reklama

mamy z norwegii

reklama
ja powoli mykam do lozeczka :tak:
Agata recepcja jest ale ok 2 km od "kvine kliniken" boto male miasteczko ten "szpital"...pojade moze jutro zobaczyc z Tomkeim gdzie to dokladnie

nie zapeszajac coraz szybciej idzie Wam usypianie :tak:...Gratki dla Was :-D:-)!!!

no staramy się:-D, ale 17 to juz przesada , obudzi sie o 5 albo 4 , bo on spi równe 12 godzin:rofl2:, ale będę miała pobudke , już się boję.
dobra Marta do juterka;-), spij dobrze:happy:.

no zycze Ci Anius spokojnej nocy!! :szok:;-)
ja juz chyba bede konczyc..zaraz wraca Jorgeir, a jutro zostaje z nami w domu wiec chyba dam sobie spokøj i postaram sie nie wlåczac komputera..normalnie przeprowadze sobie detoksykacje!! bo dzisiaj to ja nadrobilam za wszystkie czasy!!! :-D gdyby tylko wiedzial!..

buziaczki Kochane! spijcie slodko.

Marta jak to recepcja 2 km od miejsca:szok:

Ania no to niezle bedziesz jutro miala:tak:

Moj wlaczyl nudny film..... a mala rzeczywiscie wczesniej poszla spac.... dla mnie sukces, mi by pasowalo tak o 21, bo za wczesnie tez by nie wstawala

ej dziewczyny.....

zawsze chcialam miec syna Daniela i zawsze mi sie to imie podobalo juz od lat. Imie jednak wybiera sie razem, bo w koncu on tez rodzicem jest, wiec poszlo na kompromis po wielu dyskusjach na Adrian. Ale teraz troche mojemu sie odmienia,,, moze bedzie szansa jednak na Danielka....trzymajcie kciuki:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry