reklama

mamy z norwegii

u mnie dzieciak juz zszedl na dol, macica mi sie czasem napina, ale bezbolesnie poprostu przygotowuje sie do porodu no i klluje mnie w kroczu tam. Polozna powiedziala ze dziecku lezacemu tak nisko juz nic nie zagraza wiec nawet jak wody odejda to nic nie szkodzi. No i te klucia sygnalizuja to ze szyjka macicy tez sie przygotowuje, wiec powiedziala ze jak dla niej to moge juz jutro rodzic. Kazala mi nie ignorowac zadnych skurcz bo w moim przypadku nie musi ale moze pojsc naprawde szybko. Powiedziala ze jak cos czuje to w samochod i na sprawdzenie do szpitala. Powiedziala tez jak to sie ma z ambulansem. A wiec Marta bo tobie powiedzieli podobno ze nie mozesz. Jest tak ze jesli nagle czujesz ze musisz przec to maz dzwoni i mowi i musza ambulans wyslac tymbardziej ze drugie podobno sie prze krocej. A tak wogole to dzwonisz na porodowke i mowisz np. ze masz skurcze co 2 minuty i nie dojedziesz sama i wtedy to oni decyduja czy wyslac ambulans czy nie:baffled:

Mi doradzila ze jesli zacznie sie w nocy cos dziac, bo mam dzwonic po taksowke i budzic mala i brac ja ze soba, zebym raczej nie czekala za dlugo az ktos przyjedzie do Sandry.

Ale ja zaczynam 38 tydzien teraz wiec tylko maz sie juz stresuje bo mi sie wydaje ze jeszcze czas:tak:

reklama
Aniu. mysle ze tak ale nie widzialam bo sie nie rozglådalam. napewno jest na Merlinie!! widzialam! :tak:

Emma nakarmiona, mleka odciågniete, teraz sama musze zjesc bo o 2buleczkach od rana jestem i jakis malych pierdolkach w miedzy czasie..J. ugotowal wczoraj pysznå zupe. takå a`la pomidorowå, kwasnå i z czerwonym winem, ze smakuje jak gulaszowa tyle ze bez miesa.. pycha i troche mi zostalo akurat na dzisiaj, jak siedze sama..potem mam zamiar zrobic kipisz w mojej szafie - popakowac rzeczy letnie i ciåzowe a zostawic te ktore bede wlasciwie uzywac..

ciesze sie Agata i Marta ze u Was wszystko ok. rzeczywiscie juz Wam odliczac dni i godziny.. w razie czego zycze powodzenia! :tak::-)

ale ty tych ciążowych nie wyrzucaj:rofl2:
a tak sobie pomyślałam , ty rób fotki twojej Emmie , bo pisałas , że nie masz, zrób jej takie pozowane , ubrankowo-fikusne itp. bo ja mam pomysła dla ciebie

Ania. a wiesz ze ja bylam na 1.000.000 % pewna z Ty ciastoline juz masz!!!! bo kto jak kto ale Ty taka artystyczna dusza jestes... :)

ps. chodzi ci o nasz album? :baffled:

Ostatnia edycja:
hejka
no to album juz jest :-D
Aniu ciastolina to taka firmy "Play-Doh" rozne kolorki i naprawde fajna :tak:. Mam tego pelno i Natala lubisie tym bawic :tak:.
Agata mi powiedziala ze jak bede myslala z eto juz to mam zadzwonic do szpitala i powiedziec co i jak...wtedy jak przyjade to m drzwi otworza od srodka i wyjdzie po mnie polozna...ze sama tam nie wejde...ale maja zabezpieczenia :szok:...
a zdjatka nic specjalnego.....serio...ale dziekuje za mile komentarze

Ostatnia edycja:
hejka
no to album juz jest :-D
Aniu ciastolina to taka firmy "Play-Doh" rozne kolorki i naprawde fajna :tak:. Mam tego pelno i Natala lubisie tym bawic :tak:.
Agata mi powiedziala ze jak bede myslala z eto juz to mam zadzwonic do szpitala i powiedziec co i jak...wtedy jak przyjade to m drzwi otworza od srodka i wyjdzie po mnie polozna...ze sama tam nie wejde...ale maja zabezpieczenia :szok:...
wiem Martus w PL kupowalam dzieciakom na prezenty, ale gdzie tu kupic , normalnie w jakims brio, czy coś? i ile to kosztuje?

reklama
dziewczynki sa takie fajne , jeszcze w sukienusiach:tak:

a wiecie cezary juz śpi , nie mial drzemki popołudniowej i troche sie boje , że się zaraz obudzi, boze jakbym chciała , żeby on tak do rana juz chrapał
29cwbyf.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry