reklama

mamy z norwegii

Agnieszko a czemu piszesz ze starania dlugo trwaly? to tak sie dzieje jak sie zaczyna wczesnie miesiåczkowac? :baffled:

Sory Kasia pomylilam sie, dostalam @ 5 miesiecy po porodzie i od razu zaczelismy starania i nastepne, ale zeszlo nam 4 miesiace, do grudnia. Dlatego pisze ze troche to trwalo.
Z mala nie bylo takiego problemu, od razuwyszlo;-)

reklama
Aniu, z tym moim karmieniem to jest tak ze Malå jak dostawiam to Ona wytrzymuje tylko chwile i ssie jakby chciala a niemogla wiec po dluzszej/krotszej chwili musze wziåc butle z odciågnietym mlekiem i heja! a zaraz potem biore sie za odpompowywanie reszty zeby mleko nie zaniknelo i bylo na nastepne karmienie..
..to myslisz ze to przez to? przeciez stymuluje sie..laktatorem ale zawsze cos..i produkcka pokarmu trwa.. ale to musi ssac dziecko?

meczåce takie cos na dluzszå mete, i nie wiem jak dlugo z takim systemem wytrzymam bo chcialabym karmic 8-10m-cy..:zawstydzona/y:

Kasiu no to rzeczywiście masz ciężko:-(, nie wiem ile bym wytrzymała,
i nie wiem też co mi sie w głowie ubzdurało , ze dostajesz m. jak pokarm sie skończył:confused:, ja dostałam po 5 miesiącach zaraz jak skończyl mi sie pokarm:confused:.
KASIU TO ZNACZY , ZE ONA NIE CHCE PIERSI ?(caps mi sie wł-sorki}

Kasia wierze, ze meczace, ja pare razy tylko sciagalam laktatorem, nie dosc ze trwalo godzine, to jeszcze potem dziad nie chcial pic z butelki i wszystko musialam wylac.
Niekoniecznie dlatego dostalas, rozne sa kobiety, niektore nie maja po porodzie okresu przez rok inne od razu dostaja

Witam wieczorkiem :-),
Z miesiaczka to ja dostalam rono po 6 tyg od narodzin Natalki. A karmilam piersia caly czs i wogoel nie sciagalam laktatorem...karmilam az do 11m-ca, powiedzialam ze mam juz dosyc...bo mialam...ale pokarm nie chcial sie skonczyc i musialam brac tabletki...ktore pomofly tylko czwsciowo bo pokarm zostal tylko ze nie wylatywal z piersi :baffled:
Takze mysle Kasiu ze to nie od tego ze sciagasz, po prostu tak masz. Moze byc tyklo ten jeden raz i na czas karmienia nc albo bedziesz dotawac tak jak ja w miare regularnie co miesiac :tak:

Aniu Emma zostala zabrana ode mnie po 10min na intensywnå, tam podlåczona pod rurki i w ten sposob karmiona przez 2dni..potem zanim ja dostalam pokarmu karmili jå mlekiem "z banku" przez strzykawke i kubeczkami wiec Ona od poczåtku rozleniwiona do ssania byla i akcje na caly oddzial.. po powrocie do domu troszke sie poprawilo ale mimo wszystko zeby cos jadla musialam dokarmiac butlå..moja troche w tym wina bo moze powinnam sie przelamac, wytrzymywac to wycie i poprostu siedziec z Niå 24/7 i na chama przymuszac do cyca.. ale z tym tez ciezko.... :zawstydzona/y: nie wiem sama jak to bedzie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry