reklama

mamy z norwegii

Lilka nie robi sobie jaj:tak:nie można tak od razu, bo to szok dla organizmu:baffled: i szkodzi na płód

ooo to nie wiedzialam...ale dziwne to nie??

teraz ta sama kolezanka starala sie z mezem o dzidizusia
myslicie ze rzucila fajki na ten czas?? NIE! pali po paczke dziennie,bo widzialam jak u mnie byla...
ani foliku ...

kurka jak ktos planuje dziecko to tyle sie o tym mowie,ze laska moglaby troche pomyslec :sorry2:
a dostalam od niej maila,ze test ciazowy wyszedl pozytywnie....

ide malego nakarmic i wlece,ale pewnie pojdziecie wszystkie spac

Kasiu ja jestem chetna na ten koncert jak nic :-)
a na ten czas sprowadzilibysmy tesciowa :rofl2:

ok lece bo wola mnie maly ssak

reklama
faceci zawsze panikuja, ten moj to juz czasem sceny robi ze niby nie urodze jeszcze ale robi panike ze ja to napewno w karetce urodze, ze nie zdazymy do szpitala itp... bo pierwszy porod byl w 3 godziny to ten poleci tak ze napewno nie dojade do szpitala,,, jak tak gada to mnie wkurza.... 5 minut sie jedzie do szpitala, ja to bardziej boje sie ze nie bede miala z kim zostawic Sandry i maz zostanie w domu, a tak bardzo chce byc.
Nie wiem co zrobie jak sie zacznie noca, jak kogos zawolam do niej to co budzic ja:baffled: a w dzien jak tescie beda w pracy to i tak nie wyjda.....choc najlepiej byloby w dzien bo bym zadzwonila do znajomych Polakow i by po nia przyjechali....

to by zwariowali dopiero :szok::-D
Aniu nie przesadzajmy :-D:-D:-D:-D

Ja tez wolalabym w dzien bo Natale do przedszkola zawieziemy...a w nocy to niestety przymusowa pobudka...no nic...taxa na pewno nie pjade:no:...a karetki niemoge wezwac :szok:, tak mi powoedzieli:crazy:

Ostatnia edycja:
dziewczyny mowie powaznie - napastujcie tych swoich o ten koncert! czasu jeszcze jest a bedzie fajnie!!! :tak:

ja koncze. musze jeszcze powymywac butle i wziåc sza£er.. J. ma dzisiaj wychodne wiec jestem w domku sama. Emma juz dawno spi, na Mamuske tez czas. buziaczki Kochane. spokojnej nocy (ale nie dla Marty no i jesli tylko sobie tego zyczy to nie dla Agaty tez! :-D ).
do jutra!

dziewczyny mowie powaznie - napastujcie tych swoich o ten koncert! czasu jeszcze jest a bedzie fajnie!!! :tak:

ja koncze. musze jeszcze powymywac butle i wziåc sza£er.. J. ma dzisiaj wychodne wiec jestem w domku sama. Emma juz dawno spi, na Mamuske tez czas. buziaczki Kochane. spokojnej nocy (ale nie dla Marty no i jesli tylko sobie tego zyczy to nie dla Agaty tez! :-D ).
do jutra!

no to pa:)
ny62l2.jpg

reklama
Marta jakby co to wcale nie dzwon na porodwke, bo cie pewnie wlasnie odesla z kwitkiem tylko od razu na 113 i mowisz ze rodzisz i nie masz jak przyjechac, to nawet helikopterem przyleca jak do Tampezy (moji znajomi mieszkaja tam w okolicy i mowili ze widzieli ten helikopter:-D)

Kasia sama nie wiem u mnie niby to 38 tydzien sie zaczyna wiec mam czas, ale fajnie by bylo tak juz pozbyc sie tego brzucha,,, tak jak to Lilka mowi poczuc sie tak lekko -pamietam jak mi sie lekko po porodzie zrobilo, tak blogo:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry