokojny i bedzie tylko jadl i spal :-) tego zycze oczywiscie. Wszystkim zreszta zycze Spokojnych dzieci, bez kolek i placzow cala noc :-).
Anka a Wy kiedy drugie??? Nabralas juz ochoty widze:-D...staranie jest super... najbardziej mi sie podoba zaraz po uldze po porodzie kiedy Ci dzidzie klada na brzuszku:-D
Tylko ze on wogole nic nie chce...a juz myslalam ze z drugim dluzej bedzie...a tu lipa
a jak zdrówko będzie to idzidzia będzie:-D

ja spadam DOBRANOC

Ciekawe jak sie Kaska czuje...dostala tyle rad od nas...mam nadzieje ze nie jest zla:tak:...
JA tez powoli znikam do lozeczka..jutro ciezki dzien przede mna.

Milej Nocki Mamuśki:-D!!!

Do juterka:-)

reklama
witam wszystkich:-D
musze trzasnąć sobie mocna kawę
2s6at5v.jpg
bo jestem jeszcze nieprzytomna, zeszłam z neta ale i tak oblegałam kompa do nocy i przerabiałam fotki , Czaruś też nie dał się wypać bo coś sie budził co chwile , mial jakies koszmary:confused:.
dzisiaj przyjedzie do mnie kolega z dzieciaczkiem w wieku Czarka , szwagierki dziecko , wiec będzie małe pzredszkole:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry