reklama

mamy z norwegii

ja kochana bylam na tym samym WOODSTOCK`u!! :-D ale to byl møj pierwszy i ostatni! nie lubie takich spedøw!! bydlo normalnie.. i oprøcz zniesmaczenia przywiozlam jeszcze 2rzeczy - angine ze potem zastrzyki w d-e i kaca giganta ze na 3 dzien zeby przeszlo poprostu musialam sie napic!!..:-D:-D:-D

reklama
mloda mamuska z moze 1miesiecznymmalenstwem stoi sobie i wcina to co ja...nagle patrze a ona wyciaga faje i normalnie jara :szok:...prawie dziecku w buzke dmuchala:angry:

az mnie zgrzalo normalnie jak to przeczytalam :angry::wściekła/y:
i pomyslalam sobie jakie to nie ktore maluszki maja pecha co do rodzicow ...:zawstydzona/y:
i tak jak Ana pisala,ciesza sie ze zdrowe rosna ale potem wszystko wychodzi,po latach....
moja kolezanka palila po paczke dziennie fajek,jak zaszla w ciaze powiedziala lekarzowi ze nie da rady rzucic calkowicie
lekarz ginekolog jej na to powiedzial,ze ma ograniczyc fajki do 3-5 dziennie,bo jakby nawet drastycznie rzucila to bylby jakis tam szok dla organizmu czy cos i tez na dobre by to nie wyszlo :szok::szok:
pomyslalam sobie,ze chyba jaja sobie gosciu robi:szok: chyba dla uspokojenia jej sumienia jej tak powiedzial :baffled:
no ale fakt,trzymala sie tych 3-5 fajek na dobe.

HE HE To sie nie dziwie Kasiu :-D;-)...my pojechalismy w duzym dosyc gronie i mielismy swoja "osadke namiotowa"... no i mielismuy z soba kumpla z calym pojemniczkiem "marysi" to normalnie w humorze wszyscy byli az brzuchy bolaly...a najwieksza bebke mama z Owsiaka jak mowi ze nie ma narkotykow i przemocy, jak ja sama bylam swiadkiem jak wlazl na scene i powiedzial przez mikrofon do trzech chyba skinow ze "maja wypier...bo sam im do dupy nakopie" :tak: paranoja :-D

Nie wiem Lilka ale slyszlaam o takich rzeczach ze niby prawda, ale mysle ze najwieksza role odgrywa tutaj psychika.
Ja z Natalka palilam bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy:-(..podobniejka Anka. Ale jak juz wiedzialam to ani jednego...pozniej po karmeniu wrocilam znowu do palenia i teraz jak zrobilam test i wyszlo ze jestem to od razu fajki na bok:tak:, mam nadzieje ze teraz nie wroce juz do fajek:no::-).

Ide do lozeczka...
Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
no to rzeczywiscie nie rzucila palenia tylko ograniczyla, dzieciak zamiast paczki dostawal 3-5 fajek na dobe, coz za pocieszenie:crazy: jakies to szczescie to dziecko spotkalo ze trafil na tak troskliwa matke:wściekła/y:
oj tak rodzicow sie nie wybiera:wściekła/y:

Lilka nie robi sobie jaj:tak:nie można tak od razu, bo to szok dla organizmu:baffled: i szkodzi na płód

jejku fajnie z tym koncertem w Bergen , ja bym poszła choc wielką fanka nie jestem ale bardzo ich lubie ..no ale mój małżonek to trudno powiedziec, superowa impreza bedzie, pogadam z nim jutro:tak:

Agathe czemu się nie spotkałyśmy:happy: latem na Adamsie?

Marta fajnie , ze byliście na księżycowej wyspie , ja na Loddefjord wylądowałam , ale uwielbiam sotre , jest taka dzika:tak:

:zawstydzona/y: nie zawstydzajcie mnie ;-)
wiecie ja przed porodem staralam sie byc na maxa zorganizowana,nie robic sobie zadnych zaleglosci w domu,bo potem jak mi sie napietrzylo to nie wiedzialam za co najpierw sie wziasc
no i po porodzie trzymam sie tego :tak: tym sposobem,porzadki w domu nie zajmuja mi duzo czasu,ale najgorsza robota-tzn.czasochlonna- to mycie podlog
wogole z K. mamy umowe,ze podlogi to jego robota,ale w sobote postanowilam,ze niedziela bedzie luzowa i zrobilam za niego :sorry2:
Marta a mamy 95 m kw. :happy2:
takze jak pzrelece podlogi to jestem ssapana

ale pwoiem wam mateczki,ze od porodu mam powera
jezuuu jak mi lekko:-D no niesamowicie to doceniam teraz:-D
jade do centrum to krzyz nie napiernicza mi z bolu,nie musze co 5 minut latac do kibelka,nic nie kluje,boli...no zyc nie umierac:-):-)

Agata ja ci pwiem,ze majac jedno dziecko i spodziewajac sie drugiego tak samo bylam przerazona jak to wszystko sie ulozy
jak bede dawala rade zajmowac sie dwojka,majac na glowie dom,obiad itd.
spodziewajac sie trzeciego dziecka,nastawilam sie na hardcore...a tu mila neispodzianka:happy2:
tak sobie w myslach czasami smieje,ze jakby czwarte sie poajwilo to pewnie nie wielka roznica by byla :-D:-D:-D:-D
ale oby nie!!
kurka do lekarza musze sie zapisac by te Cerazette mi zapisal

a najsmieszniejsze jest to ze polog mi mija 10 listopada...w roczek Hani :-D:-D

Ania nie wiem czemu sie nie spotkalysmy:happy: alez ten swiat maly co?

ale fajny koncert byl nie? Najlepsza byla Grazyna w srebren sukience:-p wyciagnieta z publicznosci ktora to miala spiewac z nim jako MelC tylko glosu jej zabraklo:-D mam na kasecie hvs i chetnie bym sobie obejrzala, bo kazalam nagrywac w domu z telewizji, ale nie mam odtwarzacza:baffled:

Lilka tylko uwazaj :-D...
To masz normalnie salony do sprzatania...umysie samych podlog to juz 1 kg na boku normalnie :tak:. A zmywaszna kolanach czy mopem tym z "cif'a"?
Aniu ja jeszcze tam nie bylam...ale dzisiaj to byla jak na razie ostatnia wycieczka, bo Moj Kochany powiedzial ze nie bedzie z drugiego konca fiordu jechal do szpitala:-D, oj jak on sie boi, panikuje gorzej ode mnie :tak:.

reklama
rzeczywiscie slyszalam ze odstawic fajek tak drastycznie nie wolno bo to tez zle robi..
a osobiscie sama znam panne z Ulvik co ma 40 lat wiec juz sam ten fakt stanowi zagrozenie! cmi fajury, a ostatnio na promie jeszcze widzialam jå z hot-dogiem.. biedne to dziecko naprawde!!zle nie zycze ale co to sie urodzi przez takå nieodpowiedzialnå idiotke to nie wiadomo..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry