reklama

mamy z norwegii

i tak przy okazji sprawdzam co jeszcze i gdzie jeszcze bedzie gralo i poki co wynalazlam...

CINDY LAUPER - 24.10 Oslo
KEANE - 03.11 Oslo
LAUREN HILL - 21.11 Oslo
ELTON JOHN - 05.12 Oslo
LADYTRON - 07.12 Oslo
TRAVIS - 08.12 Oslo
2009
MARILLION - 24.01 Oslo
AC (PIORUN) DC - 18.02 Oslo

ps. Ci z Oslo to szczesciarze cholerka!! - jesli chodzi o koncerty oczywiscie.. ;)

reklama
Ja tez ma wizyte jutro u poloznej :tak:ciekawe co powie, pewie nic czego bym juz nie wiedziala na tym etapie :-D.
ide sie polozyc kolo chrapiacego ;-). spac mi sie chce normalnie, ale najpierw musze "zaglaskac" Tomka zeby przestal chrapac :-D
Agata kazda ciaza jest inna :tak:, ja sie o tym przekonalam na poczatku. Fatk nie siedzialam w "muszli' glowa ale do zycia tez niebylam :no:.

No to mamy rozrywkowa Mauske :-D;-) w dobrym sensie ....ano rzeczywiscie same w Oslo...

Ostatnia edycja:
Kasia jesli chodzi o koncerty to tak, ale zawsze mozna pojechac i zrobic sobie fajna wycieczke. Ja tam bym nie chciala mieszkac w Oslo jakos to miasto mi nie podchodzi, takie bez tego czegos,,,,, nijakie,,,, ale na temat gustu sie nie dyskutuje:tak:

no i nadal widzi sie ten podzial miasta. Tam gdzie ta arystokracja i szefowie mieszkali to nadal wszedzie tabliczki PRIVAT; PRIVAT..... czuje sie ten podzial do tej pory - dziwne co:baffled:

czesc mamuski :-)

wczoraj nei pisalam bo K. byl w pracy a ja postanowilam posprzatac na blysk mieszkanie,do tego maluchy,wiec jak kolo 20 K. zladowal do domu to oboje nie mielismy juz na nic sil,ino na tv :happy:

a dzisiaj postanowilam,ze skoro mamy wozek to jedziemy gdzies na spacer :-)
i tak pojechalismy sobie do pobliskiego miasteczka,a potem na kawke do znajomych
takze niedziela minela nam super :-)

Kasia dzieki za linka o Depeche Mode,powiedzialam K. i chetny jest na koncert:-)
jestem ciekawa po ile bilety beda?
kurcze ja w zyciu jeszcze na takim prawdziwym koncercie nie bylam

starym zwyczajem ide poczytac o czym pisalyscie :happy2:

ja na obie ciaze to nie moge mocno narzekac, przebiegaly prawidlowo,,,, bez mdlosci i uprzykrzen, boli itp,,, ale wiadomo ciagle czlowiek nie czuje sie wspaniale, no a tym razem przepuklina mi wyskoczyla, ale wiecie ze wogole jej od jakiegos czasu nie czuje:szok: a mialo byc tak ze im bardziej ciaza zaawansowana tym bardziej mialo naciskac i bolec, a tu przeszlo.... dla mnie super...

ciezko mi stwierdzic czy brzuch mi opadl czy nie, ale moze pod sam koniec mi wyjdzie mocniej tak przepuklina,,, fakt ze bardziej o siebie dbam, bo mam ciagle ochote spac i jak moge to spie. Jak mielismy gosci to byla masakra bo oni w dzien spania ani w nocy (dzieciaki) to wtedy mi ostro dokuczalo:baffled:

Lilka to ty przy 3 masz jeszcze czas, sily i ochote na pucowanie domu:szok: nie no zalamujesz mnie...... ja to powoli sie troche przerazam jak ja sobie dam rade, ale przy tobie to ja wysiadam..... kazalam mezowi wypucowac cale mieszkanie jak ja bede w szpitalu ze jak wroce to ma byc na blysk;-) zgodzil sie:happy:

bilety zazwyczaj klasujå sie miedzy 400-700NOK no chyba ze szalenstwo jak na U2 to i podobno po 1200byly!! moglabys sie wybrac bo Gabrielek i Hania juz dosc duze - moze tesciowa czy ktos møglby zostac..? a koncerty fajna sprawa! nawet jak sie za bardzo nie przepada to na zywo odbior zupelnie inny!! choc z Eltonem Johnem mi sie to nie sprawdzilo!! NUDZIARZ!! zagral moze z 6 piosenek co mozna bylo sie pokolysac (!) a koncert chyba ze 2h!! nie wytzrymalam do konca! :no:

a jesli chodzi o Oslo.. ja tez bym nie chciala (chociaz Oslo nie znam) - tylko nocå z samochodu, albo z tamtejszego peronu z ktorego to pociåg na lotnisko...pisze tylko w sensie ze tam rozgrywajå sie najwieksze imprezy np.muzyczne!! a DEPECHE MODE to ja wszystkie piosenki w malusim paluszku!! no moze w dwøch bo tych piosenek tak wiele!! :-D BO JA FANKA JESTEM TEJ!! (ze tak sobie z poznanskiego zaciågne! :-D)

No to moze sie sama "zlikwiduje" albo przynajmniej operacji niebedziesz musiala miec :tak:.
A co do koncertow to ja jedynie bylam n a woodstock 2001r i bylo suuuper...jeden koles zginal jak jechalismy pocoagiem ale jak taka zgraja "roznych" osob jedzie to wiadomoze cos sie stanie...ehhh...za mocno sie wychylil z drzwi pocoagu i walnal w slupek glowa, po glowie ani sladu...

super byl 3dniowy koncert a nie ze koles sobie leb rozwalil...mala poprawka ;-)

Lila ty masz kopa:szok:, napisz ile metrow ma Wasze mieszkanie...Jestes Normalnie Super Mama :-) i dzieci Aniolki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja bylam na Brayanie Adamsie w Sopocie kurcze ale super bylo:happy: fakt moze tez bylo to ze bylam z moim poprzednim facetem i bardzo bylam zabujana, ale koncert super wspomnienie i jakby gdzies tu gral to bym pojechala jak nic.

Potem bylam na Scorpionsach w Krakowie. Nawet bylo fajnie, ale cieszylam sie ze wyszlismy przed koncem bo byla ostra zadyma potem. Wrocilam do domu i rano mama pyta jak bylo, ja do niej ze super i spokojnie, a potem w wiadomosciach widzialam te zdemolowane autobusy i samochody po drodze, nie mowiac juz o polach i ogrodach przy drogach:szok: Ciesze sie ze zmylam sie i ze zabralam samochod bo nigdy nie wiadomo,,, ale troche sie powloczylismy po Polsce wtedy pamietam - fajne czasy:happy: taka wolnosc,,,, ani do pracy nie trzeba bylo, mieszkalam w domu, studiowalam, ale wiecie jak to jest ze studiami, jak sie nie przyjdzie to zawsze mozna notatki od kogos wziasc - to byly czasy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry