reklama

mamy z norwegii

reklama
Marta gdzie ta porodowka jest ze sama nie wejdziesz? U mnie musze wejsc glownym wejsciem, winda na pierwsze pietro i za czerwona linia na podlodze. Ogolnie blisko, wind jest z 6 obok siebie wiec tez powinno pojsc szybko.

A wogole to bylismy u znajomych po wizycie u poloznej i wiecie co ja taka padnieta wrocilam jakby tranwaj tam przejechal:szok: padlam i spalam...teraz pewnie do polnocy bede urzedowac:crazy:

a wiecie co Dziewczyny. ze jak ja teraz Malå na macie na brzuszku klade to Ona tak jakby mniej sily miala niz wczesniej. nie podnosi sie juz tak wysoko tylko lezy i pojekuje.. za to nøzkami macha jak najeta! czyzby Ona juz raczkowac chciala? :szok: a moze przechodzi taki regres jak pisala Izus ze dzieci majå swoje lepsze/gorsze tygodnie..?

no wlasnie Marta! co bedzie jutro dla Czarusia?

zartowalam...wylata sie Chlopaczyna :tak:...
a co do porodowki to u mnie sa dwie porodowki, jedna dla kobiet bez komplikacji(tutaj nie mma znieczulenia) a druga dla kobiet z komplikacjami przy porodzie, gdzie mozeliwe jest podanie znieczulenia zewnątrzoponowego. A najwieksza beczka jest taka ze obie sa w tym samym budynku. No i bez telefonu poprzedzajacego moj przyjazd nie mam co tam szukac :baffled: aaa i musze powiedziec ze chce polzna anglozjezyczna....
dlaczego ja nie miala tego glupeigo zapisu :wściekła/y:posrane to Bergen jest czasami

A ja bez drzemki dzisiaj to padne szybko...

Marta ja mialam zapis i co z tego:crazy: stara baba wpisala ze jestem mezatka, mieszkam z mezem, jakiego wyznania jestem i ze nie mam alergi... to byloby na tyle dlatego wiecej jej sie nie udalo:angry:

wiec nie ma roznicy:wściekła/y: nie wpisala najwazniejszych rzeczy, ze mam problem z dojazdem bo maz ma wade wzroku i nie moze prowadzic i ze szybko urodzilam za pierwszym razem co moze byc jeszcze szybciej tym razem, a to wazne:angry: mam to powiedziec jak bede rodzic albo w drodze i mam tez wspomniec o przepuklinie jak przyjade:szok:

dlatego Marta miej gdzies ten zapis to nic nie daje jakbys trafila na taka babe jak ja:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry