^marta^
mamuśka
Czesc Mamuśki :-),
Anka to bedziesz miala fajnie...Mały wyszaleje sie w dzien i w nocy da Ci pospac
. Po Natalce widac od razu ze chodzi do przedszkola, po wieczorynce kompu i spac, tylko przylozy glowe do poduszki i jej nie ma. Ja dzisiaj tez mialam ciezki tylek do wstania. Wcinam sniadanko, zamiast kawki zrobilam sobie kakao. Wogole jakos poped na kawe mi zmalal prawie do zera, a jak sobie zrobie to tylko pol wypijam.
Milego dnia Wszystkim
!!!
Anka to bedziesz miala fajnie...Mały wyszaleje sie w dzien i w nocy da Ci pospac
. Po Natalce widac od razu ze chodzi do przedszkola, po wieczorynce kompu i spac, tylko przylozy glowe do poduszki i jej nie ma. Ja dzisiaj tez mialam ciezki tylek do wstania. Wcinam sniadanko, zamiast kawki zrobilam sobie kakao. Wogole jakos poped na kawe mi zmalal prawie do zera, a jak sobie zrobie to tylko pol wypijam. Milego dnia Wszystkim
!!!
coz - okaze sie jak tam z tym przybieraniem na wadze jest w poniedzialek - pojedziemy na szczepienie i wazenie..dzisiaj w nocy pochlipala tylko x2po 40ml (jak dla Niej to bardzo malo) a teraz jak o 11-tej troche wiecej to mi biedna zwymiotowala..za oknem ladnie, mialam isc na spacer, ale pøki co Jå uspilam, potem obudze i sprøbuje nakarmic i poczekac zeby sprawdzic jak tam z tym zolådeczkiem..wiec spacer odloze raczej na pozne popoludnie..przy okazji zajde na obiad do hotelu bo juz 2 dzien sama - J. ma bardzo duzo pracy.
ok,no to super :-) ino nikt nam nie powiedzial ze bedziemy go miec,wiec sie zaskoczylismy z lekka

darla sie ponad godzine bo nie chciala zebrac tego co rozwalila.