reklama

mamy z norwegii

reklama
no, no Lilka zeby znowu nie wpadla zaraz po pologu:happy:

o nie nie:no:
drugi raz tego numeru nie zamierzam powtarzac:rofl2:
jedna znajoma,starsza kobitka mi powiedziala,ze mam K.z sypialni wykopac bo mnie wykonczy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a może wszystkie pójdziemy razem a niech chłopy niańcza dzieci, co?:-D

hahaaa chcialabym widziec mine K. jakbym wrocila do domu :-D pewnie byloby to cos w stylu ''witaj wybawicielu'':-D:-D:-D:rofl2:

DOBRANOC WSZYSTKIM MAMUSIOM I DZIDZIUSIOM

14izhuh.jpg

Dzien Dobry :-),
Juz nie bede pisac ze mnie cos boli, bo jak powiem cos na glos to to albo znika albo bez postepow. teraz po spacerze do przedszkola i spowrotem wolole ucichlo...jak ja nienawidze czekac:no:
U Was tez tak pieknie leje :-D, cala mokra prxzyszlam z przedszola. A spodnie sie znaazly, sprawdzilam podpisane sa, ale takie brudne ze mam nerwa bo przynioslam wyprane i zniknely, a teraz syffff:angry:.
Ide sniadanko sobie zrobic i ogarne troche mieszkanko.
Milego Dnia Mamuski:tak:

hej

no Marta widze ze masz jak Lilka, pamietam ze ja tez na raty bralo:-( ja tez nie lubie czekac i za kazdym razem gdy sie klade i nie moge zasnac to mi sie wizja rodzi w glowie ze Sandra jest z kims kogo dobrze nie zna, ja rodze i myslami tylko o niej biedaczce:zawstydzona/y: wiem ze bedzie jak bedzie, ale ciagle mi to w glowie siedzi:baffled:

ja tez zaraz sniadanko wciagne, bo nawet jestem glodna. Maz wstal rano i zabral mala na silownie ze soba, wiec luzik. Na 11:15 ide do poloznej, ale co ona mi powie. Dobrze ze mocz sprawdzi i poslucha dzieciaczka, nic wiecej nie oczekuje od tej sluzby zdrowia:tak:

Milego dzionka dziewczynki

hej Dziewczyny!

a ja spalam dzisiaj do 11:30! Jorgeir po swoim wychodnym odsypial dzisiaj - mimo wszystko krøcej niz ja :-D, ale dobre sie skonczylo.. przed 2 minutami pojechal do pracy i bedzie tam do poznego wieczoru..

..Aniu. jak tam twoje dopajanie Czarka. ja przed chwilå bylam w sklepie i przy okazji robilam rozpoznanie co majå jak bede wprowadzac extra jedzonko od 4-go m-ca.. i w KIWI majå z NESTLE takie soczki - chyba gruszka,jablko i brzoskwinia, w malych kartonikach od 12m-ca.. nadawaloby sie? :-) a sprawdzalam za produktami przy okazji naszego czwartkowego wyjazdu do Ulvik - w niedziele mamy chrzciny J. siostrzenicy w Norheimsund no i bedziemy w wiekszych miasteczkach to sie obkupie - bo potem juz zima i nie wiem kiedy sie ståd wyrwiemy..

..pozatym zastanawialam sie nad wyjsciem na spacerek (hehe, marta czytalam o Twojej porannej wyprawie! :-D), bo wczoraj nie bylysmy, i znowu cieplutko ale jak zawieje to malo lba nie urwie!! a ze chce sie wykurowac to chyba dam sobie siana.. no i bedziemy tak siedziec w domu..

milego dnia dla Wszystkich! buzka!

Pije jak szalony:rofl2::wściekła/y::rofl2:, no ale to w jego wypadku normalne, dzięki za info:tak:, a ty się tak nie zastanawiaj tylko gnaj na ten spacerek , no chyba , ze się rozłożyłaś na dobre i cie w kościach łamie , ja juz po wędrówce , mim o , że pada jak z cebra, ale ubranka mamy odpowiednie i hopla na dwórek, mały był cały szczęśliwy , że sie chlapał w kałużach:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry